İvf adetken mi ovülasyon sonrası mı başlanır?

Kızlar merak wttiğim bi konu var. Tüp bebeğe adetken mi başladınız yoksa ovülasyondan sonra ikinci yumurtlama da mı başladınız? Bu durum fark ediyor mu acaba kalitesini etkiler mi?
Adetin ikinci günü başladım ben zaten öyle başlanır sebebi de kontrol yapılır yumurtalıkta kist var mı miyom var mı bu adetliyken bakılır E2 değeri o gün bakılır yumurta gelişmeye başladığında kist gözden kaçabilir yada miyim polip yumurta çok önemli evet rahim içi çok çok çok daha önemli orda tutunma olacak çünkü benim doğal siklus ile oldu ilaçsız onda bile adetli kontrole gittim

Bende adete doğru başlamıştık gonal f e

Hep millet adetin 2.3. Günü başlamış sende ben gübi adete doğru başlamışsın sonuç ne oldu gebelik var mı? Neden böyle bilgin var mı
Evet çok şükür rabbim nasip etti doktorumun tedavi yöntemi böyleymiş daha sağlıklı yumurtalar elde ediliyor ve tedaviler daha olumlu oluyormuş ki gittiğim doktorun hastaları 10 kişiden 7i ilk transferde hamile kaldı benim ikinci transferim tutu sen nerde basladin tedaviye

Antalya memorial da senin nerde doktor kim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…