itiraf ediyorum,ben aldatıldım..

sisinle birşeylerin polemiğine girmek değil amacım buraya bu konuyu açmaktaki amacım sonucu ne olursa olsun bana yardımı dokunabilecek yorumlar isteyen yazar isteyen yazmaz .. herkes de sağolsun

neyse her cümlenin ardından bişeyler soracaksınız eşim beni seviyorsa neden onu da seviyor bu nasıl oluyor inanın bende bilmiyorum herşey karma karısık onunla hala görüşüyorlar mı bilmiyorum zamana bıraktıp

sizlerden isteğim bana daha güçlü durabilmem için biraz da olsa destek olmanız yaşadığınız tecrübelerinizi paylaşmanız

açıkcası benzer bir durum yaşamadım, tecrübelerimle faydalı olamam..

burada herkes sadece tecrübeli olduğunu konularda yazsa, topiclerde yorum akışı olmaz inanın.. tecrübe önemlidir, evet, ama bilgi diye de bir realite vardır..

bir gönülde iki sevgi olur mu noktasına gelirsek.. burada 3 olasılık olabilir.. belki eşiniz sizi de seviyordur, o kadını da.. ya da sizi seviyordur, o kadını sadece cinsel arzuları için kullanıyordur.. ya da o kadını seviyordur, sizi sadece evladınız, sıcak kurulu düzeniniz için hayatında tutuyordur vs vs.. bunların hangisi doğru bilemeyiz.. eşiniz oturup size iç dünyasını dürüstçe açmaz sanıyorum..

şu anki iş durumu var ya, ondan çok bahsetmediğiniz için bunlara takılıyoruz belki.. iş durumunu biraz daha açarsanız, oraya kanalize olur bakış açımız..

mesela durduk yere işini bıraktı, başka bir iş mi buldu sırf uzaklara gitmek için?

yoksa iş yerinde problemler vardı da bulduğu tek iş bu muydu?

sizi neden yanında götürmüyor? götürmek mi istemiyor, koşullar mı bunu gerektiriyor?

vs vs..

suçlu tespiti falan yapmak değil amacım.ama şu bir gerçek erkekler kadınlar kadar güçlü değiller.en ufak bunalım,boşluk vs de sadece aldatma olarak değil yanlış olarak adlandırlıan ne varsa onlara yönelebiliyor.ve demek istediğim şu ki karşısında ki bayan da evli.bi başkasının soyadını taşırken evli bir erkekle ilişkiden çekinmiyor.Allah aşkına dürüst olun evliyken hangi bayan(ahlaklıysa tabi)bir erkeğe bakma gereği duyar.yani madem arkadaşımızın eşi bu kadına yönelmiş bari karşısındaki kadın mantıklı olsaymış.ha tabi ki şunu savunmuyorum.ne olursa olsun bi başkasına bakmasını kabullenmek çok zor ama.empati kurarak da mantık yürütürüm.iş cinsellik boyutunda değilse ve karşısındaki adam eşi pişmansa bi şans verilebilir diye düşünüyorum.

benim için bir erkeğin karısını aldatması ile, bir kadının kocasını aldatması arasında hiçbir fark yoktur. her ikisi de aynı ölçüde ahlaka mugayyir durumdur.

kocam beni aldatırsa, sadece kocamı suçlarım. çünkü muhatabım kocamdır. karşıdaki kadını kale almam..

bayan arkadaşım kocasını aldatırsa, arkadaşımı suçlarım. muhatabım arkadaşımdır. onun birlikte olduğu adam beni ilgilendirmez..

bunlar tabii benim düşüncelerim.. herkesin görüşü kendisine.. Allah kimseyi böyle imtihanlardan geçirmesin..

Eşlerden birinin gönlüne başka bir aşk düşmüşse o eş için önceki aşk bitmiş demektir.Yürütülen evliliğinde bu durumda ne kadar sağlıklı olabileceği tartışılır. Boşanmayıp bir tarafın sevgisinin her iki tarafa da yeteceğini düşünmek de gelir akla. Lakin tek taraflı sevgi iki kişi için malesef yeterli olmuyor. Şu geçiyor içimden. Eşiniz o kadından vazgeçecek , ama şimdi ama sonra. Yalnız size olan sevgisi konusunda eski sevgi gerçekleşmez. Keşke yanılıyor olsam. Ve keşke yanılsam. Bu evlilik yürüyecek belki , Kah çocukların hatrına, kah bu eşin bu evde olmaya ihtiyacına.. Ama eski aşkın canlanması için bir mucize gerekli....Lütfen alınmayın yazdıklarıma. Gördüklerimiz, yaşananlar, duyulanlar, bir çok aile var önümüzde.. Ve tabiki birazda mantık...Allah düşmanımın başına vermesin. Seven hiç bir eşe bu dygu yaşatılmasın..

