İtiraf etme oyunu

İtiraf ediyorum imkanimiz oldugu halde sirf vakit yok diye esimle gezememek canımı çok sıkıyor. . Off offf

Itiraf ediyorum ne o gomlege ne o cekete ne o kazaga ne de o hirkaya ihtiyacim var. Ama hepsini almak istiyorum. Cunku ben bir alisveris bagimlisiyim. Kurtulmam lazim.

İtiraf ediyorum iyi bir arkadaş değilsin sadece kendini dşünüyorsun bencil,kibirli,hep ben bir numara olayım isteyen birisin :47:

İtiraf ediyorum, bu aralar aramız çok bozuk biliyorum eskiden çok üzülürdüm ama şuan umursamıyorum kavga etmemizi ve konuşmadığımız zaman kafam daha cok rahat ediyor sanki :eek:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İtiraf ediyorum;hayatim boyunca cok hata yaptim..bi is varki nasi ciktim o isten kafami duvarlara vurasim geliyor.bide ilk erkek arkadasimla evlenmeyip en buyuk hatayi yaptim.herseyiyle uygundu.birlikte buyuyecektik iste ama salak kafa kepce dediler canim cocugada soguttular gozumde.milletin lafiyla biraktim gul gibi sevgilimi..genclik iste..simdi vur kafani duvarlara..tanismadigim kalmadi hala bekarim..ve issizim...cok hataliyim cokkkk

Bi itirafta ismini duymak animsamak seni unutmaya calistikca o ismin her yerde turemesi kadar igrenc bisey yok bu caresiz askta..ne zamanki o ismi az gorup az duyucam o zaman anliycamki sen bitmisin bende...ama simdi hep karsimda unutmaya calistikca hep yolumdasin.....serefsizin onde gidenisin kii beni bu hale sen dusurdun ;(((

İtiraf etmeliyim ki senden ve senin arkadaşlığından nefret ediyorum. İyi ki bitti arkadaşlığımız senin gibi bir ruh hastasını taşmak emin ol çok ağırdı.

Itiraf etmeliyim ki esimin anneannesi ve dayisindan tiksiniyorum ama gercekten tiksiniyorum onlari gorunce.midem bulaniyor ayni ortamda olunca yemek bile yiyemiyorum 😒 keske hic gormesem sizi ne guzel olur

İtiraf ediyorum bu aralar herkese gıcık oluyorum. Özellikle kv deme bir kaşık suda boğasım geliyor. Sanaa sinir oluyoruuuuum 😡

İtiraf ediyorum hayatımda hayatımı derinden etkileyecek bir çok hata yaptım ve şimdi bu hataların pisliklerini temizleyebilmek en çok istediğim şey. Allah izin verir de temizlersem bambaşka ve mükemmel bir hayatım olacak

Back
X