- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
sisinle birşeylerin polemiğine girmek değil amacım buraya bu konuyu açmaktaki amacım sonucu ne olursa olsun bana yardımı dokunabilecek yorumlar isteyen yazar isteyen yazmaz .. herkes de sağolsun
neyse her cümlenin ardından bişeyler soracaksınız eşim beni seviyorsa neden onu da seviyor bu nasıl oluyor inanın bende bilmiyorum herşey karma karısık onunla hala görüşüyorlar mı bilmiyorum zamana bıraktıp
sizlerden isteğim bana daha güçlü durabilmem için biraz da olsa destek olmanız yaşadığınız tecrübelerinizi paylaşmanız
açıkcası benzer bir durum yaşamadım, tecrübelerimle faydalı olamam..
burada herkes sadece tecrübeli olduğunu konularda yazsa, topiclerde yorum akışı olmaz inanın.. tecrübe önemlidir, evet, ama bilgi diye de bir realite vardır..
bir gönülde iki sevgi olur mu noktasına gelirsek.. burada 3 olasılık olabilir.. belki eşiniz sizi de seviyordur, o kadını da.. ya da sizi seviyordur, o kadını sadece cinsel arzuları için kullanıyordur.. ya da o kadını seviyordur, sizi sadece evladınız, sıcak kurulu düzeniniz için hayatında tutuyordur vs vs.. bunların hangisi doğru bilemeyiz.. eşiniz oturup size iç dünyasını dürüstçe açmaz sanıyorum..
şu anki iş durumu var ya, ondan çok bahsetmediğiniz için bunlara takılıyoruz belki.. iş durumunu biraz daha açarsanız, oraya kanalize olur bakış açımız..
mesela durduk yere işini bıraktı, başka bir iş mi buldu sırf uzaklara gitmek için?
yoksa iş yerinde problemler vardı da bulduğu tek iş bu muydu?
sizi neden yanında götürmüyor? götürmek mi istemiyor, koşullar mı bunu gerektiriyor?
vs vs..