belkide kim bilir çünkü ben birşey paylassam onlar 10 şey paylaşıyor nisbet yapar gibi ..Facebooku kapatın o halde. Ayda yılda bir yuz yuze goruserek bu hislerinizi minimuma indirirsiniz. Sonra zaman gecip de siz ozguveninizi tekrar kazandiginizda isterseniz yine acarsiniz facebooku. O zaman göreceksiniz ki kıskançlık yerine derin bir igrenme kalmis.
Bir de er gec aralari bozulacak. Görürsünüz. Bu asla sasmaz.
Sosyal medya zaten tamamen sahte. Belki aslinda birnirlerini cok da sevmiyorlar ama sosyal medyaya foto atabilmek icin asiri mutluluk pozlari veriliyor. Size nispet yapabilmek icin bile paylasiyorlardir eminim ki.
işte bırakmıyorumda nedense her fırsatta acaba birşeyler paylaştılar mı diye bakıyorum içime bir dürtü geliyor hey allahım =(O zaman takibi bırak yaptıklarını görmez takip etmezsin
Yani arkadaşım takip etmesin başka uğraşılar bulsun meşguliyetler filan hem çocuğu varmış alsın parka götürsün bu sayede yeni arkadaşlıklar edinsin belki o parksa onun gibi kalbi güzel arkadaş bulabilir..O zaman takibi bırak yaptıklarını görmez takip etmezsin
Ne zaman onları önemsemeden sen vazgeçersen ozaman sen huzuru bulacaksın inşallah bırak ne halleri varsa paylaşsınlar bi nevi kül hakkına giriyorlar nispet yaparak seninde onları izlendiğini varsayarak senin yerine olsam madem üzülmeme sebebler ,ya o iletişim vs bağını koparır artık ne yapıyorlar ediyorlar diye rakip etmezdimişte bırakmıyorumda nedense her fırsatta acaba birşeyler paylaştılar mı diye bakıyorum içime bir dürtü geliyor hey allahım =(
haklısınız biliyorum kıskanmaya bile değmez ama elimde değil acaip kıskanıyorum onları delirmeye başladım artık sanırım sabrede sabrede sabır taşı olduum
biri ile iyi olup bir başkasını dıslamak.. ne kadar kötü birşey. aslnda benm hazmedemediğim iyi olmaları değil dıslanmam =( dün kendime itiraf ettm ya kıskandımı bittim bilyormsnz.. herşey boş geliyor hayattan zevk alamaz oldum nasıl kurtulabilirim bu halimden sizce ?
haklsınız aslnda artık herkez kendi halinde takılıyorBen olsam bir sorardım kendime niye kıskanıyorum diye.
Benden fazla neyi var?
Benden daha üstün hangi yönü var?
Ki söylediğine göre hiçbiri de yok. Peki neden kıskanıyorsun. Kişilik kişiye özgüdür. Bunu değiştiremezsin. Onun baskın senin sessiz olman değişmez, değişmesinde zaten. Sen busun kimse için değişmeye çalışma, kimse gibi olman gerekmiyor.
Bırak iyi olsunlar ne güzel işte. Senden uzak olsunlar da naparsa yapsınlar. Ben olsam bunu avantaj olarak görürdüm. Asla görümce ve eltiyle tatile gitmek istemezdim zaten. Ne işim var tatilde onlarla. Mesafeli uzak olmak daha iyi ne güzel işte. Sosyalliğe gelince eşin ve çocuğun yetmiyor mu. Üçünüz gezin tozun tatil piknik sinema vb. Kimseye ihtiyacınız yok ki. Zaten artık herkes kendi çekirdek ailesiyle takılıyor. Bizde çocuk yok ona rağmen birbirimize yetiyoruz. Arkadas ve aile çevremiz geniş ama biz başbaşa takılmayı daha çok seviyoruz daha çok keyif alıyoruz. Hayatında bir eksiklil yok yani, gereksiz insanlar olmasındansa olmaması çok çok iyi kesinlkle.
keske görmezden gelmek bu kadar kolay olsa ama gelemiyorsn cünkü her daim bu insanlar senn hayatnda yer alacak öyle yada böyle..Konu sahibi sen kendine eziyet ediyorsun onlar dahada fazlasını yaparlar bilselerdi sen üzülüyorsun fırsat veren sensin görmezden gel !
biliyorum ama ben dimdik duramıyorumElti, görümce, komşu vs. vs.
