İtiraf Ediyorum Onları Çok Kıskanıyorum..

Ama kuzum kendin demişsin soğuk olduğunu.

Bende yalnız takilirim... arkadaşim azdir.
Ama bunu asla takmadim. Nişanlıyım ve eltimi 2 kere gördüm... kv hele... ihhhhh neyapayim onun sacma sohbetlerini...

Sen azda olsa sicak kanli ol. Kendi ailene bile yakin değişmişsin. Kusura bakma ama soğuk insanda hic çekilmiyor. İnsanin iki hafta tatili var... onuda şen şakrak geçirmek istemeleri normal yani...

Belkide sen kendini disliyorsundur

Elti ve görümce en son kıskanacağım insanlar olurdu heralde. Ne kadar az samimiyet okadar iyidir.
Çok severim eltiyle görümceyi ama sıkı fıkı olmak nedir. Şu duyguyu yenmeye bak.
Eltim samimi olmaya çalışır benle ama ben bunu istemem. Sonuçta kanka yada dost olmaz onlardan. Bırak naparlarsa yapsınlar.

ben soguk kanlı değilim ki aksine sıcak ve güler yüzlü bir insanm kendi ailemle sorunlarm ise cok daha başka

işte bırakamıyorum ne yaparlarsa yapsınlar diyemiyorum sizce neden ?

Bence hisleriniz normal. Sahip oldugumuz cevrede dislanmak cok ozguven zedeleyici bir sey. Insan da ozguvenini yitirince ne yazik ki boyle normalde selam vermeye tenezzul etmeyecegi kisileri kiskanir hale geliyor. Bir ara ailesel degil ama sahip oldugum arkadas cevresinde boyle bir duruma maruz kalmistim. Baktim boyle olmayacak, hepsini cikardim hayatimdan. Ama oyle bir cikarmak ki sanki hic tanimamisim gibi. O gun bugundur de asla bana kendimi küçük hissettiren insanlarla gorusmem. Sosyal medyadan takip etmeyin. Daha az gördükçe daha az umursarsiniz.

Kskanclik değil bu
İmreniyorsunuz

Kalabalık sıcak samimi bi aile istiyorsunuz benimsenmek istiyorsunuz bı araya gelip cagirmadiklarinda sevilmemis dışlanmış hissediyorsunuz nasıl içlerine sınıyor diye düşünüyorsunuz

Ama kişiler kendine benzeyeni severler... Herkese laf yetiştiren baskın fettan olsanız emin olun herkes sever

Nedenini anlamıyorum ama psikolojide yeri var neden böyle insanların daha çok sevildigiyle ilgili

Kızınız büyüsün ailesi olsun siz kendi ailenize büyüyünce onlarda size imrensin :)

işte bırakamıyorum ne yaparlarsa yapsınlar diyemiyorum sizce neden ?
Çünkü etrafında onlardan başka düşünecek kimsen kalmamış. Neden çoğu insanla mesafelisin? Bunları sordun mu kendine? Belki çok soğuk mizaçlısın. Belki ufak şeyleri takarak insanlara mesafeyi kendin koyyorsundur. Biraz hoşnut olmayı ve insan içine girmeyi, sohbete muhabbete dahil olmayı denesen daha iyi olur senin için. Kırıcı olduysam özür dilerim ama bunlar hissettiklerim. Önceki konuna istinaden de yazdım.

Belki de onlar da sizi kıskandıkları için mesafe koymuşlardır.
Sıkmayın canınızı.
Tabi ki eşiniz de kızınız da değerli, onlarla vakit geçirmek güzel.
Ancak sadece eş ve çocuk yeterli olmuyor. İnsan oturup sohbet edecek, derdini anlatacak, çıkıp farklı etkinlikler yapacak birilerine ihtiyaç duyuyor.
Komşularınızdan falan kafanıza uygun kimse yok mu?
Kendinizi bu kadar soyutlamayın.

ben soguk kanlı değilim ki aksine sıcak ve güler yüzlü bir insanm kendi ailemle sorunlarm ise cok daha başka

Anladım. Belkide onlar seni kıskanıyor.

Bende bunları arkadaş çevremde yaşadım. Malasef bazi kadınlar komplexli olur... ve başka bir kadini cekemez.

