İtiraf...

İşte toplumda cinselliğin fazla büyütülmesinden kastım buydu benim. toplumdaki yüceltilmiş cinsellik anlayışı sizi aşağılık bi tecavüzcüyle yıllarınızı geçirmeye zorlamış.. sizin çok üzüldüm umarım bundan sonra her şey dilediğiniz gibi olur

İlk konularınızda hep şu yorumu yazmışsınız
Arkadaslar ben eşimi çok severek evlendim çok sevdik birbirimizi
Onun için aileme bile karşı geldim vs. vs.
Şimdi biz hangisine inanalım ?

Galiba gündemdeki "imam" konusuna dikkat çekmek için böyle bir konu açtınız, buna tepki çekmek istemeniz güzel ama bu şekilde kendi inanılırlığınızı düşürüyorsunuz
Arkadasın eski konularına baktım da bayağı saçmalıyor eski konularında eşini ne kadar severek evlendiğinden bahsetmiş ailesini karsısına almış falan he bu arada eşini de asker olarak görev yapıyo demiş ne ara imam olmuş bu adam

Bende tamda bunları yazıyodum

Bir aile ne kadar dar görüşlü olursa olsun bunu yediremez gururuna neticede kızlarına tecavüz edilmiş, zannetmiyorum seni yargılayacaklarını sen bu olayı yaşadığın zaman her ne olursa olsun söyleyecektin bunu ailene.

Şimdi polise gidip ne diyeceksin?

"4 sene önce eşim bana tecavüz etti saftım eziktim ağzımı açamadım birde salaklık edip onun nikahına girdim şimdi evliyiz ama ben bu adamdan şikayetçiyim?"

Sana demeyecekler mi bu zamana kadar aklın neredeydi be insan?

Diğer taraftan 4 yıl önce çok büyük aşkla evlendiğim adama bakıyorumda ben bunun neresinde ölmüşsüm bitmişsim diyorum, biz babamı minibüsler de hastaneye geitirp götürürken adam bizim olan arabayı ailesinin altına eşşek yapmış ailesini gezdiriyor, dayanamadım okula gidiyorum diye bastım gittim eşimin memleketine beni görünce sok yasadılar g

bu yazılanlar size ait bilgi kirliliği var bir yerde eşinizle aşk yaşadıgını bir yerde tecavüz ettiğini bir yerde boşanma davası açtıgınızı bir yerde onu rezil ettiğinizi yazmışssıznız ???

hangisi????

Niye yaşan söyleyip buradaki insanları kandırıyorsunuz ki daha önceki konularınıza baktım eşinizle severek aşkla evlendiğinizi yazmışsınız şimdi sevmedim diyorsunuz ayrıca sadece 2. eşi olduğunu öğrenmişsiniz diğer konularınızda hiç tecavüzle ilgili birşey de yok psikolojik şiddet varmış ve yok yüklü tazminat ödeteceğim yok işinden atılmasını istiyorum kandırıldım diye konu açmışsınız eğer bu adamdan kurtulmak isteseniz bu gibi şeyleri düşünmezdiniz. Ayrılayım kurtulayım derdiniz yani.

bilgi kirliliği var dalga mı geçiyor acaba???yoksa gerçek mi?

Sevgili Mune veya diğer yöneticiler, benim bir 'seviyesiz' lafıma 4 gün uzaklaştırma veren 'adaletin kılıçları' hani nerede? Sabahın köründe açılan konu cımbızlık değil diye mi kaale alınmıyor?

Birbiriyle tutarsız sahte konular açmak, insanların hassasiyetleriyle alay etmek serbest miydiki ya?

Allah senin gibi kadinlarin serrinden korusun sen cok fena korkunc bi kadinsin.gercek dunyandada herkeze boyle iftira atabiliyosun demek yazik cok yazik

Adi adama bak.. evlenmek istediği kişilere tecavüz edip mecbur mı bırakıyo Allah yardımcın olsun cnm.. bu dünyada olmasa da ilahi adalet ve diğer dünya var.. bence psikolojik destek almalısın..

Ben çok komik buldum sizi. Bu bi ilgi görme çabası mı acaba? Bence lise öğrencileriyle yarışsanız hikayede dereceye girebilirsinizzz

Şu sıralar bdv' de tecavüz konuları revaçta diye mi böyle hikaye uydurdunuz?

Davaya bunu da ekle ama sen onla evlenerek ve ustunu kapatatak mahkemece affetmis sayiliyorsun sanirim.Tabi bu yanlis da olabilir.
Bu arada toprak senden neler cikiyor boyle.

Pislik adam.

Sanirim tecavuz eden evlenirse tecavuz ettigi kizla cezadan muaf tutuluyordu. Yanlismi hatirliyorum?

Hm onceki konularda askla evlendigini soylemis simdi tecavuz olunca evlenmek zorunda kaldim demis.Celiskili.Daha gecen de bir film vardi.

Gecmis olsun oncelikle, cok uzuldum.
Ama iyi bir avukat bulmaniz sart, 4 yil onceki olay bu kanun karsisinda isiniz zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…