itiraf ediyorum,ben aldatıldım..

herşeyi akışına bıraktım zaten artık mani olmaya çalışıp önüne geçecek değilim....

bırakıp gitme konusuna gelince gidip boşanmaktır belki çözüm ama ben bir süre sakinleşip kendimi toplayıp olayları düşünüp tartıp o şekilde karar vermek istiyorum

tesaduf olarak yasaıdgınızı okudum.. ınanın üzüldüm fakat etrafımızda bu olaylar cok var.. bana bırı oyle bırsey yapsa bır dakıka bıle yanında durmam..
daha once calıstıgım ıste bı tane patronum vardı .. 4 cocugu vardı adam her hafta evlı kadınlarla yatıyorduu . 3 tanede kızı vardı bı gun basınıza cocuklarınza gelse kocaları boyle yapsa ne yaparsınız dıyodum.. erkek adam yapar dıyodu bu kadar geniş midelı erkeklerrr sımdı evlı kadınla yatıp kalkıyo eşınız,,, emın olun o kadından ayrılsada baska bırısını bulur..
siz sevıyorum dıyosunuz ne sevgisi ölmüş hayatınıza bakın sizi dah acok seven bırısı sıze sadık olan bırısı alllah u tela yazdıysa kaderınızde olur.. boşa aynı havayı tenezzul etmeyın esınızle .. yınede sız bılırsınız benım goruşum buu ..

bende koptum bi çok şeyden sadece zamana bırakıyorum artık....

canım seni öyle iyi anlıyorum ki özeldende msj gönderdim sana lütfen oku bende çok acı çekiyorum zamana bıraktım ama çocuklarım için hergün ölüyorum eşimin yüzüne baktıkça bana yaşattıkları ve o kadınla aynı yatakta olarak düşünerek günlerim geçiyor ilk ve son sansı oldugunu iyi biliyor tek bir koz daha verirse elime artık onunla asla kalamam çocuklarım için verdiğim bu karaı bile zor gögüslüyorum çok huzursuz mutsuzum inşalllah geçer seninde inşallah rabbim kalbine göre verir canım bu acıyı yaşayan bilir ben aylardır yaşıyorum rabbim kalbimize göre versin

herşeyi akışına bıraktım zaten artık mani olmaya çalışıp önüne geçecek değilim....

bırakıp gitme konusuna gelince gidip boşanmaktır belki çözüm ama ben bir süre sakinleşip kendimi toplayıp olayları düşünüp tartıp o şekilde karar vermek istiyorum

haklısın çocuk olunca ani kararlar verilmiyor ama şundan eminim sendeki imkan bende olsaydı ve eşim pişman olup gözyaşı dökmeseydi ben kesinlikle boşanırdım hergün ölmek tense aama herkesin hikayesi yaşadıkları hisleri çok farklı tabikide

bunu bende çok düşündüm inan bir kaç kez boşanmak istiyorum dedim o zaman beni bırakmadı
o kadar karmaşık ve zor ki yaşananlar insan aklını mantığını toplayamıyor maalesef
ha çocuğum olmasa inanın bende asla durmazdım buna eşim inanmıyor ama ben bunu biliyorummm
ama küçük bir bebek onun babaya olan ilgisi arasındaki bağ kıyamıyor insan belki demeden yapamıyor işte....

çok haklısın çocuk olmasaydı duydugum an davayı açar boşanırdım hemde arkma bile bakmadan bir kez bile düşünmeden

evet aradan cümleleri seçin bakalım ne kadar güzel

eşimi çooooooook seviyor olabilirim ama bu onu terkedemeyeceğim anlamına gelmez. insan bağrına taş basar şu veya bu şekilde unutur unutamazsa da ömür boyu hatırlar
bunu yaşamayan bilemez kucağında minicik bir bebekle bir gün böyle birşey yaşarsanız ki dilerim yaşamazsınız insan öyle karışıyor öyle karmaşıklaşıyor ki herşey içinden çıkamıyorsunuz terketmeyi denedim eşim yalvarıp ağlayarak sözler vererek izni vermedi öyle ahkam kesmek eşiniz haklı falan filanla olmuyor arkadaşım beni ezmek mi amacın sen zayıfsın demek mi
ben biliyorum ki artık insanlık ölmüş

bu zayıfların işi degil arkadaşım bu cesaret ve azim sabır işi inanın evi dagıtıp boşanmak hergün bu acıyı yaşamaktan çok daha kolaydır eminim ama biz güçlüyüz çocuklarımız için sabır ve fedakarlık yapıyoruz daha sonra cçocuklar için keşke dememek için sabırla bekliyoruz ve akışına bırakıyoruz ama bu süreci yaşamak sabbrını gögüslemek inanın boşanmaktan çok daha zor kalıp mücadele vermek güç işi ben bu arkadaşımızı okadar iyi anlıyorum ki yaşamadan bilemezsiniz

