itiraf ediyorum,ben aldatıldım..

fakabasan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
240
0
46
Ankara
evet itiraf ediyorum ben aldatıldım ....
doğuma az bir süre kala eşim mutsuz olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi. çok mücadele verdim 1 senedir
çünkü ben eşimi çok seviyorummmm neler yaşandı bir kaç defa bıraktı gitti ama geri döndü insanın evladı da olunca daha bir zor oluyor ayrılmak .. bağrıma taş basarım diyemiyorsun. eşimin bir kadınla ilişkisi olduğunu da biliyorum kadın evli .. eşime kalırsa bizde iletişim problemi vardı başka başka problemler ama bence her evde olandan çok daha azdı herşey.. benim eşimin ailesiyle ya da başka türlü problemlerim olmadı hiç maddi manevi açıdan... şimdi ne yapmalıyım bilmiyor dışarda uzaklarda bir iş buldu ve gidiyor aklımda hep aynı soru ne olacak ben şimdi ne yapacağım ama şöyle bir karar aldım bırakacağım gitsin istiyorsa ama kararı o alsın o ne istiyorsa o olsun. çünkü ben ne istediğimi biliyorum ben yuvam yıkılmasın yavrum mutlu bir yuvada büyüsün istiyorum. muhtaç değilim iyi bir işim ve sonuna kadar arkamda olan ailem var.

yaşadığım acıyı içimdeki sızımı anlatsam geçen günleri içimdeki büyüyen o boğazıma düğümlenen cümleler gözüme yığılan yaşlar veeee
minicik yavrumun o güzel nefesi veeeeeee ona olan bitmek tükenmek bilmeyen sevgimmm

sizlerden isteğim bana varsa tecrübelerinizi varsa önerilerinizi bundan sonra ayrılırsam beni neler bekleyecek ne yaşarım nasıl mutlu edebilirim kuzumu ve belki de düzelip yoluna girer mi herşey ?????
şimdiden tüm yorumlarınız için sağolun Allah razı olsun

aradan zaman geçtikçe düşünceler de değişiyor hislerde eşime olan sevgim ufak bir kırıntıya dönüştü ayrılmayı düşünmeye başladım ciddi cidi sadece önce biraz toparlanmam lazım

Son düzenleme:
bebeğim geçmiş olsun,
hamilelik dönemlerinde nedense olur böyle şeyler hep,
kuzumu nasıl mutlu ederim demişsin,
bir çok bebiş var, anne ve babası ayrı olan, zor da olsa, senin için yorucu olacak da olsa başarabilirsin
ama kadın da evli demişsin, bu aptalca bir heves olabilir, bazen iki insan birbirleri için yaratıldıklarını düşünür,
beraber olmadıkları ve hatta beraber olmaları imkansız olduğu için o aptalca tutku fazlalaşır,
eğer bu kadar çok seviyorsan ve her şartta bu adamı istiyorsan, muhtemelen hevesi kursağında kalınca dönecektir diye düşünüyorum.
bebişinin güzeş gülüşlerinden ayrı kalmak da koyabilir mesela, insan evladıysa.
böyle durumlarda ne denir ki
Allah sabır versin
hakkında ne hayırlı ise o olsun..

iyi bir işiniz var ve aileniz arkanızdaymış

bırakın bu adamı yolunuza devam edin.zaman her şeyin ilacı unutursunuz...

üstelik adam sizi düşünmeyip gidiyor,siz neyi düşüneceksiniz ki?

evet itiraf ediyorum ben aldatıldım ....
doğuma az bir süre kala eşim mutsuz olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi. çok mücadele verdim 1 senedir
çünkü ben eşimi çok seviyorummmm neler yaşandı bir kaç defa bıraktı gitti ama geri döndü insanın evladı da olunca daha bir zor oluyor ayrılmak .. bağrıma taş basarım diyemiyorsun. eşimin bir kadınla ilişkisi olduğunu da biliyorum kadın evli .. eşime kalırsa bizde iletişim problemi vardı başka başka problemler ama bence her evde olandan çok daha azdı herşey.. benim eşimin ailesiyle ya da başka türlü problemlerim olmadı hiç maddi manevi açıdan... şimdi ne yapmalıyım bilmiyor dışarda uzaklarda bir iş buldu ve gidiyor aklımda hep aynı soru ne olacak ben şimdi ne yapacağım ama şöyle bir karar aldım bırakacağım gitsin istiyorsa ama kararı o alsın o ne istiyorsa o olsun. çünkü ben ne istediğimi biliyorum ben yuvam yıkılmasın yavrum mutlu bir yuvada büyüsün istiyorum. muhtaç değilim iyi bir işim ve sonuna kadar arkamda olan ailem var.

