IVI Tüp Bebek Merkezi Dr. Erdal Budak

SariLale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
5.339
0
356
40
İstanbul
Yeni açılmış bir tüp bebek merkezi fiyatları makul web sitelerine bakınca başarılı duruyor ama benim için buradaki yorumlar daha önemli aranızda hiç giden muane olan varmı

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm > Tüp Bebek Merkezleri bölümünde ivi tüp bebek hakkında giden insanların yorumları mevcut ordan bakabilirsin

:CüvCüv:ben gittim ve kesinlikle tavsiye ederim.şu anda 4,5 aylık hamileyim ve 41 yaşındayım.
Doktorum ERDAL BUDAK ve ekip arkadaşları bu konuda çok başarılı ve ciddiler.Bir çok kereler tüp bebek denemem olumsuzdu.Doktorum ve ekibi zoru başardılar.Ayrıca tecrübelerime göre
bir tedadivinin başarılı olması için labrotuvarın çok önemi var.IVI tüp bebekde labrotuvar koşulları çok sağlıklı.Birde biz bu sonucu Doktorumun tavsiyesi ile her ay yumurtalarımı tek tek toplayarak ve onları labaratuvarda dondurarak elde ettik.

Yeni açılmış bir tüp bebek merkezi fiyatları makul web sitelerine bakınca başarılı duruyor ama benim için buradaki yorumlar daha önemli aranızda hiç giden muane olan varmı

bende ıvı tüp bebk merkezine gidiyorum dr. erdal budak kendisinden ve ekibinden çok memnunum.daha önce 3 kez aşılama 1 kez tüp bebek denemem oldu hiçbirinde başarılı olamadık.buraya yeni başladım pazartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşecek kısmetse doktoruma inanılmaz güveniyorum ekibine de tabi...daha önce ne verdiği ilaçları kullandım nede her gittiğimde bu kadar muntazam kan takibim yapıldı...hepimiz için hayırlısı olsun

bende ıvı tüp bebk merkezine gidiyorum dr. erdal budak kendisinden ve ekibinden çok memnunum.daha önce 3 kez aşılama 1 kez tüp bebek denemem oldu hiçbirinde başarılı olamadık.buraya yeni başladım pazartesi günü yumurta toplama işlemim gerçekleşecek kısmetse doktoruma inanılmaz güveniyorum ekibine de tabi...daha önce ne verdiği ilaçları kullandım nede her gittiğimde bu kadar muntazam kan takibim yapıldı...hepimiz için hayırlısı olsun

Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Umarın güzel sonuçlar alırsın. Bizde 1 kez olumsuz bir deneme yaşadık. Şimdi arayış içindeyiz. Bir kaç merkezle isim yapmış merkezle görüştük ama içime sinmedi. Sebep bile araştırmıyorlar. Ticarete dökülmüş sanırım bu işler iyice. Ben güven sorunu yaşıyorum. Deneyimlerini benimle paylaşırsan çok sevinirim.

:CüvCüv:ben gittim ve kesinlikle tavsiye ederim.şu anda 4,5 aylık hamileyim ve 41 yr aşındayım.
Doktorum ERDAL BUDAK ve ekip arkadaşları bu konuda çok başarılı ve ciddiler.Bir çok kereler tüp bebek denemem olumsuzdu.Doktorum ve ekibi zoru başardılar.Ayrıca tecrübelerime göre
bir tedadivinin başarılı olması için labrotuvarın çok önemi var.IVI tüp bebekde labrotuvar koşulları çok sağlıklı.Birde biz bu sonucu Doktorumun tavsiyesi ile her ay yumurtalarımı tek tek toplayarak ve onları labaratuvarda dondurarak elde ettik.

şu anda çok sağlıklı 9 aylık bir kızım var.eğer bir tüp bebek merkezi arıyorsanız deneyip başarılı olmuşlara kulak verin derim.çünkü bende önceki denemelerimde hep kulaktan dolma yerlere gitmiştim.bir kere daha ivi'yi tavsiye ederim.

bende 3.5 hamıleyım ıvı de tedavı oldum 5 ıncı denemdı ıvıde 1ıncı denemede sonuc aldık esımle ben erdal budak sayesınde hayata yenı baslıyoruz herkese tavsıye edıyorum rabbım herkese tattırsın bu duyguyu:emir_bebek:

bende 3.5 hamıleyım ıvı de tedavı oldum 5 ıncı denemdı ıvıde 1ıncı denemede sonuc aldık esımle ben erdal budak sayesınde hayata yenı baslıyoruz herkese tavsıye edıyorum rabbım herkese tattırsın bu duyguyu:emir_bebek:

Tebrik ederim :) İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebişinize :)

İlaç dahil kac lira tuttu tedaviniz ?

Tebrik ederim :) İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebişinize :)

İlaç dahil kac lira tuttu tedaviniz ?

ılaclar dahıl 4000 lıra tuttu benım 5 ıncı tedavım oldugu ıcın genetık test ve hısterskopı yapıldı bana 800 lırada bunlar tuttu sımdı 2 tane oglum olcak allahım ıznıyle:)allah razı olsun ınsallahrabbım herkese nasıp etsın

Ben de ivi de Dr.Erdal Budak la tedavi oldum. Problem erkek kaynakliydi. Bu merkezde 3 tup bebek denemem oldu, ucu de tuttu. Ne yazik ki ikisi dusukle sonuclandi. Ucuncu hamileligim halen devam ediyor hatta dogurmak uzereyim. Saglikciyim ve zamaninda iyi arastirmistim, buraya karar vermistim. Hem doktoruma hem de laboratuvar hizmetlerine ve laboratuvarda kullanilan malzemelerin kalitesine cok guvendim. Tavsiye ederim.

Back
X