Benim bir arkadaşım (eski) beni evlendikten sonra dislamişmi.. sebebi: kendi kilolu ben sportif bir vucuda sahibim. Eşinin onu benimle kiyaslamasini istememiş...

Belkide kendileri senin yaninda eziliyorlar

birilerin beni anlaması gercekten iyi geliyor
haklsınız normalde olsa asla yüzülüne bakılacak kimseler değil
ama hayatındanda tam olarak cıkaramıyorsun ne yazıkki eşiinin ailesi sonuçta..
dıslanmak bende evet özgüven eskikliği yarattı
ve artık onları takıntı haline getirdim..
face book hesabmda ekliler yaptıklarını görmemem mümkün değil silmekte olmaz.
onlaru bosvermeyi umursammayı hbeceremiyorum ne yapacagım ben bir yol gösterin =(

apartmanda kmse birbirine selam vermez
aerkadaş cevrem hep dagıldı yada evlenip gurbete gittiler hiç bir şekilde sosyalleşeceğim bir ortamda yok evden işe işten eve gidiyorum zaten evde ikende kızımla ev işleri ile haşır neşir oluyorum :/

Bence siz ben okumuşum kültürlüyüm maaşım var diye biraz kendinizi beğeniyosunuz gibi geldi
Yazdıklarınızdan anladığım ben güzelim okumuşum beni Nasıl dışlarlar fln
Biraz mütavazi olun herşey eğitim güzellik zenginlik değilmiş dostluk için samimiyet mütevazilij gerekir
Evlerine giderken hediyeler alın ortak şeylerden konuşun kendinizi bu kadar üst görürseniz çok yanlız kalırsınız

Kıskanmak değil belkide sadece imrenmek veyahut başka bir değişle özenmekir bu bence çünkü onlarda olmasın tek bende olsun onlara hep kötülükler yağsın banada iyilikler budur kıskançlık ve kıskançlık insana kötü işler yaptırır kuyular kazdırır vs.. sen kıskanç değisin canım hak ettiğin itibarı saygıyı bulamadığın için üzgün vede bazen hüzünlüsün buda neden kaynaklanıyor biliyormusun senin gibisi ile karşılaşmadığım için senin gibi ruhaniyeti olmayanlarla istensende anlaşamazdın önemli olan çevren çok kalabalık ama içlerinde canı gönülden seninle her şeyini paylaşacak biri yoksa kuru kalabalık sadece boş karartti ve zaman kaybıdır bazen iyi insanlar böylede sınanır Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah iyi insanlarla karşılaştırın seni ve sevdiklerini sevdırsin onlarida dost eylesin bizlere amin

ben kendimi üstün görmüuorum ki kendilerini üstün görüp beni ezmeye calışıp laf sokan onlar.. asla hiç bir şekilde övünmem kendimi.. sadece neden kıskandımı anlamak için kurdum o cümleleri o kadar.

Facebooku kapatın o halde. Ayda yılda bir yuz yuze goruserek bu hislerinizi minimuma indirirsiniz. Sonra zaman gecip de siz ozguveninizi tekrar kazandiginizda isterseniz yine acarsiniz facebooku. O zaman göreceksiniz ki kıskançlık yerine derin bir igrenme kalmis.
Bir de er gec aralari bozulacak. Görürsünüz. Bu asla sasmaz.
Sosyal medya zaten tamamen sahte. Belki aslinda birnirlerini cok da sevmiyorlar ama sosyal medyaya foto atabilmek icin asiri mutluluk pozlari veriliyor. Size nispet yapabilmek icin bile paylasiyorlardir eminim ki.

Sen kıskanç değilsin bunu lütfen bil kendine haksızlık etme artık...

O zaman takibi bırak yaptıklarını görmez takip etmezsin

Arkadaş çevreniz olmadığı için bence de. aileniz yanında mi ? Kendi çevreniz olsa inanın bana dokunmasalar diye dua ederdiniz. Keşke beni de içlerine almasalar mesafe koyacam diye canım cıktı benim. Ailem arkadaşlarım aynı sehirdeyiz galiba ondan kaynaklı bir durum yaşıyorsunuz. Yalnız hissettiginiz için onları kafanıza takmayın ya.. kendi çevrenizi oluşturun komşunuz da mi yok bi iki kişi yeter zaten insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…