yaşadığım acıyı içimdeki sızımı anlatsam geçen günleri içimdeki büyüyen o boğazıma düğümlenen cümleler gözüme yığılan yaşlar veeee
minicik yavrumun o güzel nefesi veeeeeee ona (eşime) olan bitmek tükenmek bilmeyen sevgimmm

sizlerden isteğim bana varsa tecrübelerinizi varsa önerilerinizi bundan sonra ayrılırsam beni neler bekleyecek ne yaşarım nasıl mutlu edebilirim kuzumu ve belki de düzelip yoluna girer mi herşey ?????
şimdiden tüm yorumlarınız için sağolun Allah razı olsun

Acılarınızı dindirmek mi istiyorsunuz yoksa eşinizi yeniden kazanmak mı?

geçmiş olsun zor bir durum Allah tekrar yaşatmasın...iyi bir işim ve ailem yanımda demişsiniz akıl vermek gibi alğılamayın ama tavsiyem şu size;bırakın en azından bir müddet sizin kıymetinizi anlasın yani bırakmak derken evden göndermek degil mesafeli olun yaptığı hatayı anlamasını sağlayın yüzüne vurmasanızda.sizin heran gidebileceginizi anlasın çünkü erkekler için evdeki hep bekleyen hep anlayışlı eştir nasıl olsa bana döner bırakamaz der...acizane fikrim budur bilmem katılır mısınız?

acım dinsinde istiyorum aslında evliliğim kurtulsun da
mükemmel evlilik mükemmel eş yoktur kurtulabilirse yuvam kurtulsun istiyorum başka bir erkek olsa onunda kahrını bi şekilde çekeceğim nede olsa bunu istediğimden değil yeni bir insanı yani....
dua edin

üzme kendini dicem ama kolay değil.
sağlam dur. eminim sen süper bir eşisindir.
yine bir kadının canını başka ve evli olan bir kadın yakıyor.
bırak gitsin ama kararlı ol bir daha dönmesine müsade etme derim ben.

üzme kendini dicem ama kolay değil.
sağlam dur. eminim sen süper bir eşisindir.
yine bir kadının canını başka ve evli olan bir kadın yakıyor.
bırak gitsin ama kararlı ol bir daha dönmesine müsade etme derim ben.

bir insan karşısındakini aldatıyorsa onu gözden çıkartmış demektir. şöyle de bişey var aldatır pişman olur gelir özür diler arada çocuk var seviyorsun affet diyebilirim. ama eşinde böyle bir istek yok okuduğumdan anladığım kadarıyla sen yuvanı kurtarmak için çaba sarfediyorsun. senin yerinde olsam ne yaparım bilmem çünkü henüz çocuğum yok ama şuan başıma gelse asla affetmem, terk ederim.

Ben çok gururlu kadınım eşim başka birini seviyorum ve mutsuzum dediği an gider boşanma davası açardım 10 000defa öleceğime 1 defa ölürdüm sonra çocuğumu büyütmekle meşgul olur başka aşka yelken açar tekrar evlenirdim üzüle üzüle kendini bitirme gerçeği kabul edersen az acı çekersin

acım dinsinde istiyorum aslında evliliğim kurtulsun da
mükemmel evlilik mükemmel eş yoktur kurtulabilirse yuvam kurtulsun istiyorum başka bir erkek olsa onunda kahrını bi şekilde çekeceğim nede olsa bunu istediğimden değil yeni bir insanı yani....
dua edin

hayatinizda illa bir erkek mi olmali.. esiniz sizi ve bebeginizi ilgiye alakaya sevgiye en cok ihtiyac duydugunuz zamanlarda terk etmis.. hem de baska bir kadin icin..

geri gelse, nasil icinize sinecek? nasil kabul edeceksiniz bunu?

