İtiraf Ediyorum Onları Çok Kıskanıyorum..

belkide kim bilir çünkü ben birşey paylassam onlar 10 şey paylaşıyor nisbet yapar gibi ..
özgüvenim sizce nasıl yerine gelir peki
birde onlarla karsılasmaktanda korkuyorum çünkü duruşum yok
bana laf sokarlarsa cevap veremiyorum bilyormusunuz bu kadar mı acizim ben

O zaman takibi bırak yaptıklarını görmez takip etmezsin
Yani arkadaşım takip etmesin başka uğraşılar bulsun meşguliyetler filan hem çocuğu varmış alsın parka götürsün bu sayede yeni arkadaşlıklar edinsin belki o parksa onun gibi kalbi güzel arkadaş bulabilir..

işte bırakmıyorumda nedense her fırsatta acaba birşeyler paylaştılar mı diye bakıyorum içime bir dürtü geliyor hey allahım =(
Ne zaman onları önemsemeden sen vazgeçersen ozaman sen huzuru bulacaksın inşallah bırak ne halleri varsa paylaşsınlar bi nevi kül hakkına giriyorlar nispet yaparak seninde onları izlendiğini varsayarak senin yerine olsam madem üzülmeme sebebler ,ya o iletişim vs bağını koparır artık ne yapıyorlar ediyorlar diye rakip etmezdim

Abartiyorsunuz yani nedir hayattan zevk alamamak bu yuzden??

Siz de kafaniza gore bir kadin arkadas bulun siz de gezin o zaman bu tipleri takmazsiniz.

Esinizle gezin siz de sosyal medyaya foto koyun madem tek derdiniz bu, ne diyeyim.

Ben olsam bir sorardım kendime niye kıskanıyorum diye.
Benden fazla neyi var?
Benden daha üstün hangi yönü var?
Ki söylediğine göre hiçbiri de yok. Peki neden kıskanıyorsun. Kişilik kişiye özgüdür. Bunu değiştiremezsin. Onun baskın senin sessiz olman değişmez, değişmesinde zaten. Sen busun kimse için değişmeye çalışma, kimse gibi olman gerekmiyor.
Bırak iyi olsunlar ne güzel işte. Senden uzak olsunlar da naparsa yapsınlar. Ben olsam bunu avantaj olarak görürdüm. Asla görümce ve eltiyle tatile gitmek istemezdim zaten. Ne işim var tatilde onlarla. Mesafeli uzak olmak daha iyi ne güzel işte. Sosyalliğe gelince eşin ve çocuğun yetmiyor mu. Üçünüz gezin tozun tatil piknik sinema vb. Kimseye ihtiyacınız yok ki. Zaten artık herkes kendi çekirdek ailesiyle takılıyor. Bizde çocuk yok ona rağmen birbirimize yetiyoruz. Arkadas ve aile çevremiz geniş ama biz başbaşa takılmayı daha çok seviyoruz daha çok keyif alıyoruz. Hayatında bir eksiklil yok yani, gereksiz insanlar olmasındansa olmaması çok çok iyi kesinlkle.

Konu sahibi sen kendine eziyet ediyorsun onlar dahada fazlasını yaparlar bilselerdi sen üzülüyorsun fırsat veren sensin görmezden gel !

haklsınız aslnda artık herkez kendi halinde takılıyor
eskisi gibi komşuluk arkadaslık kalmamıs ve bennm eşim kızm var tabiki onlar yetiyor yetmez olur mu.. bir pazarmz var
dolu dolu geçiriyorz
bende sordum kendine gel sen bu insanları neden kıskanıyorsun dedim..
hiç bir üstünlükleri yok dedim..
ama anlatamıyorum ki bunu kendime delirmiş gibi acaba bugun ne paylaştılar diyorum nerelere gittiler.. zaten sırf birazda bana nispet yapmak için paylaşıyolar en son tatil oynu duyunca tüm çöktüm sanki dıslanmak özgüvenime cok ama cok zarar verdi.

Elti, görümce, komşu vs. vs.

Onaylanmak ve değer görmek istiyorsunuz.

Anlıyorum.

Ama siz kendinizi sevmiyorsunuz ki.

