- 13 Kasım 2025
- 258
- 80
- 13
- 30
- Konu Sahibi Nida Karadeniz
-
Adetin 2.günü başladık biz canımKızlar merak wttiğim bi konu var. Tüp bebeğe adetken mi başladınız yoksa ovülasyondan sonra ikinci yumurtlama da mı başladınız? Bu durum fark ediyor mu acaba kalitesini etkiler mi?
Adetin 3. Günü başladık 18. Günü transfer oldumKızlar merak wttiğim bi konu var. Tüp bebeğe adetken mi başladınız yoksa ovülasyondan sonra ikinci yumurtlama da mı başladınız? Bu durum fark ediyor mu acaba kalitesini etkiler mi?
Adetin 2.günü başladık biz canım
Ya bizde gonal f e 16-17. Günlerde yani bir sonraki adete 10 gün kala başladık tuhaf gelmişti. Hiç adette yapmadık ilk ilaçlara başlamayıAdetin 3. Günü başladık 18. Günü transfer oldum
Yumurta toplamadan mı bahsediyorsun adetin 2.3. Günlerinde başlanır en fazla 4. Gün normali bu diye biliyorum benim öyle oldu yaniYa bizde gonal f e 16-17. Günlerde yani bir sonraki adete 10 gün kala başladık tuhaf gelmişti. Hiç adette yapmadık ilk ilaçlara başlamayı
Adetin 30 35 gün aralığında mı canımYa bizde gonal f e 16-17. Günlerde yani bir sonraki adete 10 gün kala başladık tuhaf gelmişti. Hiç adette yapmadık ilk ilaçlara başlamayı
Hayır 26 da bir adet olurum 16-17 de de tedaviye başaldık hepAdetin 30 35 gün aralığında mı canım
Ya da pcos mu var. Yani 16 17.günü başlamasının sebebi hormonlarınla alakalı da olabilirYa bizde gonal f e 16-17. Günlerde yani bir sonraki adete 10 gün kala başladık tuhaf gelmişti. Hiç adette yapmadık ilk ilaçlara başlamayı
Evet evet opu öncesi gonal f kullanımı. İşte bende tuhaf olunca bi sormak isteidmYumurta toplamadan mı bahsediyorsun adetin 2.3. Günlerinde başlanır en fazla 4. Gün normali bu diye biliyorum benim öyle oldu yani
Amh düşüklüğü varYa da pcos mu var. Yani 16 17.günü başlamasının sebebi hormonlarınla alakalı da olabilir
Yumurta toplama işlemi oldu mu peki anladığım kadarıyla dondurulmuş embriyo transfer edilecekAmh düşüklüğü var
Yani doktorlar daha iyi bilir tabi benim 3. Günü başladık hatta 8 9. Gün gibi yumurtalar toplandıEvet evet opu öncesi gonal f kullanımı. İşte bende tuhaf olunca bi sormak isteidm
Evet iki opu oldu ilkinde embriyo olmadı 2.sinde de bir adet 2ab oldu o da negatif sonucşandı. Şimdi doktor değiştirme kararı aldım da acaba böyle yapıldığı için yumurtalar daha da kalitesiz olabilir mi? Sonuçta ovülasyon sonrası vücut adete hazırlanır yaYumurta toplama işlemi oldu mu peki anladığım kadarıyla dondurulmuş embriyo transfer edilecek
Kime sorsam hep adette başlamış kafamı o karıştırdı zaten yanlıl mı yaptık diye sormak istedim burayaYani doktorlar daha iyi bilir tabi benim 3. Günü başladık hatta 8 9. Gün gibi yumurtalar toplandı
Sorun sadece amh ise tedavi başlama zamanı yanlış olabilir yani benim de amh düşüktü 2.günde başladık peki büyüme nasıldı mesela kaç mm ken toplandı yumurtan canımEvet iki opu oldu ilkinde embriyo olmadı 2.sinde de bir adet 2ab oldu o da negatif sonucşandı. Şimdi doktor değiştirme kararı aldım da acaba böyle yapıldığı için yumurtalar daha da kalitesiz olabilir mi? Sonuçta ovülasyon sonrası vücut adete hazırlanır ya
Ovulasyon sonrası yumurtalar çatlamıyor mu zaten nasıl yumurta toplanacakEvet iki opu oldu ilkinde embriyo olmadı 2.sinde de bir adet 2ab oldu o da negatif sonucşandı. Şimdi doktor değiştirme kararı aldım da acaba böyle yapıldığı için yumurtalar daha da kalitesiz olabilir mi? Sonuçta ovülasyon sonrası vücut adete hazırlanır ya
Çatladıktan sonra yumurtalıklar tekrar yumurta üretiyor o da 12 13 gün sonra çatlıyor ve adet oluyoruz ya işte o yumurtaları alıyorOvulasyon sonrası yumurtalar çatlamıyor mu zaten nasıl yumurta toplanacak
2 opu da toplam 6 tane toplandı boyutları 20 19 16 16 14 13Sorun sadece amh ise tedavi başlama zamanı yanlış olabilir yani benim de amh düşüktü 2.günde başladık peki büyüme nasıldı mesela kaç mm ken toplandı yumurtan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?