- 13 Kasım 2025
- 258
- 80
- 13
- 30
- Konu Sahibi Nida Karadeniz
-
Yaaa bende neden farklı oldu merak ettim şimdiAdetin 2. Günü başladım sizin başladığınız tarihte yumurtalar zaten belli bi olgunluga ulaşmış oluyor hatta gonalf sonrası yumurta toplama öncesi genelde farklı bi iğne oxotide gibi daha yağlı bi yapısı olan iğne veriliyor ben hep böyle okudum böyle yapıldı, opu öncesi de çatlatma iğnesi vuruluyor bu süreçte de sürekli doktor kontrolü oluyor iki günde bir yumurta takibi için
Bence bunu direk doktora sorun mantıklı açıklaması vardır illaKimsenin adete 10 gün kala başlamadı mı tedavisi ya bi ben olamam
Şuan orayla bağlantımı kopardım açıkcası ama bir gün gidersem soracağımBence bunu direk doktora sorun mantıklı açıklaması vardır illa
Aslında büyüklükleri de iyi yani demek ki adet zamanı ya da normal zaman beklenmiyor oxotide vuruldun mu canım2 opu da toplam 6 tane toplandı boyutları 20 19 16 16 14 13
Yok vurulmadımAslında büyüklükleri de iyi yani demek ki adet zamanı ya da normal zaman beklenmiyor oxotide vuruldun mu canım
Tamam canım yani bu yanlış bir prosedür değil aslında alışılmışın dışında olduğu için insan acaba mı diyor doktoru değiştirdiğini söylemiştin onda adette başlarsa için rahat olur en azındanYok vurulmadım
Aynen de henüz yeni bi doktor sa karar veremedim gerçekten cok zorTamam canım yani bu yanlış bir prosedür değil aslında alışılmışın dışında olduğu için insan acaba mı diyor doktoru değiştirdiğini söylemiştin onda adette başlarsa için rahat olur en azından
Hangi ildesin canımAynen de henüz yeni bi doktor sa karar veremedim gerçekten cok zor
Burdur canımHangi ildesin canım
Anladım tamam canım yine başka iller olsaydı öneri verebilirdim doktorunla da bu mevzuyu konuşBurdur canım
Tamam canım ya antalya ya da istanbul a gitmeyi düşünüyorum şuan içinAnladım tamam canım yine başka iller olsaydı öneri verebilirdim doktorunla da bu mevzuyu konuş
İstanbulda Erbil hocaya git canım momarttaTamam canım ya antalya ya da istanbul a gitmeyi düşünüyorum şuan için
Ya bizde embriyo gelişmiyor açıkcası bahçeci düşünüyordum orda özkan özdamar varmış hep önerildi bilşyor musunuzİstanbulda Erbil hocaya git canım momartta
Evet arkadaşım orda gördü tedavisini pcostu odaYa bizde embriyo gelişmiyor açıkcası bahçeci düşünüyordum orda özkan özdamar varmış hep önerildi bilşyor musunuz
Pcos ların amh göre şansı daha fazla o yüzden bana amh da iyi doktor lazım ya bi ön görüşme yapacağım canım bakalım bu arada memnun muydu biliyor musunEvet arkadaşım orda gördü tedavisini pcostu oda
O yüzden Erbil hocaya git dedim canım 0.94 ile tüp bebekle ilk denemede oldu elhamdülillahPcos ların amh göre şansı daha fazla o yüzden bana amh da iyi doktor lazım ya bi ön görüşme yapacağım canım bakalım bu arada memnun muydu biliyor musun
Bişey diyeyim mi 0.94 iyi bi sonuç ban göreO yüzden Erbil hocaya git dedim canım 0.94 ile tüp bebekle ilk denemede oldu elhamdülillah
31 yaşım sizin kaçtı amhBişey diyeyim mi 0.94 iyi bi sonuç ban göreyaş kaçtı acaba
Yaş 30 amh 0.2631 yaşım sizin kaçtı amh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?