İy değilim

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Evet iy değilim çok kısa zaman önce sevgilim vardı bi aylıktı ilişkimiz herşey güzeldi biraz ıliski süresince çok gittim üstüne ama benimde haklı sebeplerim vardı sorularım vardi kafama takılan ama cevap alamadım tek dediği üstüne çok gitmişim sonra yine bu sebepten tartıştık sürekli soru sorma artık ben buyum dedi öyle büyük tartışma değildi bitirmeye niyetlenmiş olacakki hiçbişe demeden çekti gitti hayatımdan çok saçma bi yanda içimde ona söyleyemediklerim bu yanda özlem aynı yerdeyiz görünce kötü oluyorum sanırım hiç iy değilim kisaca

1 aylık bir ilişki için bukadar uzme kendini..Baştan bitmesi daha hayırlı olmuş..İlerde daha çok üzülürdün.

Kafanıza takılanları cevaplamıyorsa bir şeyler saklıyor olma ihtimali yüksek.
Çetin ceviz değildir o.

Böyle düşünün...

1 aylık ilişkide o kadar irdelemek de saçma. adamı bunaltmışsınız. eski konunuza baktım. orda da aynı problem var. adam belki zamanla açıklayacak size bişeyleri, neden kurcalıyosunuz ki?

1 aylık ilişkide o kadar irdelemek de saçma. adamı bunaltmışsınız. eski konunuza baktım. orda da aynı problem var. adam belki zamanla açıklayacak size bişeyleri, neden kurcalıyosunuz ki?
Evet çok bunalttim ama insan nasıl bise demeden gider ki hicmi değer vermemis

Bunu malesef yapıyorlar.Güçlü dur,sakın konuşmaya çalışma.Kendi isterse gelsin.Ancak o zaman belki bi şansınız daha olur.

Hayır baya büyüğüm :) 29

şaşırdım açıkçası
sizin yaşınızda bir kadının belli bir olgunluğa erişmiş olması gerekir
1 aylık bir ilişkiyi yaşayış ve değerlendiriş biçiminiz pek olgunca değil
insanlar ilişkilere birbirlerinden en fazla "hoşlanarak" başlarlar
ilişki başladıktan sonra, birbirini tanıdıkça, ya bu hoşlantı aşka, sevgiye dönüşür ya da soğurlar
sizin sevgiliniz soğumuş bence
bunun "hiç değer verip vermemesiyle" alakası yok, başta değer vermiştir şimdi vermiyordur ama en azından saygılı davranıp bitsin diyebilirdi

Bende onu diyorum işte deseydi açıkça ya ben yapamıyorum sevemedim deseydi bunu atlatmam daha kolay olurdu sorun bu zaten hiçbişe demeden çekip gitmesi zoruma giden

Bende onu diyorum işte deseydi açıkça ya ben yapamıyorum sevemedim deseydi bunu atlatmam daha kolay olurdu sorun bu zaten hiçbişe demeden çekip gitmesi zoruma giden

kendinizi kandırıyorsunuz şu an
zorunuza giden "gitmiş" olması
o gittikten sonra ister sevemedim desin, ister seviyorum ama yapamıyorum desin, ister bir şey söylemeden gitsin

kendinizi kandırıyorsunuz şu an
zorunuza giden "gitmiş" olması
o gittikten sonra ister sevemedim desin, ister seviyorum ama yapamıyorum desin, ister bir şey söylemeden gitsin
Hayır kandırma değil bilmiyorum kafam karışık belkide dediginiz gibidir ama emin olunki açıklama yapılmaması ya da karşı tarafın size açıklama yapma fırsatı vermemesi çok kötü

Ben insanlara değer vermeyi zamanla kısıtlamamam ki karşıdan da bunu bekledim işte

bakın değer vermek bilinçli yapılan bir şey değildir
duygularla yapılan, elde olmayan bir şeydir
zamanla kısıtlarım, kısıtlamam olmaz
bir insanla sevgili olmak, sevgili olmadan bilinebilecek bir şey değildir, o yüzden tanıma safhası yaşanır
tanıma safhasında değer zamanla ya artar ya azalır
bu sebeple 1 ay kısa bir süre

1 aylık ilişkide nasıl üstüne gittin ki?Birbirine kur yapma canım cicim günleri değilmidir o günler.İlk baştan böyleyse ilerde yandık dedi muhtemelen.Kendini frenle biraz bence.İlişkinin tadını çıkaracağına boğma karşındakini.İnşallah çabuk atlatırsın.

Ya keske gitmeseydim keske ama işte oda suçlu yanları vardı o böyle sessiz biriymiş ve benim için kendini değişemezmiş buda benim zoruma gitti

Bu yazdığın daha fena.Adamı niye değiştirmeye çalışıyorsun.Hem de en başta daha.Üzgünüm ama ellerinle kendinden uzaklaştırmışsın canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…