eşim mecburen il dışında bir işe gitti ha işsiz bir süre daha bekleyebilirdi belki ama böyle bir süreçte işsiz olmak onun için daha da zor..
karşıdaki kadına kızsam da muhatap olmadım asla olmam da işim olmaz onunla....

yorumlarınız için teşekkür ederim belki bende kabullenme aşamasındayım şu an eşim gitti ama ağlayıp sızlamıyorum düşünüyorum sadece kendime zaman ayırıp çocuğumla ilgilenip öncelikle kendimi toparlamayı düşünüyorum

zaman ne getirir ne gösterir bilinmez yorumlarınız için teşekkür ederim her yorum farklı bir bakış açısı getiriyor sağolun

eşim mecburen il dışında bir işe gitti ha işsiz bir süre daha bekleyebilirdi belki ama böyle bir süreçte işsiz olmak onun için daha da zor..
karşıdaki kadına kızsam da muhatap olmadım asla olmam da işim olmaz onunla....

yorumlarınız için teşekkür ederim belki bende kabullenme aşamasındayım şu an eşim gitti ama ağlayıp sızlamıyorum düşünüyorum sadece kendime zaman ayırıp çocuğumla ilgilenip öncelikle kendimi toparlamayı düşünüyorum

zaman ne getirir ne gösterir bilinmez yorumlarınız için teşekkür ederim her yorum farklı bir bakış açısı getiriyor sağolun

sanırım siz şu an o kadınla aynı şehirdesiniz.. yani eşiniz şehir dışına gidince kadından da şehri ayrılıyor..

siz neden endişeleniyorsunuz? orada başkaları ile birşey yaşar diye mi?

asude_bahar arkadaşımız bence çok yerli yerinde ve ısrarlı tespitler yapmış.. Ben gücenir devam etmezdim belki.. asude_bahar'ın üslubundan ziyade, şu an içinde bulunduğunuz naif durum nedeniyle, olumlu eleştirileri göremiyorsunuz, çünkü gerçekten üzücü bir durum bu.. Allah kimseye yaşatmasın..
Eşinizin size olan sevgisinin sadece perdelendiğini kabul edebiliriz şu an.. Çünkü onun kadar kuvvetli olmayan ve fakat heyecan/aksiyon yönünden sevgiden daha kuvvetli olan bir duygu içerisinde kalmış olabilir.. bu da "tutku"... aşk da değil... Zamanında sizden boşanmak istemesi ve şu an bunu dillendirmiyor olması, içinde ki duyguların bir nebze köreldiğini gösteriyor (o bayana karşı) Sizde neyi eksik görüyor eşiniz? bu eksiklik devam ederse, kendince "ruh eşi", aslında başka bir "heyecan" arayışına devam edecektir...
Size karşı duyduğu sevginin başka bir şeye dönüşmesine müsaade etmemelisiniz.. Bilinç altı bunu kabul etmemeli eşinizin (merhamet, çocuğumun anası, en yakın arkadaşım) vs. gibi sebeplerle devam ettiğine inanmamalı...
Yakın zamanda bir arkadaşa daha yazmıştım..
Kendinizde bir şeyi değiştirin.. Değişin görüntü olarak.. Alışkanlıklarınızı da değiştirin (inanın çok kolay.. Referans olarak kuvvetli bir değişikliği almanız yeterli.. alışkanlıklarda değişiyor.. Misal; haftada iki gün yogaya başlayın.. İçerisine girdiğiniz sosyal çevre; konuşma alışkanlıklarınızdan bazı marka alışkanlıklarınıza kadar bile sizi değiştirmeye başlayacaktır)
Karakterinizi de, "evladım için" karakterinden ayrıştırın hemen... Eminim bunu bir çok kez eşinize söylediniz... Şu anaç rolden sıyrılın.. İş arkadaşlarınızla dışarı çıkın, yemeğe... Hatta eşiniz uzakta ki işinden evine dinlenmeye geldiğinde "benim bir programım vardı bu akşam... istersen kalabilirim ama" gibi yarım ağızla bir olta atın..
Bir şeyi kaybetmişseniz.. zaten kaybetmişsinizdir.. Sadece merhamet duyulduğu için o evde kalmayın...
Size acımasına müsaade etmeyin...
Bir değişin bakalım... Kesinlikle görüntü olarak da.. sadece saç boyası değil.. ben olsam silikon taktırırım.. =)
Bir de böyle bakın bence...

