İvf adetken mi ovülasyon sonrası mı başlanır?

Nida Karadeniz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2025
258
80
13
30
Kızlar merak wttiğim bi konu var. Tüp bebeğe adetken mi başladınız yoksa ovülasyondan sonra ikinci yumurtlama da mı başladınız? Bu durum fark ediyor mu acaba kalitesini etkiler mi?

Kızlar önemli?? Hep kafama takılmıştı acab yumurtalarımın döllenmemesi ileriye gitmemesi bundan olabilir mi

Ya bizde gonal f e 16-17. Günlerde yani bir sonraki adete 10 gün kala başladık tuhaf gelmişti. Hiç adette yapmadık ilk ilaçlara başlamayı
Yumurta toplamadan mı bahsediyorsun adetin 2.3. Günlerinde başlanır en fazla 4. Gün normali bu diye biliyorum benim öyle oldu yani

Yumurta toplama işlemi oldu mu peki anladığım kadarıyla dondurulmuş embriyo transfer edilecek
Evet iki opu oldu ilkinde embriyo olmadı 2.sinde de bir adet 2ab oldu o da negatif sonucşandı. Şimdi doktor değiştirme kararı aldım da acaba böyle yapıldığı için yumurtalar daha da kalitesiz olabilir mi? Sonuçta ovülasyon sonrası vücut adete hazırlanır ya

Sorun sadece amh ise tedavi başlama zamanı yanlış olabilir yani benim de amh düşüktü 2.günde başladık peki büyüme nasıldı mesela kaç mm ken toplandı yumurtan canım

Son düzenleme:
Adetin 2. Günü başladım sizin başladığınız tarihte yumurtalar zaten belli bi olgunluga ulaşmış oluyor hatta gonalf sonrası yumurta toplama öncesi genelde farklı bi iğne oxotide gibi daha yağlı bi yapısı olan iğne veriliyor ben hep böyle okudum böyle yapıldı, opu öncesi de çatlatma iğnesi vuruluyor bu süreçte de sürekli doktor kontrolü oluyor iki günde bir yumurta takibi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…