İtiraf Edin Rahatlayın .....

itiraf ediyorum kendimi avutmak ve eski sevgilimi unutmak için başkasıyla görüşüyorum. elimi tutmak istedi midem bulandı elimi çektim geri. yanlış yapıyorum derhal buna son vermeliyim...

itiraf ediyorum sevdiğim kişi yanlış insanmış
ama bunu aileme edemiyorum işte
kendime itiraf edemiyorum lanet olsun

itiraf ediyorum ki kocama bir kere yalan söyledim arkadaşlarla gezmeye gittim ama gitmez olaydım hala yanlış yapmışım gibi utanıyorummmmmmmm

itiraf ediyorum. ilk aşkımı hala seviyorum galiba. çok yakın bir akrabam. 2 hafta önce bebeği oldu. bugün gidip onun bebeğine bir hediye aldım. kendimi çok tuhaf hissediyorum. platonik bir çocukluk aşkıydı. hep içimde saklı kaldı. hiç kimse bilmedi, bilmeyecek...

bende aynen şekerim kayınvalidemi ve eşimin kardeşlerini eşlerini sevmiyorum
hele kayınvalideme ağzıyla kuş tutsada ısınamam
eşimde biliyo
yapmacık davranıyorum biliyorum hoş değil hiçte sevmem ama mecburum

bazen eşim çok düşüncesiz davranıyor
bazen keşke bekar kalsaydım dıyourm

itiraf ediyorum; vücudumda çıkan ve aşırı kaşınan bisürü kızarıklık yüzünden doktora gittim ve allerjik astım teşhisiyle bana bi fısfıs bikaç tanede ilaç verdi 3 ayy kullan gel dedi. 3 ay kullanıp yine gittim hiç bi şey değişmedi hatta bu fısfıs benim nefesimi açmadı deyince çok şaşırdı baktım o doktordan hayıryok ankaraya donanımlı bi hastaneye gittim astım falan yok dediler kızarıklıklarada bi kaç merhem hap falan yazdılar. onlarıda kullandım yine geçmedi artık ümidi kestim ve 7-8 ay kaşına kaşına dolaştım. bigün evde hoplayan bi böcek gördüm ancak üstüne bardak kapatarak yakalayabildim.yine o gün üst kat komşum olan bi teyze bana geldi ve bardaktaki böceği gördü yavum ne zaman pirelendin baytarın evinde pire olur tabi dedi sora kızarıklıkları gösterdim pire yemiş seni deyince çok utandım bi haylide temiz ve titizimdir sora hallettik tabi ilaçladık heryeri. Ama hala o kızarıklıklar yüzünden doktora gittiğimi bilipte soranlara pireymiş diyemiyorum çok utanıyorum.tatlicadiarzu

itiraf ediyorum eşimin iş yerindeki modemi düşürüp ben bozdum.......sırnaşık şey

[B]itiraf ediyorum buldugum koca adayından da
bana hayır gelmiyecegini hissediyorummm
uffffffffff
[/B]

esime itiraf ediyorum
kac gündür aradigin bluzuna camasir suyu degdirip ortadan yok ettim
senide yok kirlide yok ütüde diye kandirdim

bu başlık çok güzelll.. arada uğrar itiraflarımdan ederimm
itiraf ediyorum sevgilimle beni ayırmak isteyen bi kız vardı arayıp sevgilime benim başkasıyla oldugmu söylemişti biz buyüzden ayrılmıştık biara...

bende hırsımdan kinimden kızıararayıp başka bir kız gibi sevgiline de peşimi bıraksın demiştim .. her gece kapımda yatıyo demiştimm.. sen ona de o anlar demişltimm... kız ağlamıştııı

nemi oldu onlar ayrıldı biz beraberiz..
bazen görürüm sokakta onu görünce sevgilimin koluan daha sıkı girerim nispet verirce tatlicadiarzu
pişmanmıyım hayırr.. beni ayırmak için bunu yapana az bile yaptım ohhh

sevgilim hatta nişanlı adayım 5 aydır asker her konuştuğumuz da onu çok özlediğimi ve merak ettiğimi söylüyorum
ama doğru mu_?
hayır 5 ay boyunca toplasan 1-2 kere anca özlemişimdir hiç ağlamadım bile keyfim yerinde
zorluk çekip adam olsun istiyorum o yüzden hiç acımıyorum çok mu abartıyorum acaba şakkıdı

itiraf ediyorum dun sevgilime biseyim yok desem de gercekten cookk sinirliydim!! aldigi butun arabalarin, motorlarin tarihini hatirlayan sevgilim, sozlendigimiz tarihi hatirlamadi!! klava:

bir de aksam aksam o gerzek arkadaslariyla bana haber vermeden motor turuna cikmismis, ben de evde meraktan oleyim bari, zaten takan yok!! klava: Kötü Kazen

itiraf ediyorum dün sevgilime birsüre görüşmeyelim dedim sana karşı içimde bir sogukluk var dedimm aslında wallaa yok öyle bişeee ama gıcıklık diye istedim...

arkadaşlarıyla çok sık dışarı çıkınca sinirleniyorum,hele kızlar varsa hele biri,ben uzağım onlar sürekli yanında olunca istem dışı bozuluyorum,hep soruyor problem varmı diye yok diyorum yalan söylürum ama problem var istemiyorum...

kızlar dikkatimi çekti vede komiğime giden bende dahil hep partnerlerimizle ilgili itiraflarımız varsırnaşık şeysırnaşık şeylaelaelaelaelae

itiraf ediyorum sevgilimin telefonun kurcalıyorum...
bilmediğim bir kişi görüncede soruyorum..
gizli tarafı kalmıyo böylece :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…