turko arkadasım mesajını aldım ben henüz sitede yeniyim mesaj yazamıyorum affet ;)))

herkes herkesi anlamaz 1 sene oldu o zaman bu adamı göndermiş olsaydım çoktan kendimi toparlardım... bu kadar eziyet çekmeden e neden çektin diyeceksiniz lohusalık hamilelik psikolojisi bi yandan senelerce gözün gibi sevdiğin adam yakıştırıp konduramıyorsun kabullenemiyorsun bir türlü bu his bir yandan bebeğimin babası diyorsun bu bir yandan....

benim belkide aile yapım ve yetiştirilme tarzımla alakalı hayatta hiçbir zaman önce ben demedim... annem babam dedim kardeşim dedim evlendim eşim dedim çocuğum dedim.. ben demedim hiç belkide bundandır.. ama şu günlerde eşim benden uzaktayken "ben"i düşünmeye başladım artık sonuç ne olursa olsun umrumda değil umrumda olan tek şey kendimi toparlayıp eski dimdik duruşu olan kadın olmak... ve güzel yavrumu mutlu bir şekilde büyütmek ... bu süreçte eşim yanımızda olmak istermi bilemem o isterse acaba o dakika ben ne hissediyo olucam bende isteyecek miyim bilemem... uzar gider ihtimaller... ama şunu iyi biliyorum ki son bir kaç gündür artık ağlamıyorum ve düşünüyorum...

evet maddi durumum ailemin bana katabileceği maddiyatlar iyi.. güzelde bir kadınım beni tanıyan herkes çok sevmiştir hep.. iyi bir insan da olmaya çalışıyorum hep... evlilikte sanırım kaybettim ama hayata yenilmiycem asla ;)

turko arkadasım mesajını aldım ben henüz sitede yeniyim mesaj yazamıyorum affet ;)))

herkes herkesi anlamaz 1 sene oldu o zaman bu adamı göndermiş olsaydım çoktan kendimi toparlardım... bu kadar eziyet çekmeden e neden çektin diyeceksiniz lohusalık hamilelik psikolojisi bi yandan senelerce gözün gibi sevdiğin adam yakıştırıp konduramıyorsun kabullenemiyorsun bir türlü bu his bir yandan bebeğimin babası diyorsun bu bir yandan....

benim belkide aile yapım ve yetiştirilme tarzımla alakalı hayatta hiçbir zaman önce ben demedim... annem babam dedim kardeşim dedim evlendim eşim dedim çocuğum dedim.. ben demedim hiç belkide bundandır.. ama şu günlerde eşim benden uzaktayken "ben"i düşünmeye başladım artık sonuç ne olursa olsun umrumda değil umrumda olan tek şey kendimi toparlayıp eski dimdik duruşu olan kadın olmak... ve güzel yavrumu mutlu bir şekilde büyütmek ... bu süreçte eşim yanımızda olmak istermi bilemem o isterse acaba o dakika ben ne hissediyo olucam bende isteyecek miyim bilemem... uzar gider ihtimaller... ama şunu iyi biliyorum ki son bir kaç gündür artık ağlamıyorum ve düşünüyorum...

evet maddi durumum ailemin bana katabileceği maddiyatlar iyi.. güzelde bir kadınım beni tanıyan herkes çok sevmiştir hep.. iyi bir insan da olmaya çalışıyorum hep... evlilikte sanırım kaybettim ama hayata yenilmiycem asla ;)

bende 7 senelik evliyim ve hamileliğimde başıma geldi ama okadar pişmanlık gözterip yeminler edip sözler verdiki seni kaybetmek istemiyorum bundan sonra sadece sen olacaksın dedi ama ben ona her baktıgımda o kadınla aynı yatakta olarak düşünüyorum 7 ay biti ve ben haal bu pkolojideyim ama çocuklarım için verdim bu şansı ona duydugum gündenberi ona olan sevgim bitti ama o baan unutturmaya çalışıyor ve artık o kadınla görüştüğünü düşünmüyorum çok denedim tek ipucu aradım aam hep sonunda o haklı çık 7 aydan beri tek bi açıgında bile ayrılmaya hazır haldeyim çocuklarım için maden 2. şansı verdim ona bende zamana bıraktı ama en ufak hatasında onu bırakacagımdan emin yaşadıklarımızdan sonra seni kaybetmeyi göze almam bir hataydı boşluktu dedi işte klasiktir ya bunlar ama hamileliğim ve dogumum lohusalığım gözyaşlarıyla geçti şimdi ne yaparsa yapsın unutturamıyor unutmamda son şansı nasıl degerlendirecek merakla bekliyorum devam ettiği an birdaha onu aslaaaaaa hayatıma sokmamamk üzere çıkarırım rabbim şaşırtmasın zamana bıraktım beklemedeyim sadece senin gibi bu arada face adresimden arkadaşlık gönder bana istersen