Erkekler çocuk oyunlarında bile.. yani ufaklarken.. oyuncak arabalarını çok zor paylaşırlar... eskiyse... ışıltısını kaybettiyse... belki... yenisi gelene kadar idare ederler... Ama yine de koleksiyonlarının bu nadide parçasını başka bir erkek çocuğu eline alıp dikkatle inceleyip "woow bu benim olabilir mi?" dediğinde.. yine ilgisini o emektar'a kaydırırlar... İlgi devam ettiği sürece, ve rekabet edilebilirliliği varsa... geçerliliği vardır... kaybetmek istemezler...

Siz yine de en iyisini bilirsiniz,
Selamlar,

hepsini geçtim başka birine dokunan ellerin size dokunmasını kabul edebilecek misiniz

başka birini öpen dudakların sizi öpmesini

başka birine sarılan birine sarılabilecek misiniz

adam bunları yanınızda olması beraber mutlu olmanız heyecanla bebeğinizi bekleyeceğiz dönemde yapmış sonunda da sizi bırakp her ne sebeple olursa olsun gitmiş uzaklaşmış kaçmış sizden ...

ve hala böyle bir adamın seçimini yapmasını bekiyorsunuz lütfedip sizi seçmesini ikinci kadın ikinci seçenek olmayı kabul edebiliyor musunuz

bana kızmayın ama ben böle ınsanları anlamakta gucluk cekıyorum
yaa Allah aşkınaa ne sevgısınden bahsedıyorsunuz ne aşkı buu
adam gözünüze baka baka sizi altadıyor bu kadar mı gurursuzsunuz
işiniz varmıs arkanızda duran ailenız varmıss
sankı eşinizemı muhtacsınız
yerı gelır evladınıza babada olursunuz öle bır babayla buyuyecekse benım evladım
hiç olmasın o adam hayatımda daha guzel
bence sız kendınızı kandırıyorsunuz
kabullenemıyorsunuz ıdrak edemıyorsunuz vee bana sevgıden bahsedıyorsunuz
nolurr yaaa ben bıle okurken sınırlerım bozuldu
bir kaşık suda boğasım geldı eşinizi
siz ise hala sevıyorum dıyorsunuz
yapmayın yaaa
defolsun gıtsın
senı kaybettıgıne o uzulsun
neden hala ayklarının altında ezılıyorsunuz
hıcmı kadınlık gururunuz yok
ben cok ama cok sınırlıyım suan
benım basıma gelse bırak sevgıyı nefretım taşar o mahluka karsııı
mantıksız hemde cok mantıksız adam sıız sevmıyor ustune ustuk aldatıyor hemde evlı bır bayanlaa
siz hala SEVİYORUM!
diyebiliyorsunuzzzzzz:19:

çok sinir oldum çokkkkkk:47::47::47::47:

Son düzenleme:
Biz kadınlar bazen nasıl aciz varlıklar oluyoruz...
Ne kadar eğitimli olsakda, işimiz gücümüz olsada hayatımızın yönünü hep erkekler belirliyor...
Bırak hayatının akışını o belirlemesin, tamam annesin, yuvanı ayakta tutacaksın v.b ama bireysin herşeyden önce bir kişiliğin var, kendine saygın var. Onun sana geri gelip gelmemesine göre şekillenmemeli hayatın.
Hayatına yönü kendin vereceksin. Gelir mi gelmez mi, düzelir mi diye bekleyerek geçer mi hayat?
Bırak kendini hayatın normal akışına, eşin yokken de sen vardın, şimdide varsın...ayrıl arkadaşım, yarın hemde hemen...yönünü çiz, başkası için değil kendin için, kızın için yaşama kararı al ve bunu uygula.Eşin birgün aklı başına gelirde senin hayatına yeniden dahil olmak isterse (ki o zaman sende bugün varolan sevgi ve istek kalırsa) o zaman seni ve kızını yeniden kazanmak için o uğraşsın.

