Evet çok bunalttim1 aylık ilişkide o kadar irdelemek de saçma. adamı bunaltmışsınız. eski konunuza baktım. orda da aynı problem var. adam belki zamanla açıklayacak size bişeyleri, neden kurcalıyosunuz ki?
Hayır baya büyüğüm :) 29yaşınız kaç?
küçük sanki
Hayır baya büyüğüm :) 29
1 ayda ne kadar değer verecek ki?Evet çok bunalttimama insan nasıl bise demeden gider ki hicmi değer vermemis
Bende onu diyorum işte deseydi açıkça ya ben yapamıyorum sevemedim deseydi bunu atlatmam daha kolay olurdu sorun bu zaten hiçbişe demeden çekip gitmesi zoruma gidenşaşırdım açıkçası
sizin yaşınızda bir kadının belli bir olgunluğa erişmiş olması gerekir
1 aylık bir ilişkiyi yaşayış ve değerlendiriş biçiminiz pek olgunca değil
insanlar ilişkilere birbirlerinden en fazla "hoşlanarak" başlarlar
ilişki başladıktan sonra da ya bu hoşlantı aşka, sevgiye dönüşür ya da soğurlar
sizin sevgiliniz soğumuş bence
bunun "hiç değer verip vermemesiyle" alakası yok, başta değer vermiştir şimdi vermiyordur ama en azından saygılı davranıp bitsin diyebilirdi
Ben insanlara değer vermeyi zamanla kısıtlamamam ki karşıdan da bunu bekledim işte1 ayda ne kadar değer verecek ki?
Bende onu diyorum işte deseydi açıkça ya ben yapamıyorum sevemedim deseydi bunu atlatmam daha kolay olurdu sorun bu zaten hiçbişe demeden çekip gitmesi zoruma giden
Hayır kandırma değil bilmiyorum kafam karışık belkide dediginiz gibidir ama emin olunki açıklama yapılmaması ya da karşı tarafın size açıklama yapma fırsatı vermemesi çok kötükendinizi kandırıyorsunuz şu an
zorunuza giden "gitmiş" olması
o gittikten sonra ister sevemedim desin, ister seviyorum ama yapamıyorum desin, ister bir şey söylemeden gitsin
Ben insanlara değer vermeyi zamanla kısıtlamamam ki karşıdan da bunu bekledim işte
Ben insanlara değer vermeyi zamanla kısıtlamamam ki karşıdan da bunu bekledim işte
Ya keske gitmeseydim keske ama işte oda suçlu yanları vardı o böyle sessiz biriymiş ve benim için kendini değişemezmiş buda benim zoruma gittiiyi de adamın üzerine gitmişsiniz. sıkmışsınız. o da ayrılmış. bu değer vermemek mi oluyor?
Ya keske gitmeseydim keske ama işte oda suçlu yanları vardı o böyle sessiz biriymiş ve benim için kendini değişemezmiş buda benim zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?