hiçkolay şeyler değil ALLAHgücünü kuvvetini artırsın eşin çok korkmuor sanki seni bebeğini kaybetmekten evlilikte güven çok önemli bence insan ömür boyu şüpheyle yaşıyamaz mutlu olamaz sana karşı olan davranışları çok da değişmemiş oluruna bırak derim hayırlısı olsun hakkında

hayatinizda illa bir erkek mi olmali.. esiniz sizi ve bebeginizi ilgiye alakaya sevgiye en cok ihtiyac duydugunuz zamanlarda terk etmis.. hem de baska bir kadin icin..

geri gelse, nasil icinize sinecek? nasil kabul edeceksiniz bunu?

aslında bu hayata bakış açılarıyla alakalı zayıf bir insan değilim çok iyi bir gelirim ailem herşeyim var ....
başka bir kadın sebep oldu belki ama ona gitmiş değil şuan ha seçimi ona gitmek olursa benimde zaten artık umrumda değil....
ama kim ister yuvası yıkılsın illa erkek lazım değil tekrar evlenmeyi de hiç düşünmüyorum Allah bilir ama..

hayatta herkes hatalar yapabilir öyle bakıyorum biraz olaya ama gün gelir bunu hata değilde doğrusu yaparsa bende dakika durmam
yorum yaparken acımasız olmayın illa bi erkeğe ihtiyacım yok Allah kimseye yaşatmasın zor iş

Ben çok gururlu kadınım eşim başka birini seviyorum ve mutsuzum dediği an gider boşanma davası açardım 10 000defa öleceğime 1 defa ölürdüm sonra çocuğumu büyütmekle meşgul olur başka aşka yelken açar tekrar evlenirdim üzüle üzüle kendini bitirme gerçeği kabul edersen az acı çekersin

bunu bende çok düşündüm inan bir kaç kez boşanmak istiyorum dedim o zaman beni bırakmadı
o kadar karmaşık ve zor ki yaşananlar insan aklını mantığını toplayamıyor maalesef
ha çocuğum olmasa inanın bende asla durmazdım buna eşim inanmıyor ama ben bunu biliyorummm
ama küçük bir bebek onun babaya olan ilgisi arasındaki bağ kıyamıyor insan belki demeden yapamıyor işte....

ne desek ne söylesek suan boş. senin duygularını yaşamayan bilemez ALLAHIM yardımcınn olsun. kocanı sana bebegine bagışlasın. kimi diyo bırak kimi diyo katlan. bıraksa nolcak bebegi nerde büyücek. malesef para herşeyi çözmüyo sıcak bi yuva herşeyden önemli bir bebek için. katlanda diyemem zor şeyler bunlar. senin ve bebeginin hakkında en iyi olanı sen karar verirsin. herşeyden önce ALLAHIM bebegine mutlu günler versin...

ha çocuğum olmasa inanın bende asla durmazdım buna eşim inanmıyor ama ben bunu biliyorummm
ama küçük bir bebek onun babaya olan ilgisi arasındaki bağ kıyamıyor insan belki demeden yapamıyor işte....

....
çok mücadele verdim 1 senedir çünkü ben eşimi çok seviyorummmm

eşime kalırsa bizde iletişim problemi vardı başka başka problemler ama bence her evde olandan çok daha azdı

......veeeeeee ona (eşime) olan bitmek tükenmek bilmeyen sevgimmm

yalnızca çocuğunuz için ayrılamadığınızı söylüyorsunuz; gelin görün ki eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi anlattığınız ilk mesajınızda, sevginizi harflere sığdıramamışsınız..

bana kalırsa da eşiniz haklı.. bebeğiniz olmasa da, siz aynı ruh hali ile eşinizin peşinden koşardınız..

Son düzenleme:
yalnızca çocuğunuz için ayrılamadığınızı söylüyorsunuz; gelin görün ki eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi anlattığınız ilk mesajınızda, sevginizi harflere sığdıramamışsınız..

bana kalırsa da eşiniz haklı.. bebeğiniz olmasa da, siz aynı ruh hali ile eşinizin peşinden koşardınız..