Allah sabır sukünet versin arkadaşım gerçekten zor bir imtahanla sınanıyorsun ama eger gerçekten bebegine ve kendine yetebilecegine inanıyorsan ki iyi bir işin ve arkanda ailenle bunları yapabilirsin bırak nereye istiyorsa oraya gitsin bu şekilde sadece kendine eziyet ediyorsun başka hiç birşey degil senin mutsuz olman demek ilerde bebeginin mutsuz olması demek gidene yol yakışır boş ver gitsin...

hepinize hak veriyorum arkadaslar ama şu aciz kelimesini kabul edemem.. şu anda eşime yalvarmıyorum gitti aramadım dahi kadın başka şehirde aynı şehirde değildi zaten... eşimde şimdi başka şehirde iş buldu gitti uzak kalmak bana da iyi geldi aslında düşünmeye fırsat buldum.. bol bol daha çok az oldu ama düşünüyorum herşeyi. aramıyorum yalvarmıyorum artık yapmayacağımda ...
durumu tam anlatmam için buraya saatlerce yazmam lazım :) bilmiyorum beni seçmesini beklemekte falan değilim elbette döndüm derse kollarımı açmıycam benim de şartlarım koşullarım olacak ama hayırlısı bakalım zamana bıraktım sadece

hepinize hak veriyorum arkadaslar ama şu aciz kelimesini kabul edemem.. şu anda eşime yalvarmıyorum gitti aramadım dahi kadın başka şehirde aynı şehirde değildi zaten... eşimde şimdi başka şehirde iş buldu gitti uzak kalmak bana da iyi geldi aslında düşünmeye fırsat buldum.. bol bol daha çok az oldu ama düşünüyorum herşeyi. aramıyorum yalvarmıyorum artık yapmayacağımda ...
durumu tam anlatmam için buraya saatlerce yazmam lazım :) bilmiyorum beni seçmesini beklemekte falan değilim elbette döndüm derse kollarımı açmıycam benim de şartlarım koşullarım olacak ama hayırlısı bakalım zamana bıraktım sadece

Serotonin arkadaşımız gerçekten olayı güzel toparlamış ve anlamlı önerilerde bulunmuş.. umarım beslenirsin..

ben şunu anlayamadım, senin anlattıklarından, şu an kadınla ilişkisi olmadığını, senin de zaten bu durumu uzunca süre önce kabullendiğini, dolayısıyla eşinle aranızda bir sorun olmadığını sanmıştım.

ama şu cümlene şaşırdım: "beni seçmesini beklemekte falan değilim elbette döndüm derse kollarımı açmıycam" yani şu an o kadınla ilişkisi devam ediyor mu? ya da eşinle iletişiminiz yok mu?

herşeyi burada anlatamayacağını biliyorum, ama sanırım birkaç parça şey daha anlatabilirsen, daha anlamlı olacak yorumlamak açısından..

birşeyi de yazmadan geçemeyeceğim, bence sürekli savunma psikolojisinde olmamalısın.. buradaki kadınların hiçbirisi, hayatında en ufak kötülük görmediği, hatta simaen bile tanımadığı, üstelik derdi olan birine zulmetmek istemez.. sana ters gelen, ya da uslubunu sert bulduğun yorumlar bile, inan ki senin iyiliğin için yazılmıştır, dost acı söyler kabilinden kabul et..

Son düzenleme:
kadınla ilişkileri devam etmiyor diye biliyorum... bu süreçte ben ağlayan gözlerimle bana olan saygısını yitirdim sanırım.. bahane değil ama inanın hamilelik lohusalık minicik bir bebeğe adapte olma sürecinde insan bunlarla karşılaşınca sıkışıp kalıyor... çünkü bebek gibi oluyorsunuz sizde ilgi ve sevgi bekliyorsunuz.. bu süreçte eşim istese benden ayrılabilirdi dedim ya oda ne yaptığını ve ne yapacağını bilmez bir halde... kadınla sadece dostça dertleşiyorlarmış konuşuyorlarmış öyle dedi buna inanmasam da ....
yorumlara kızmıyorum ama cümlelerin dozu biraz ağır oldu zaman zaman buna sizde hak verin lütfen aciz değilsiniz çaresiz değilsiniz ama birden tüm hayalleriniz yıkılıyor kucağınızda minicik bir bebek ilk kelimesi "baba":(...
karman çorman yazıyorum affedin :)

