Tüp Bebek Merkezleri IVI tüp bebek hastanesi giden varmı

bende ağustos ayında ıvı de aşılama yaptırcam kızlar nolur yakında zamanda giden varsa bana yardımcı olsun fikirlerini paylaşssın?

hastane gayet güzel doktor erdal bey ve diğer çalışanlar çok güler yüzlü muayenem gayet ıyı geçti inş müjdeli haberi alırız ağustos da ve burda paylaşırım sizinle deneyımımı.

Bende ıvı de tedavi görüyorum şuan Erdal bey doktorum.çok ilgili çalışanlar güleryüzlü ve cana yakın.Erdal beyin gerekli olan herşeyi yaptığını düşünüyorum.Yinede takdir allahın.biraz maddi olarak yüksek ama güven olarak iyi bir itiba bıraktılar bizde.bende tavsiye ederim.Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın. herkese bol şanslar yolunuz açık olsun.....

öncelikle hayırlıs olsun umarım pozitif sonuçlarla dönersiniz..
Tedavin ve ilaçların ne tuttu? uzun mu kısa protokol mu? Birde hangi ilaçları kullandınız?
Bilgi verirseniz sevinirim..

öncelikle hayırlıs olsun umarım pozitif sonuçlarla dönersiniz..
Tedavin ve ilaçların ne tuttu? uzun mu kısa protokol mu? Birde hangi ilaçları kullandınız?
Bilgi verirseniz sevinirim..

tşk ederim.şuan transferim yapıldı 4.günüm beklemedeyiz.biz ramazan bayramından sonra başladık tedaviye.ilk denememiz ilaçsız oldu sadece gonal f kullandık.yetersiz oldu negatif sonçlandı.2. denememizde lucrin ve menegon iğnelerini kullandık.4 yumurtamız oldu 2si döllendi ve transferimiz yapıldı.inşallah hayırlısıyla ümitliyiz ama takdir yine rabbimin.2denemede toplam 6700lira ödeme yaptık.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.hepimize anneliği yaşatsın.doktorumuz erdal beyden ve ekibinden çok memnun kaldık.Allah hepsinden razı olsun.tavsiye ederim.rabbim yar yardımcımız olsun.yolunuz açık olsun.....

IVI tüp bebek merkezi hakkında yazılanları okudum ve herkesin çok memnun kaldığını gördüm ama bu merkezin hangi şehirde olduğuyla ilgili birşey yazılmamış.Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olacağım.Şimdeden teşekkür ederim.

İstanbulda canım netten aratabilirsin.Evet herkes memnunda pek pozitif sonuca ulaşan yok nasip diyelim..

cnm tuttu mu acaba bayyaa da zaman gecmıs yazının ustunden ben de yenı basladım ıvıye cok heyecanlıyım paylasırdık beraber heyecanımı...

ben 3 haziranda ivi'de tedaviye başladım bugün 12.günüm ve sonuç pozitif arkadaşlar hepinize İVİ'yi tavsiye ediyorum.Erdal Bey ve Emre Bey ikiside harika insanlar çok pozitif ve çok ilgililer çalışanların hepsi güler yüzlü,fiyatlarıda gayet makul ben ilk denememde tek embriyoyla pozitif sonuç aldım sonuç negatif olsaydı bile güvenim sarsılmazdı.hepinize bol şans diliyorum

herkese merhaba,

bende bu hafta IVIde tedavime başlıcam inşallah,pzotif sonuç almayı umuyorum ve inşallah ikizlerime kavuşmayı umuyorum,Erdal beyde muayene oldum ve şunu söylemeliyim daha önce gittiğim bayan doktorlarla kıyaslarsam çok iyi olduğunu söyleyebilirim,inşallah birkaç haftasonra sonucu burda yazarım,görüşmek üzere..

merhaba bende IVI ile ilgili araştırıorum da sorun sizle ilgilimiydi erkek faktörümü? ve yaşınız kaç acaba ? bide ilaçlar hariç, sadece tedavi ücreti neydi?ve umarım bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelmiştir,darısı başımıza diyelim :) cevap yazarsanız çok sevincem,iyi günler...

İvi Tüp Bebek Merkezinde görev yapan Emre Bey'in önderliğinde ilk tüp bebek denememizde Allahım bize bu güzelliği nasip etti. Şuan 1 aylık hamileyim. Emre Bey'i iki yakın arkadaşım tavsiye etmişti. İkiside Emre Bey'in sayesinde bebeklerine kavuştular. Biri ikiz ve şuan 7 yaşındalar. Diğeri ise çok taze daha 5*6 aylık sanırım. Benimde tüp bebek yapacağımı öğrendiklerinde bana Emre beye gitmemi önerdiler. İnternette yorum okumaktan o kadar yoruldumki sonunda gidip tanışmak istedim. Ve iyikide gitmiş. iyikide kendisiyle bu tedaviye başlama kararı almışım. Bu süreçte her anlamda hem kendisi hemde sevgili asistanı Gül hnm bize çok yardımcı oldular. Kendilerine buradan bebişimle birlikte kuçak dolu sevgilerimi iletiyorum. İyiki varsınız.

merhaba,

öncelikle hayırlı olsun.. emre beyle bende öngörüşme yaptım . maddi açıcan şimdilik bekliyorum .tedavin ne kadar tuttu?

Çok sevdiğim bir yakınım bu yakınlarda IVI tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacak. Evin meraklısı ben olduğundan bana sorup duruyorlar. Bu okuduklarım çok umut verdi bana. Umarım şans bize de güler. Kısmet bakalım. Sonucu ben de paylaşacağım.

2010 ekim ayında ivi erdal beyde aşılama yaptırdım.ilk aşılamam tuttu Allaha şükür.oğlum şuan 16 aylık.ivi'yi uluslararası bir merkez olduğu ve Türkiye şubesinin fazla kalabalık olmaması sebebiyle seçmiştim.bu iş kader kısmet Allah yazdıysa olacaktır..Allah bütün isteyenlere sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…