İy de ben şimdi niye bu kadar kötü oldum :(

12 sene diyorum hala başına kakarsa diyorsun :işsiz: ayrıca eşimde ilk beni reddetmişti ama şimdi iyiki uğraşmışsın diyor biraz cesaretli olun aşkda ve savaşta herşey mübahtır :KK66:
Hem ben ne dedim ki alındın acaba az cesaretli ol birşey olmaz :KK66:

Bu ne cesaret yigidim :D seni tanimak istiyorum

Kız sizden önce davranmış sanırım bu durumda beklemeniz lazım artık ilişkileri yürür mü yürümez mi belli olmaz.birini severseniz biraz cesur olun yoksa kaparlar böyle:KK51:size karşı çok yoğun duyguları olsa adım atardı.

yani evet biraz atak olsan iyimiş. illa teklif etmene gerek yoktu. muhabbet edip ordan ordan telefon muhabbetine geçebilirdin

Bir koç kadını olarak acelecilik bende huydur :KK70: hiç bekleyemem gelecek göz süzecez falan istedigimi alırım hacı :KK53:

Bende koç burcuyum hakikaten uzun uzun flört durumları, açılamama olaylarini sevmem ama kimseyle uğraşamam o kadar. :KK70:

Eşime ilk ben açılmıştım ama rededilmeyecegimi net biliyordum.
Eşimse redederim ve bidaha gorusemeyiz korkusuyla acilamiyormuş. O nu cesaretlendirmek icim hoslandigimi ilk ben soylemiştim. Adam o gazla direk evlilik teklif etti. :KK70:

Kız sizden önce davranmış sanırım bu durumda beklemeniz lazım artık ilişkileri yürür mü yürümez mi belli olmaz.birini severseniz biraz cesur olun yoksa kaparlar böyle:KK51:size karşı çok yoğun duyguları olsa adım atardı.
Kesinlikle size katiliyorum zaten yogun duygulari olsa söylerdi belkide tercih edilmemek üzdü beni bu kadar ya ben cirkinde degilimki iticide bulmazlar beni hep begenirler ama tercih edilmem cok garibime gidiyor

Belki kız farketmistir cocugun senin yanina filan geldigini, seninde hoslandigini ve buyuzden arkadaslarina soylemistir sana oyle soylesinler diye. Belli olmaz ama çok üstüne duşme derim bu konunun. Adami istiyorsan umursamaz olma yine gelirse sicak davran ama peşinde de koşturma adam mi yok.
Aynen olabilir belkide evet istiyorum ya :)

Uyduruyordur belki. Ben olsam direkt çocuğun ağzını arardım. Mesela "Ooo hayırlı olsun X'le aranızdan su sızmıyormuş" gibi. Nereden çıktı derse de "X geldi söyledi ya konuşuyoruz numaralarımızı aldık dedi" falan diye. Çocuğun tepkisine göre anlarım durumu. Kızın lafıyla iş yapmam yani.

Kesinlikle size katiliyorum zaten yogun duygulari olsa söylerdi belkide tercih edilmemek üzdü beni bu kadar ya ben cirkinde degilimki iticide bulmazlar beni hep begenirler ama tercih edilmem cok garibime gidiyor

Ortada bi tercih yok yalnız, ikinizde açılsanız erkek onu seçse o zaman tercih olur.

hiç üzülmeyin beklemede kalın, ne olursa olsun hayırlısı olsun.

yaşlarınızı merak ettim ben; kurum falan demişsiniz?

Bende koç burcuyum hakikaten uzun uzun flört durumları, açılamama olaylarini sevmem ama kimseyle uğraşamam o kadar. :KK70:

Eşime ilk ben açılmıştım ama rededilmeyecegimi net biliyordum.
Eşimse redederim ve bidaha gorusemeyiz korkusuyla acilamiyormuş. O nu cesaretlendirmek icim hoslandigimi ilk ben soylemiştim. Adam o gazla direk evlilik teklif etti. :KK70:
Valla ben aşkından öluyorduysam demek :70: veya laz inadım tuttu olacak diye ama diyorum ya kaybetmeyi sevmem istediğimi alırım :KK8::KK8:
Maşallah direk evlilik teklifi ha çocuk ne zamandır beklediyse balıklama atlamış :70:

Uyduruyordur belki. Ben olsam direkt çocuğun ağzını arardım. Mesela "Ooo hayırlı olsun X'le aranızdan su sızmıyormuş" gibi. Nereden çıktı derse de "X geldi söyledi ya konuşuyoruz numaralarımızı aldık dedi" falan diye. Çocuğun tepkisine göre anlarım durumu. Kızın lafıyla iş yapmam yani.
Ya onuda düşündüm de acaba yapsammi bunu:KK48:

kız niye sessiz sessiz bekledin o zaman? bende 20-22 falan sandım. insan bi şekilde konuyu tele getirir, hiç olmadı bi kahve içelime getirir :KK48:
Ayy onlari dersem eğer yerin dibine girerim :)) ben biriyle biseye baslayana kadar cesaretli olamam ya okadar da gözlerinin icine icine baktim hicmi anlamadi bu adam

Aşk varsa gurur geri planda olur keşke açılsaydınız olan olmuş artık. Belki kız blöf yapıyor da olabilir.

Ya aşk olsun ben burda üzülüyorum sizin dediğinize bak .Siz karsilik almissiniz ama bunun karsiligini alamamak berbat evet üzülüyorum ama elbet daimi üzülcek degilim umarim siz cok mutlu olursunuz ama esiniz birgun bunu basiniza kalkarsa üzülmezsiniz insallah
Sen pesinden kosanin basina kakican herhalde...bu isin başa kakmasi olmaz...
Kakani da yol

Back
X