evet itiraf ediyorum ben aldatıldım ....
doğuma az bir süre kala eşim mutsuz olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi. çok mücadele verdim 1 senedir
çünkü ben eşimi çok seviyorummmm neler yaşandı bir kaç defa bıraktı gitti ama geri döndü insanın evladı da olunca daha bir zor oluyor ayrılmak .. bağrıma taş basarım diyemiyorsun. eşimin bir kadınla ilişkisi olduğunu da biliyorum kadın evli .. eşime kalırsa bizde iletişim problemi vardı başka başka problemler ama bence her evde olandan çok daha azdı herşey.. benim eşimin ailesiyle ya da başka türlü problemlerim olmadı hiç maddi manevi açıdan... şimdi ne yapmalıyım bilmiyor dışarda uzaklarda bir iş buldu ve gidiyor aklımda hep aynı soru ne olacak ben şimdi ne yapacağım ama şöyle bir karar aldım bırakacağım gitsin istiyorsa ama kararı o alsın o ne istiyorsa o olsun. çünkü ben ne istediğimi biliyorum ben yuvam yıkılmasın yavrum mutlu bir yuvada büyüsün istiyorum. muhtaç değilim iyi bir işim ve sonuna kadar arkamda olan ailem var.

yaşadığım acıyı içimdeki sızımı anlatsam geçen günleri içimdeki büyüyen o boğazıma düğümlenen cümleler gözüme yığılan yaşlar veeee
minicik yavrumun o güzel nefesi veeeeeee ona (eşime) olan bitmek tükenmek bilmeyen sevgimmm

sizlerden isteğim bana varsa tecrübelerinizi varsa önerilerinizi bundan sonra ayrılırsam beni neler bekleyecek ne yaşarım nasıl mutlu edebilirim kuzumu ve belki de düzelip yoluna girer mi herşey ?????
şimdiden tüm yorumlarınız için sağolun Allah razı olsun

canım benim allah sabır ve kolaylıklar versin sana diyorum..boşanmak elbette çok çok zor.. insan kendine yediremiyor kalbi de beyni de kabullenemiyor maalesef.. ama sana şunu söyleyeyim.. tanıdığım bir kadın var.. eşi bu kadını ve henüz 5 aylık olan bebeğini başka bir kadın için bırakıp gidiyor..o da senin gibi iyi bir işe ve ailye sahipmiş.. şimdi kızı çok başarılı bir öğrenci kadın hala güzel ve kendine bakan biri.. yani zamanla herşeyi unutup kendilerine harika bir hayat kurmuşlar.. o adam ise evlendiği kadında çekmediği kalmamış oh iyi de olmuş.. buna benzer çevremde çok örnek var.. ama boşanmayıp kendini ve çocuğunu ezdiren insanlarda yok değil.. evt çok zor olacak ama zaman herşeyin ilacıdır.. allaha sığın..

asude_bahar arkadaşımız bence çok yerli yerinde ve ısrarlı tespitler yapmış.. Ben gücenir devam etmezdim belki.. asude_bahar'ın üslubundan ziyade, şu an içinde bulunduğunuz naif durum nedeniyle, olumlu eleştirileri göremiyorsunuz, çünkü gerçekten üzücü bir durum bu.. Allah kimseye yaşatmasın..
Eşinizin size olan sevgisinin sadece perdelendiğini kabul edebiliriz şu an.. Çünkü onun kadar kuvvetli olmayan ve fakat heyecan/aksiyon yönünden sevgiden daha kuvvetli olan bir duygu içerisinde kalmış olabilir.. bu da "tutku"... aşk da değil... Zamanında sizden boşanmak istemesi ve şu an bunu dillendirmiyor olması, içinde ki duyguların bir nebze köreldiğini gösteriyor (o bayana karşı) Sizde neyi eksik görüyor eşiniz? bu eksiklik devam ederse, kendince "ruh eşi", aslında başka bir "heyecan" arayışına devam edecektir...
Size karşı duyduğu sevginin başka bir şeye dönüşmesine müsaade etmemelisiniz.. Bilinç altı bunu kabul etmemeli eşinizin (merhamet, çocuğumun anası, en yakın arkadaşım) vs. gibi sebeplerle devam ettiğine inanmamalı...
Yakın zamanda bir arkadaşa daha yazmıştım..
Kendinizde bir şeyi değiştirin.. Değişin görüntü olarak.. Alışkanlıklarınızı da değiştirin (inanın çok kolay.. Referans olarak kuvvetli bir değişikliği almanız yeterli.. alışkanlıklarda değişiyor.. Misal; haftada iki gün yogaya başlayın.. İçerisine girdiğiniz sosyal çevre; konuşma alışkanlıklarınızdan bazı marka alışkanlıklarınıza kadar bile sizi değiştirmeye başlayacaktır)
Karakterinizi de, "evladım için" karakterinden ayrıştırın hemen... Eminim bunu bir çok kez eşinize söylediniz... Şu anaç rolden sıyrılın.. İş arkadaşlarınızla dışarı çıkın, yemeğe... Hatta eşiniz uzakta ki işinden evine dinlenmeye geldiğinde "benim bir programım vardı bu akşam... istersen kalabilirim ama" gibi yarım ağızla bir olta atın..
Bir şeyi kaybetmişseniz.. zaten kaybetmişsinizdir.. Sadece merhamet duyulduğu için o evde kalmayın...
Size acımasına müsaade etmeyin...
Bir değişin bakalım... Kesinlikle görüntü olarak da.. sadece saç boyası değil.. ben olsam silikon taktırırım.. =)
Bir de böyle bakın bence...

