İy de ben şimdi niye bu kadar kötü oldum :(

Ayy onlari dersem eğer yerin dibine girerim :)) ben biriyle biseye baslayana kadar cesaretli olamam ya okadar da gözlerinin icine icine baktim hicmi anlamadi bu adam

gözün içine içine bakan kız bunları da söyler bence :KK200: hem arkadaşça ya, yanlış anlamışsın dersin en kötü :KK48: neyse önce o kızla durumları anlamak lazım.

Yaklaşık 5 aydir tanıdığım bi çocuk var kizlar ondan okadar hoşlandim beğendimki anlatamam hep oyle uzakdan uzağa bakardik birbirimize .Bana yani ulasmasida cok kolay küçük bi yerdeyiz ara ara caliştigim yere gitti geldi muhabbet ettik gayette hoş konuştuk ama adim atmadigi icin dedimki hayatinda biri vardir belkide ama son iki gündür de iyce bu durum artik flörtlesme gibi olmaya basladi ama birbirimizde numaralarimiz da yok yada baska iletisim araci bugün bi öğrendimki burda bi kiz benim arkadaşlarima demiski o cocugu ayarladim ondan cok hoslaniyorum numarasinida aldim konusuyoruz ya okadar sinir oldmki ben kendime kızdım kendi kendime anlam cikarmisim gecmesi lazim bu durumun niye bu kadar kötü oldumki ben cok gereksiz böyle olmam cok etkilendim ondanmi boyleyimki acep :KK43:
Yaklaşık 5 aydir tanıdığım bi çocuk var kizlar ondan okadar hoşlandim beğendimki anlatamam hep oyle uzakdan uzağa bakardik birbirimize .Bana yani ulasmasida cok kolay küçük bi yerdeyiz ara ara caliştigim yere gitti geldi muhabbet ettik gayette hoş konuştuk ama adim atmadigi icin dedimki hayatinda biri vardir belkide ama son iki gündür de iyce bu durum artik flörtlesme gibi olmaya basladi ama birbirimizde numaralarimiz da yok yada baska iletisim araci bugün bi öğrendimki burda bi kiz benim arkadaşlarima demiski o cocugu ayarladim ondan cok hoslaniyorum numarasinida aldim konusuyoruz ya okadar sinir oldmki ben kendime kızdım kendi kendime anlam cikarmisim gecmesi lazim bu durumun niye bu kadar kötü oldumki ben cok gereksiz böyle olmam cok etkilendim ondanmi boyleyimki acep :KK43:

Bu kadar içerlediğinize göre bişe hissediyormuşsunuz demek ki.. ilk adımı hala atabilirsiniz hem kızın söyledikleri doğru mu değil mi öğrenirsiniz

Valla orta da daha bişey yoksa şartlar eşit bacım. Herkes birini beğenir karşılıklo değilse bence seninde şansın devam ediyo. Ama eğer karşılıklı ise iş değişir unutmaya bak. Bunuda o çocuğa sorarak öğrenebilirsin anca.

Bu kadar içerlediğinize göre bişe hissediyormuşsunuz demek ki.. ilk adımı hala atabilirsiniz hem kızın söyledikleri doğru mu değil mi öğrenirsiniz
Evettt aynen hissediyodum cidden yogun bi sekilde böyle olduğumu bende bilemedim birden kapilmism demek :(

Valla orta da daha bişey yoksa şartlar eşit bacım. Herkes birini beğenir karşılıklo değilse bence seninde şansın devam ediyo. Ama eğer karşılıklı ise iş değişir unutmaya bak. Bunuda o çocuğa sorarak öğrenebilirsin anca.
Iste karsiliklimi aynen onu bilmek gerekir bi gelse zaten muhabbet ilerlese sormak istiyorum

Eğer o çocuk gerçekten sizden hoşlansaydı zaten bunca zaman illa dışarıda görüşmeyi teklif ederdi numaranı alırdı muhabbetiniz de varmış hiç konuşmasanız neyse öbür kıza telefonunu verdiğine göre utangaç biri de değil demek ki eğer size karşı bir hissi olsa ona numarasını vermezdi. Bizim burada bir kız dediniz sonra aynı kurumda değiliz dediniz anlamadım nereden gördü çocuğu o zaman. Erkekler açık oynar hoşlandıysa gider söyler olmamış malesef yapacak birşey yok

