İtiraf Edin Rahatlayın .....

İtiraf ediyorum gayet sakinken sinirli olduğumu iddia edenler sıktı artık .İşte şimdi sinirliyim Kötü Kazen

benim itirafım farklı biraz ama utandığımdan kimselere diyemedim eşime bile:asigim:
bi kere bayanlar tuvaleti diye erkekler tuvaletine girmişim uff ya dalgınlıktan
Allahtan içerde kimse yoktu yaaa...
rezil olurdum..çıkınca tuvaletlere bakan amaca kızım yanlış girmişsin dedi o zamana kadar hiç bişey farketmedimm
ya bide içerde birileri olsaydı ayyyy düşünmesi bile fena yaaa ama kimselere diyemedimmm...:çok üzgünüm: :tomato:

itiraf ediyorummmm bende kaynanamdan kayınpederimden ve eltimden nefffffffrrrrrrreeeeettttttt ediyorum nefretttttttt
karşı komşumdan eşimin saçma sapan kıskançlıklarından para sıkıntısından çalışmaktan hamileliğimin çok zor geçmesinden bıktımmm

itiraf ediyorum, bilgisayarın başında sevgili eşime çok çalışıyormuş pozları yaparken, kk ya takılıyorum:))

itiraf ediyorum; staj yaparken, bi mühendisin, bizim pcye gönderdiği şarkılarla beraber gelen dosyalarına bakarken, evli olduğu halde başka bi ilişkisi olan kadınla yaptığı msn konuşmalarının kayıtlarını bulmuştum. hepsini de okumuştum. burdan 50000+ kişiyle paylaşıyorum. ama isim veremem, o kadarı itirafı aşar :dance:

benim eşim iki kere evlendi yani ikinci evliliği benim ailemde biliyor HALBUKİ YALAN BEN ÜÇÜNCÜYÜM ohhhhhhhh rahatladım be :sm_cool:

itiraf ediyorum Nişanlandığıma çokkk pişmanım (hemde çok):1no2: vede 2 ay sonrada düğünüm var offf offf buda benim itirafım evet sıradakileri alalım

itiraf ediyorum telefonumu her 10 dakikada bir kontrol ediyorum ama en az 3 saat bekliyorum onu aramak icin..su son 3 haftadir aldigimiz az gorusme kararimizi ilk defa tepki gostermeden kabul etsem de bazen coookkkk ozluyorum yaaaaaaaaaaaaaa!!!

ya biz 3 sene boyunca her allahin gunu gorusuyorduk..su son 3 haftada haftanin 2-3 gunu gorusuyoruz sadece..yani bizim icin baya onemli bi deisiklik, ama bole olunca da farkli oldu ya..yani her gorusumuz daha boyle heyecanli hale geldi :sm_cool: ama benim icin zor geciyor o ayri mesele senağlama

hiiiiii ben hayatta dayanamam yaaa :1shok: Allah sabır versin.. Şeniz

itiraf ediyorum aileme eşimin benimle yaşıt oldığunu söyledim ama benden 3 yaş küçük ama sanırsın o benden 5 yaş büyük ailem pardon neyse rahatladım

İtiraf ediyorum:) Protesto köşesinde HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ ! adlı konuya ilgi çekmek ve milletvekillerine bizimle birlikte mail yollansın diye uğraşırken yanlış anlaşılma endişesi içindeyim.Ve yine itiraf ediyorum ki, buraya yazarsam belki birileri görür de daha kalabalık oluruz diye ümit ediyorum :)

18 yaşında eve arkadaşları sigara içmek için doldurdum.
Çantamdaki hediyeleri göstermek için yatağa savurduğum hediyelerin arasından sigara şeklinde çakmak çıktığında annem şu soruyu sordu:
'Kızım sen sigara mı içiyorsun?'
'Hayır anne o çakmak.' diyerek yalan söylediğimi
'Sigara içmiyorsan çakmak ne arıyor çantanda?' diye sorduğu zaman 'Öf anne ..' diye geçiştirirken aslında annemin sorusuna gülen arkadaşlarım arasında çok bozulduğumu,bozuntuya vermemek için zorla çay demlettirmeye çalıştığımı
İtiraf ediyorum.

ceylanım bende tayin için erken nikah yaptım,dügün agustosta,bazen bende kararımı sorgulamıyor degilim yani......

itiraf ediyorum bazi seyleri kendime bile itiraf edemiyorum:1ninca:
cok aciklayici oldu dimi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…