Erkekler çocuk oyunlarında bile.. yani ufaklarken.. oyuncak arabalarını çok zor paylaşırlar... eskiyse... ışıltısını kaybettiyse... belki... yenisi gelene kadar idare ederler... Ama yine de koleksiyonlarının bu nadide parçasını başka bir erkek çocuğu eline alıp dikkatle inceleyip "woow bu benim olabilir mi?" dediğinde.. yine ilgisini o emektar'a kaydırırlar... İlgi devam ettiği sürece, ve rekabet edilebilirliliği varsa... geçerliliği vardır... kaybetmek istemezler...

Siz yine de en iyisini bilirsiniz,
Selamlar,

teşekkür ederim haklısınız bende zaten bir spor arayışı içerisindeyimm... daha önce bir psikologla da görüştüğümde bana evliliğin bazen eskisinden çok daha iyi olabileceği bazende yıkılabileceğini söylemişti senelerdir yptıkları çalışmalarda bu durumları hep gözlemlemiş.. ama öncelikle kendime sosyal bir ortam yaratmam konusunda telkinde bulunmuştu bende bir spor dalı arıyorum araştırıyorum şehirde.. hamilelikten sonra epey bir kilo verdim ama biraz daha vermem gerekli en azından kilolardan kurtulurum.
teşekkürler

kadınla ilişkileri devam etmiyor diye biliyorum... bu süreçte ben ağlayan gözlerimle bana olan saygısını yitirdim sanırım.. bahane değil ama inanın hamilelik lohusalık minicik bir bebeğe adapte olma sürecinde insan bunlarla karşılaşınca sıkışıp kalıyor... çünkü bebek gibi oluyorsunuz sizde ilgi ve sevgi bekliyorsunuz.. bu süreçte eşim istese benden ayrılabilirdi dedim ya oda ne yaptığını ve ne yapacağını bilmez bir halde... kadınla sadece dostça dertleşiyorlarmış konuşuyorlarmış öyle dedi buna inanmasam da ....
yorumlara kızmıyorum ama cümlelerin dozu biraz ağır oldu zaman zaman buna sizde hak verin lütfen aciz değilsiniz çaresiz değilsiniz ama birden tüm hayalleriniz yıkılıyor kucağınızda minicik bir bebek ilk kelimesi "baba":(...
karman çorman yazıyorum affedin :)

canım seni anlıyorum.. ama burada konuşa konuşa, herkesin yorumlarını ala ala, gittikçe değişecek kendine ve olaylara bakış açın inan..

kadının kocasının haberi yok mu durumdan acaba?

teşekkür ederim haklısınız bende zaten bir spor arayışı içerisindeyimm... daha önce bir psikologla da görüştüğümde bana evliliğin bazen eskisinden çok daha iyi olabileceği bazende yıkılabileceğini söylemişti senelerdir yptıkları çalışmalarda bu durumları hep gözlemlemiş.. ama öncelikle kendime sosyal bir ortam yaratmam konusunda telkinde bulunmuştu bende bir spor dalı arıyorum araştırıyorum şehirde.. hamilelikten sonra epey bir kilo verdim ama biraz daha vermem gerekli en azından kilolardan kurtulurum.
teşekkürler

