ama yazanlar da hep yeni üye ve ilk mesajları -tatlicadiarzu-
merak edenler için: ben bu ay IVI da tedaviye başlıyorum arkadaşlar. gelişmeleri ve tedavimin sonucunu buradan bildiririm hepinize. güzel bi merkez gibi geldi bana. en önemlisi diğer merkezler gibi kalabalık değil bence bu önemli bi detay.
:uhmemek ki çok hastası yok
merak edenler için: ben bu ay IVI da tedaviye başlıyorum arkadaşlar. gelişmeleri ve tedavimin sonucunu buradan bildiririm hepinize. güzel bi merkez gibi geldi bana. en önemlisi diğer merkezler gibi kalabalık değil bence bu önemli bi detay.
ben aslında ekimde başlayacaktım ama olmadı şimdide şu grip salgını beni korkutuyor o yüzden biraz askıya aldım bakalım. Cellist arkadaşım tedaviye başladıgında gelişmelerden hastane hakındaki kendi fikirlerini yazarsan takip edicem seni canım herşey gönlünce olsun Allah kucagımızı boş bırakmasın...opuyorumnanaktan[/QUOT
amin inşallah hepimiz 2010 yılına karnımızda bebişlerle gireriz. bi sorun çıkmazsa 5 6 aralık gibi başlayacağım ilaçlara. nedense bu hastane çok olumlu hissettiriyor. inşallah bu sefer olur ve hepinize buradan hamileyim mesajıyla seslenirim. dualarım hepimiz için...
Cellist1 arkadaşım birde hangi ilçlar kullandın hangi tedavi protokolu uygulandı daha önce denemelerin oldugunu bildirmişsin önceki denemelerindekinden farklı birşeyler varmıydı yazarsan sevinirim şimdiden teşekürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?