İtiraf...

Ah ah konu sahibi yine ortalığı karıştırdın.Galiba senin canın çok sıkılıyor
Hergün farklı konularını okur olduk

eski konularının hepsinde çok severek büyük aşkla evlendiği yazıyor.. tek tek okudum

millet kendını çok akıllı bizi çok salak zannediyor herhalde

Aynen isi gücü yok, kendine eglence ariyor. Yada benim diger konusundan dolayi olan düsüncem, bosanma davasinda bu adam bana tecavüz etti, bakin internetlere konu bile actim diyecekti.

Ne bu şimdi?
İlk konunuzda eşinizle çok severek evlendiğinizi yazmışsınız. Ondan sonraki milyon tane konunuzu irdelemedim. 2 gündür bu iğrenç insanlık suçu ile ilgili, doğru olmadığını düşündüğüm konular açılması??
Bilemedim ne desem...

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu resmen.
evlenmesen adın çıkar,ailene söylesen cinayet,söylemesen travma,boşansan yine cinayet,boşanmasan işkence.
allahım bu ülke ne zaman bu hale geldi,neredeyse tecsvüz edeni ödüllendirecek seviyeye ne zaman indik?
gerçekten çok üzülüyorum,sadece siz değil sizin gibi binlerce çaresiz kadın var ülkede sesini duyuramayn.

Çok severek evlendik çok ilgiliydi demişsin ilk konunda şimdi hiç sevmedim zorla evlendim diyorsun.
Ne bu şimdi?

Öncelikle boşanma davası açın. Dilekçe de bunları da belirtirsiniz. Kovuşturulması gereken, cezai işlem uygulanması gereken bi suç unsuru varsa hakim bunu resen savcılığa bildirir. Dediğim gibi öncelikle boşanma davası. Bir de mor çatı gibi feminist kuruluşlardan ve ev içi şiddet birimlerinden destek isteyebilirsiniz. Sizi bir süreliğine bir sığınma evine yerleştirip iş bulmanız konusunda yardımcı olacaklardır. Hepsinin yansıra herşeyi geçmişte bırakıp, herkesi affedip kendinize yeni bir yol çizin. Ancak bu şekilde mutlu olabilirsiniz.

anlamadım ben???? hadi başına gelenler sır, gizlemek istedin. en azından kocamı sevniyorum demen gerekmez miydi?

inandırıcı gelmedi ama yine de peşin hükümlü olmamak lazım. eğer gerçekse çok geçmiş olsun. bir kadının başına gelebilecek en korkunç olay çünkü. inşallah bir an önce atlatır, kendine yeni bir hayat kurarsın.

ama gerçek değilse anlattıkların böyle korkunç şeyler yaşayan kadınların acısına saygı duyup bu tarz sahte konular açmayın lütfen. dediğim gibi tecavüz bir kadının başına gelebilecek en korkunç olay çünkü.

Dünde buna benzer bir konu vardı Of çok üzüldüm bence iyi bir avukat bulun o insan toplum içinde olmamalı diye düşünüyorum

Biraz depresyonda ve ne yapacagini bilmedigini dusunuyorum .
Tecavuz olayi olsa da olmasa da
Bu gereksiz evliligi arkanda birakman lazim Toprak111 .
Yasin simdi genc
Ama biliyor musun o yillar su gibi akip geciyor .
Enerjini bunlara degil
Kendine yatirim yaparak harca .
O adami da ailesini de sil at kafandan ..

Geçenlerde bi konuda da boşandım falan demişti . cidden bari biraz tutarlı sallasaydınız

Siteye her gün girerim ve çoğunluk bdv okurum. Ilk kez bir üyenin konularından bıktım. Hiç inandırıcı gelmiyor.

Bir önceki konu başlığını görünce içine girmedim bile.
Bu fake gibi geliyor da hadi hayırlısı diye düşündüm.
Bu konunda emin oldum.

Ben normalde kolayına demem bunu.

Senin gerçek olduğuna inanmıyorum.
Tutarsızlıkların o kadar açık ki.
Yahu yapacaksanız işin hakkını vererek yapın..

Umarım bir an önce bu pislikten kurtulursunuz.
Konularınızı biliyorum.
Diğer bir temennim bu pisliğin kısır olması hiç bir şekilde üreyemesin

Galiba gündemdeki "imam" konusuna dikkat çekmek için böyle bir konu açtınız, buna tepki çekmek istemeniz güzel ama bu şekilde kendi inanılırlığınızı düşürüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…