çok güzel..

kadnın kocası da biliyor ama buluşmalardan falan haberdar değil bende haberdar etmek istemedim... çocukları var ben buna sebep olamam bunun vebalini alamam onların hayatları da beni ilgilendirmez hiç ilgilenmiyorum

yaşamadan ahkam kesemem. allah sana sabır versin. ama gidenede dur demek pek kar etmiyor. bebeğin içinde çevremizde hem anne hem baba olabilen güçlü kadınları görüyoruz. hele ki ailen yanındaymış. bence bırak gitsin. onu tek başına daha kişilikli yetiştirirsin. bebeğini düşünmeyen baba ona ne verebilir ki?

Son düzenleme:
kadnın kocası da biliyor ama buluşmalardan falan haberdar değil bende haberdar etmek istemedim... çocukları var ben buna sebep olamam bunun vebalini alamam onların hayatları da beni ilgilendirmez hiç ilgilenmiyorum

tabii ki sen neden bildiresin kocasına? asla.. senin muhatabın kocan..

ben sadece merak ettim, bu kadar zamanda insan anlamaz mı karısının başkasıyla ilişkisi olduğunu diye..

evet itiraf ediyorum ben aldatıldım ....
doğuma az bir süre kala eşim mutsuz olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi. çok mücadele verdim 1 senedir
çünkü ben eşimi çok seviyorummmm neler yaşandı bir kaç defa bıraktı gitti ama geri döndü insanın evladı da olunca daha bir zor oluyor ayrılmak .. bağrıma taş basarım diyemiyorsun. eşimin bir kadınla ilişkisi olduğunu da biliyorum kadın evli .. eşime kalırsa bizde iletişim problemi vardı başka başka problemler ama bence her evde olandan çok daha azdı herşey.. benim eşimin ailesiyle ya da başka türlü problemlerim olmadı hiç maddi manevi açıdan... şimdi ne yapmalıyım bilmiyor dışarda uzaklarda bir iş buldu ve gidiyor aklımda hep aynı soru ne olacak ben şimdi ne yapacağım ama şöyle bir karar aldım bırakacağım gitsin istiyorsa ama kararı o alsın o ne istiyorsa o olsun. çünkü ben ne istediğimi biliyorum ben yuvam yıkılmasın yavrum mutlu bir yuvada büyüsün istiyorum. muhtaç değilim iyi bir işim ve sonuna kadar arkamda olan ailem var.

yaşadığım acıyı içimdeki sızımı anlatsam geçen günleri içimdeki büyüyen o boğazıma düğümlenen cümleler gözüme yığılan yaşlar veeee
minicik yavrumun o güzel nefesi veeeeeee ona (eşime) olan bitmek tükenmek bilmeyen sevgimmm

sizlerden isteğim bana varsa tecrübelerinizi varsa önerilerinizi bundan sonra ayrılırsam beni neler bekleyecek ne yaşarım nasıl mutlu edebilirim kuzumu ve belki de düzelip yoluna girer mi herşey ?????
şimdiden tüm yorumlarınız için sağolun Allah razı olsun

öncelikle yaşadığın üzücü günlerin bitmesini dilerim. Bir çocuğun anne babasıyla büyümesinn önemli oldugu kadar huzurlu bir ortamda büyümesi de önemli. Bence kendine eziyet etme her ne kadar seviyor olsan da içindeki şüpheler hiç bir zaman bitmez eşin yanından ayrıldığı dakikada ne yapıyor diye düşünmeye başlarsın kendini hırpalarsn. Evliliğin devam ettiği sürece sorunlar bitmez gerginlikler bitmez belki tartışmalar çoğalır evde birbrinize karşı sesler yükselir aranzdaki saygıyı da kaybedersnz kaldı ki eşin minicik yavrusunu bile düşünmeden ayrılığı göze alabilmş ve bebeğin böyle huzursuz bir ortamda büyümemeli. Şuan siz de durumun şokundan dolayı sağlıklı düşünemyor olablrsnz boşanmak istyorsa bırakın gitsn birbirnzden uzak kalmak belki daha iyi gelebilir belki pişman olur. Bebeğin için de üzülme ne olursa olsun onun her zaman yanında olacak olan çok güçlü bir annesi var.

Back
X