Önce kendinizi kabullenin ve sevin. Eğer siz kendinizi kabullenirseniz, dimdik durursanız sizi beğenmeyenler pervane olur çevrenizde.

biliyorum ama ben dimdik duramıyorum
insanlar karsısında bir duruşum yok
biri bir laf söylediği zaman cevap bile veremem sesim titrer versem bile ve bu yüzden daha cok ezilmeye kullanılmaya başladım

Kiyamam ya. Oyle demeyin kendinize. Bazi insanlar boyle ne yazik ki. Laf karsiligi veremiyorlar. Bazi insanlar da cok kotu, ezebildiklerini daha cok ezmeye çalışıyorlar. Arkadas çevreniz var mi bilmiyorum ama yoksa kendinize bir cevre edinin. Iyi gelir. Eger devlet memuruysaniz baska sehire tayin isteyin.
Benim boyle konularda yapabildiğim en iyi sey o insandan kacmaktir. Gorusmem etmem. Aile olunca tabii ki insan hayatindan cikaramiyor ama atiyorum bayramdan bayrama gorusun. Ayda yılda bir. Esinizle beraber bir etkinlige katilin. Biz tenise basladik mesela cok eglenceli yani olabildigince onlardan bagimsiz bir yasam kurun kendinize disarda. Ama dediğim gibi gidebiliyorsanız gidin. En iyi cozum bu olur.

Abartiyorsunuz yani nedir hayattan zevk alamamak bu yuzden??

Siz de kafaniza gore bir kadin arkadas bulun siz de gezin o zaman bu tipleri takmazsiniz.

Esinizle gezin siz de sosyal medyaya foto koyun madem tek derdiniz bu, ne diyeyim.
Çok güldüm Allahımda sizi güldürsün sosyal medyaya foto koy yazmışsınız ya :) ya ne gerek var herkes nazar etsin benim aileme diye düşünürüm ben koyanlara da aklım hayalim almaz niye koyarlar diye? Hep bi gösteriş hep bi hava atmalar bana samimi gelmiyor böyle işler özel hep özel vede gizemli kalmalı bence ...

biliyorum ama ben dimdik duramıyorum
insanlar karsısında bir duruşum yok
biri bir laf söylediği zaman cevap bile veremem sesim titrer versem bile ve bu yüzden daha cok ezilmeye kullanılmaya başladım

Öneriye katılıyorsunuz, ama yapamam diyorsunuz. Muhtemel geçmişte yaşanan bir şeyler, ya da birileri sizi sindirmiş, silikleştirmiş Siz sizin için mücadele etmezseniz başkaları kimse sizin için bir şey yapamaz.

Benimde eltim ile görümcem çok çok iyiler, evlendim 1.5 yılı geçti ama görümceme bir kez gitmedim. Eltimle telefonda belki 2 kez konuşmuşumdur. Hiç aklma gelmezler. Herhalde şu hayatta en son yapacağım şey ilişkilerini kıskanmak olur Bence umursamamalısın ne kadar mesafe o kadar huzur

sanrm özgüven eksikliği var ve özgüven eksikliği gercekten cok kötü bir durum

ama siz mesafelisiniz benm gibi.. benm yaptgım gibi konu sahibi mesefaden ziyade dıslanmıs ve dıslanmak artık zoruna gidiyor. herşeyi bu kızacagıza nispet yapıolar bakın laf bile diyemiyormş kimseye demedikcede ezdikce ezmişler özgüvenini bitirmişler

bazı insanlar yaşamlarını sürdürebilmek için hep başkalarına ihtiyaç duyarlar
sizde onlardansınız galiba
benim görümcelerimde böyledir
her gün 10 fotograf paylaşırlar
ama içlerini biliyorum
yaşadıkları yeri yediklerini içtiklerini
inan ki kimsenin benim hayatımdan bir fazlası yok
aksine bir sürü eksiklikleri var
NOT: eşim bana yeter her yerde görümcem eltim ömür boyu benle muhattap olmasınlar isterlerse bu duruma sevinirim kıskanmak yerine

Her sey goründügu gibi degil bak buna eminol.o eltin ve gòrcen varya aslinda hic birbirni sevmiyordur.ozellikle eltin gorumceni maalesef seni kiskandirmak icin resim fln atiyor ve dipdibeler .Basarmislar da oyinlarina gelme.
Aslinda cok şanslisin sukretmen lazim.
Esin yanninda baska esleri goruyoruz zorlada olsa o gorumce ve eltiyle baski yapip gorus diyenleri.
Elindeki zenginlikleri bil esin ve cocougun sana herseyde yeter.
Gerisi yapmacik ve cikarci iliskilerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…