İtiraf...

Sikayet artik bir yaptirim saglar mi bilmem ama bosanin kesinlikle bosanin.bir tecavuzcu ile evli kalmayin ole bir insana cocuk vermeyin hayatinizi zindana cevirmeyin.

olan olmuş artık...
ailen en kötü zamaninda sana destek olmamis simdi hic olmasinlar gerek yok bence...
sen bosanma davasi ac ve koruma talep et gidecek kimsen yoksa kurumlar var adini adresini sakliyolar bulamiyolar devlet seni oraya yerlestiriyo.bi sure orada kal elin oara gorsun biraz calis calisinca kurumdan cik kendine bebegine yeni bi hayat kur kiraya cik mumkunse herkesten uzak bi yerde ev tut bizim millet dul dul diye laf cikartmaya bayilir zira.bi de kotulukler hep yakinlardan gelir o yuzden ailene akrabana yakin oturma...
bebegini de sakin o adama birakma ama...

kızlar yazmayın artık kadın kafa buluyor bizimle terbiyesiz , eski konularını açın bakın ,
kocasıyla deli gibi severek evlenmişler , ebe mi hemşiremi olasaymış , sonra kocasıyla boşanmış dimdik ayaktaymış
bla bla bla

Muhtemelen sevgiliydiniz, yuzeysel falan sevisiyordunuz. Esiniz dinlemeyip bekaretinizi aldi. O zamanlar bunu tecavuz olarak gormediniz ve evlendiniz ama simdi eski munasebetleri ortaya cikinca kizginlikla kendinizinkini de tecavuz oldugunu soyluyorsunuz.
Ailenizden korkmaniz da muhtemelen bundandi.
Yoksa insan tecavuzcusu icin askla evlendik diye konular neden acsin?

Ben de öğretmen sanıyordum konu sahibini,öğretmen mi öğrenci mi anlayamadım doğrusu...Kültürlü ve eğitim almış birinde cahillik olabilir mi ki?Konular biraz saçma ve yapay geldi gözüme.Ya da anlatılanlar bambaşka.

Eğer gerçekten dediğin gibiyse,bilmiyorum pek inandırıcı gelmiyor ama üzüldüm...
konularını okuyorum tüp bebek için uğraşmışsın,madrm öyle birşey vardı bu adamla neden bebek yapmak için uğraştın?
Kocamı seviyorum diye yazıların var. Çok severek evlendik yazdığın konular? Ben senin artık normal düşünemediğini düşünmeye başladım. Ve her konuna da yazdığım gibi PSİKOLOJİK DESTEK AL! demeyi de ihmal etmeyeceğim...

Psikolojik jameye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…