Bende ıvı de tedavi görüyorum şuan Erdal bey doktorum.çok ilgili çalışanlar güleryüzlü ve cana yakın.Erdal beyin gerekli olan herşeyi yaptığını düşünüyorum.Yinede takdir allahın.biraz maddi olarak yüksek ama güven olarak iyi bir itiba bıraktılar bizde.bende tavsiye ederim.Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın. herkese bol şanslar yolunuz açık olsun.....
öncelikle hayırlıs olsun umarım pozitif sonuçlarla dönersiniz..
Tedavin ve ilaçların ne tuttu? uzun mu kısa protokol mu? Birde hangi ilaçları kullandınız?
Bilgi verirseniz sevinirim..
IVI tüp bebek merkezi hakkında yazılanları okudum ve herkesin çok memnun kaldığını gördüm ama bu merkezin hangi şehirde olduğuyla ilgili birşey yazılmamış.Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olacağım.Şimdeden teşekkür ederim.
tşk ederim.şuan transferim yapıldı 4.günüm beklemedeyiz.biz ramazan bayramından sonra başladık tedaviye.ilk denememiz ilaçsız oldu sadece gonal f kullandık.yetersiz oldu negatif sonçlandı.2. denememizde lucrin ve menegon iğnelerini kullandık.4 yumurtamız oldu 2si döllendi ve transferimiz yapıldı.inşallah hayırlısıyla ümitliyiz ama takdir yine rabbimin.2denemede toplam 6700lira ödeme yaptık.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.hepimize anneliği yaşatsın.doktorumuz erdal beyden ve ekibinden çok memnun kaldık.Allah hepsinden razı olsun.tavsiye ederim.rabbim yar yardımcımız olsun.yolunuz açık olsun.....
ben 3 haziranda ivi'de tedaviye başladım bugün 12.günüm ve sonuç pozitif arkadaşlar hepinize İVİ'yi tavsiye ediyorum.Erdal Bey ve Emre Bey ikiside harika insanlar çok pozitif ve çok ilgililer çalışanların hepsi güler yüzlü,fiyatlarıda gayet makul ben ilk denememde tek embriyoyla pozitif sonuç aldım sonuç negatif olsaydı bile güvenim sarsılmazdı.hepinize bol şans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?