evet aradan cümleleri seçin bakalım ne kadar güzel

eşimi çooooooook seviyor olabilirim ama bu onu terkedemeyeceğim anlamına gelmez. insan bağrına taş basar şu veya bu şekilde unutur unutamazsa da ömür boyu hatırlar
bunu yaşamayan bilemez kucağında minicik bir bebekle bir gün böyle birşey yaşarsanız ki dilerim yaşamazsınız insan öyle karışıyor öyle karmaşıklaşıyor ki herşey içinden çıkamıyorsunuz terketmeyi denedim eşim yalvarıp ağlayarak sözler vererek izni vermedi öyle ahkam kesmek eşiniz haklı falan filanla olmuyor arkadaşım beni ezmek mi amacın sen zayıfsın demek mi
ben biliyorum ki artık insanlık ölmüş

eşimi sevmiyor olsaydım aman derdim lanet adam zaten geçinemiyorduk bunu mu çekicem derdim

neyse en başta da söylediğim gibi yardımcı olabilecek arkadaş varsa yazsın lütfen yoksa uğraşmasın

evet aradan cümleleri seçin bakalım ne kadar güzel

eşimi çooooooook seviyor olabilirim ama bu onu terkedemeyeceğim anlamına gelmez. insan bağrına taş basar şu veya bu şekilde unutur unutamazsa da ömür boyu hatırlar
bunu yaşamayan bilemez kucağında minicik bir bebekle bir gün böyle birşey yaşarsanız ki dilerim yaşamazsınız insan öyle karışıyor öyle karmaşıklaşıyor ki herşey içinden çıkamıyorsunuz terketmeyi denedim eşim yalvarıp ağlayarak sözler vererek izni vermedi öyle ahkam kesmek eşiniz haklı falan filanla olmuyor arkadaşım beni ezmek mi amacın sen zayıfsın demek mi
ben biliyorum ki artık insanlık ölmüş

amacım neden sizi ezmek olsun fakabasan?

burada gelmiş derdinizi açmışsınız, farklı açılardan olayı irdelemezsek, size sadece "ah haklısın cicim çok zor bi durum, Allah yardım etsin" dersek, faydalı olur mu yorumlarımız?

eğer siz bağrınıza taş basabilirseniz, emin olun evladınız için de derin travmalar yaratmaz bu durum.. iyi bir geliriniz varmış, aileniz de arkanızdaymış.. evli kadınlarla birlikte olacak kadar ahlaksız bir adam, emin olun çocuğunuza iyi bir baba modeli olamaz.. eşiniz aldatma huyuna hala devam ettiği için, ilerde de bırakmayacak.. evladınız çok daha zor bir ortamda büyüyecek..

annesi babası tarafından aldatıldığı için babasından yıllarca nefret eden evlatların hikayelerini okumuyor musunuz? forumda bile kaç tane var.. okuyun derim..

yalnız o hikayelerdeki kadınlar genelde maddi imkansızlıklar neticesiyle kocalarından ayrılamadıkları için, evlatlar anneyi mağdur, babayı zalim olarak görüyor.. sizin hikayenizde, siz imkanlarınız varken çocuğunuzu bu bozuk aile yapısında yetiştirdiğiniz için çocuğunuz ilerde her ikinize de kin duyabilir Allah korusun..

Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim ki???eşinizle bişeylerin kopmadığına,bir umut olduğuna inanıyorsanız deneyin derim.sonuçta şöyle birşey var ne kadaınlar var dayak yiyen,sorunları diz boyu olan ama hala yuvasında duran.Allah korusun sizde öyle bir durum yok.erkekler malesef nefis yönünden bizlerden çok daha zayıflar.en ufak bir zorluk,bunalım onlar için kandırılmaya en müsait dönem.birebir yaşadım bende malesef.evli olduğu halde senin kıymetini bilememiş,eşin çok şanslıymış bilmem ne bilmem ne,konu sizin olduğu için çok fazla detaya girmek istemiyorum.ama muhtemelen eşinizde de aynı durum var..bir bebek sorumluluğu,bir anne yükü,yanii herşeyi 2 kat arttı ve bu bunalımdan tek başına çıkamadı.bana neden anlatmıyor derseniz??kabaca yediremedi demek daha doğru olur.Allah korusun yerinizde olsam öncelikle eşim o küfür etmek istemiyorum daa neyse o şahsa bişey hissediyor mu?paylaşımları ne boyutta bunları düşünürüm.bende önceden boşanırım bilmem ne falan dedim.ama sonuçta ne gerek var ortalık m...için yuva yıkmaya.malesef bizi en çok üzen kadın oluyor.muhtemelen kadın şu süreçte çok güzel eşinizin beynini yıkıyor.fırsat vermeyin derim.sonuçta siz kendiniz dile getiriyorsunuz herşeyin farkındasınız.sevmeseydiniz mücadeleye gerek bile duymazdınız.

Back
X