kaidnda evliyse simdi bunalr imkansiz ask sanicp iyice birbirleirne asik tavrindadirlar bide onla sadece guzle syeelri paylasir snei birakip onlada evlense ayni sye sonunda olur ama dogumdan once sana boyle bosanicma demesi sen iyi agzini burnunu kirmamisisn onun ortada cocuk var ben bosanicma diyor aritk kadin ne yaptiysa buna bende cocugun yanliz buyumesi taraftari degilim biraz bekle ama cokta sounluysa cocugada zararli olur ama su konuda sana katiliyorum bu erkeklerin hepsi ayni soyun sopu biri hepsinin ayri degdi var o yzuden bunu birak onu al filan bana hikaye geliyor hepsinin ayri derdi var sen bi briak bakalim ne halt eidcek kadin evliyse zaten onu bir muddet sonra birakir

kızlar bebeğin psikolojisi şimdiden alt üst oldu
ilerde düzelir mi düzelmesi için ne yapabilirim her yerde babasını arıyor:(
artık eşim umrumda değil
bebeğimin şu hali beni mahvetti yardım edin

yasına girecek haftaya ben bu kadar tepki beklemiyordum çok zeki bir bebk
kendini yerlere atıyor hiç ağlamazdı mızmız etmezdi şimdi sürekli mız mız ağlıyor

çok geçmiş olsun ..
ama çocuğunuzu bu şekilde nasıl mutlu bir yuvada büyüteceğinizi düşünüyorsunuz..
aranızdaki sorunları çocuğunuz farketmeyecekmi_
figüran olarak bir baba olmasındansa ,ayrı ama daha sağlıklı bir aile olması bana daha mantıklı geliyor ..
ayrılmış olsanız oğlunuz eşinizin başka bir kadınla olan ilişkisini daha normal karşılayabilir ..
ama bu durumda annesini aldatan baba profili daha mı ii etkiler bırakır sizce oğlunuzda?
bence en mantıklısı sizi sevmeyen adamdan ayrılıp yeni bir hayata başlamak..hem kendiniz hem de oğlunuz için en sağlıklısı bu ...
ayrıldığınızda işiniz ii ise bir sorun yaşamaz hayatınıza devam edersiniz ne sorununuz olacakki..
kafanız daha rahat olur paşalar gibi oğlunuzla yaşarsınız valla.
her gün bu pis adamın sizi aldattığını görmek duymak hissetmek zorunda kalmazsınız..
bir insan için çok incitici bir durum çünkü ..:51:

benim açımdan zaten bitti birçok şey kalmadı içimde. sadece çocuğum nasıl mutlu olur bunun derdindeyim...

beni aldatmaya devam eden birini sevecek halim yok... biterse bitsin kader böyleymiş der geçerim...
bana seni sevmiyorum demedi hiç. ama sevse bunları yaşatmazdı bunu da biliyorum zamana bıraktım ve kendimi toplamaya çalışıyorum ne olacaksa olur artık

yaşadığım acıyı içimdeki sızımı anlatsam geçen günleri içimdeki büyüyen o boğazıma düğümlenen cümleler gözüme yığılan yaşlar veeee
minicik yavrumun o güzel nefesi veeeeeee ona (eşime) olan bitmek tükenmek bilmeyen sevgimmm

Sen eşini sevdiğini zannediyorsun aslında kaçan kovalanır hesabı. sana dönse affedmeyeceksin. yada sürekli aklına gelecek. çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun. Allah eşine akıl fikir versin. ortada bir masum var. yoluna bak.Allah eşine cezasını verir. bu adam bugün gelse yarın yine gitmeye kalkışacak. dediğine göre elde tutulacağa benzemiyor.

benimde bir 31 yaşlarında bir meslektaşım vardı. genç güzel hoşuna giden bütün bayanlara asılırdı. hatta yüz veren olursa ileri bile gidecek bir tipti. adam evli ve bir kızı var 10 yaşında. ve sürekli birisine askıntı durumunda. eşide çok ii bir insan ama adam eşini kabul edememiş bunalımda. yeni aşklar ediniyor kendine sürekli.

Back
X