Onaylanmak ve değer görmek istiyorsunuz.
Anlıyorum.
Ama siz kendinizi sevmiyorsunuz ki.
Önce kendinizi kabullenin ve sevin. Eğer siz kendinizi kabullenirseniz, dimdik durursanız sizi beğenmeyenler pervane olur çevrenizde.
belkide kim bilir çünkü ben birşey paylassam onlar 10 şey paylaşıyor nisbet yapar gibi ..
özgüvenim sizce nasıl yerine gelir peki
birde onlarla karsılasmaktanda korkuyorum çünkü duruşum yok
bana laf sokarlarsa cevap veremiyorum bilyormusunuz bu kadar mı acizim ben
Çok güldüm Allahımda sizi güldürsün sosyal medyaya foto koy yazmışsınız ya :) ya ne gerek var herkes nazar etsin benim aileme diye düşünürüm ben koyanlara da aklım hayalim almaz niye koyarlar diye? Hep bi gösteriş hep bi hava atmalar bana samimi gelmiyor böyle işler özel hep özel vede gizemli kalmalı bence ...Abartiyorsunuz yani nedir hayattan zevk alamamak bu yuzden??
Siz de kafaniza gore bir kadin arkadas bulun siz de gezin o zaman bu tipleri takmazsiniz.
Esinizle gezin siz de sosyal medyaya foto koyun madem tek derdiniz bu, ne diyeyim.
biliyorum ama ben dimdik duramıyorum
insanlar karsısında bir duruşum yok
biri bir laf söylediği zaman cevap bile veremem sesim titrer versem bile ve bu yüzden daha cok ezilmeye kullanılmaya başladım
sanrm özgüven eksikliği var ve özgüven eksikliği gercekten cok kötü bir durumÖneriye katılıyorsunuz, ama yapamam diyorsunuz. Muhtemel geçmişte yaşanan bir şeyler, ya da birileri sizi sindirmiş, silikleştirmiş Siz sizin için mücadele etmezseniz başkaları kimse sizin için bir şey yapamaz.
ama siz mesafelisiniz benm gibi.. benm yaptgım gibi konu sahibi mesefaden ziyade dıslanmıs ve dıslanmak artık zoruna gidiyor. herşeyi bu kızacagıza nispet yapıolar bakın laf bile diyemiyormş kimseye demedikcede ezdikce ezmişler özgüvenini bitirmişlerBenimde eltim ile görümcem çok çok iyiler, evlendim 1.5 yılı geçti ama görümceme bir kez gitmedim. Eltimle telefonda belki 2 kez konuşmuşumdur. Hiç aklma gelmezler. Herhalde şu hayatta en son yapacağım şey ilişkilerini kıskanmak olurBence umursamamalısın ne kadar mesafe o kadar huzur
Her sey goründügu gibi degil bak buna eminol.o eltin ve gòrcen varya aslinda hic birbirni sevmiyordur.ozellikle eltin gorumceni maalesef seni kiskandirmak icin resim fln atiyor ve dipdibeler .Basarmislar da oyinlarina gelme.bende sanrım buna örnek bir gelinim.. o kadar okudum ettim mesleğimi elime aldm ama kv görümce elti derken hastalıklı bir insan oldum cıktm dayanamıyorum su an bu kelimeleri yazarken göz yaşlarımı tutamıyorum ..
onları kıskanmak hele.. ölümden beter benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?