Eğer o çocuk gerçekten sizden hoşlansaydı zaten bunca zaman illa dışarıda görüşmeyi teklif ederdi numaranı alırdı muhabbetiniz de varmış hiç konuşmasanız neyse öbür kıza telefonunu verdiğine göre utangaç biri de değil demek ki eğer size karşı bir hissi olsa ona numarasını vermezdi. Bizim burada bir kız dediniz sonra aynı kurumda değiliz dediniz anlamadım nereden gördü çocuğu o zaman. Erkekler açık oynar hoşlandıysa gider söyler olmamış malesef yapacak birşey yok
Şöyle aciklayayim bizim burdan derken yaşadigim yer anlaminda dedim .Bir diğeri ise bu çocuktan numarasini alirken kuzenimde yanimdaymis hatta dediki sordumki bu kizla ne alaka cocukta bilmiyorum demis numarasini isteme sebebide şu bi iş sebebiyle bahanesi diyelim oda yok dememis mutlaka konusyorlardir ama aralarindaki muhabbet boyutu ne bilmiyorum

Bence kiz bütün adaylari bertaraf etmek istemis. Yoksa bu kadar yayraga koparmazdi. Belkibde cocuğun haberi bile yok. Takipte kal. Bana o cocuk sana gelecek gibi geldi nedense.

Valla ben aşkından öluyorduysam demek :KK70: veya laz inadım tuttu olacak diye ama diyorum ya kaybetmeyi sevmem istediğimi alırım :KK8::KK8:
Maşallah direk evlilik teklifi ha çocuk ne zamandır beklediyse balıklama atlamış :KK70:

Bekleme olmadi. Haziranda tanistik agustosta evlendik. :KK70: Bende dunden hazirdim zaten ama zart diye direk evlilik teklifine geçis beklemiyordum :KK70: hagaha

Boyle bir sey beklemediginiz icin kotu oldunuz sanirim. Bence kaygilanmayin. Kizin soyledikleri dogru olmayabilir.

Duygusal anlamda tuttugunu koparan bir kiz olmadim hic. Yani, birilerini ideallestirip elde etmek icin hic caba gostermedim ve gostermeyecegim de. Yapi ve durus meselesi bu. O nedenle konudaki kiz gibi tipler benden hep bir adim onde oldu. Olsun, ne yapalim? :)

Kesinlikle size katiliyorum zaten yogun duygulari olsa söylerdi belkide tercih edilmemek üzdü beni bu kadar ya ben cirkinde degilimki iticide bulmazlar beni hep begenirler ama tercih edilmem cok garibime gidiyor
Aslında bu tam tercih edilmeme olmamış.durum netlik kazanmamış.tam durumu öğrenseniz daha sağlıklı olur ama bu kadar içerledeğinize göre hoşlanmışsınız bence durumu öğrenin siz bir adım atın aklınızda kalacağına bu şekilde risk almak iyidir.

Aslında bu tam tercih edilmeme olmamış.durum netlik kazanmamış.tam durumu öğrenseniz daha sağlıklı olur ama bu kadar içerledeğinize göre hoşlanmışsınız bence durumu öğrenin siz bir adım atın aklınızda kalacağına bu şekilde risk almak iyidir.
Işte ah öğrenebilsem sanirm suan kolayima giden onlarin gerçekten iliskisi oldugu u kabul edip umursamamak diger türlü cok üzülürüm çünkü cocuktan cok etkilendim

Ya aşk olsun ben burda üzülüyorum sizin dediğinize bak .Siz karsilik almissiniz ama bunun karsiligini alamamak berbat evet üzülüyorum ama elbet daimi üzülcek degilim umarim siz cok mutlu olursunuz ama esiniz birgun bunu basiniza kalkarsa üzülmezsiniz insallah
Niye başına kaksın ki. Başa kakılacak ne var. Bizde de ilk ben söylemiştim sevdiğimi :) 15 yıldır birlikteyiz 6 yıldır da evliyiz. Hiç konusu bile açılmıyor. Hoşlanıyorsan söylüyeceksin.

Niye başına kaksın ki. Başa kakılacak ne var. Bizde de ilk ben söylemiştim sevdiğimi :) 15 yıldır birlikteyiz 6 yıldır da evliyiz. Hiç konusu bile açılmıyor. Hoşlanıyorsan söylüyeceksin.
Canm yine söylerdim ama o kiz gibi numarasini alacak bahanem olmadiki yoksa derdm

Back
X