Ya çünkü bigun bana dediki ben nişan attım ve 6 ay olmuş henüz bende olabilir dedim istersen evlen boşanmış ol sorun deil bu olayı üstü kapalı anlatınca ve benden uzaklaşınca bunu anlattıktan sonra bende işkillendim neden benden kaçıyorsun dedim çünkü hergeçen gün uzaklaşmaya başladıBu yazdığın daha fena.Adamı niye değiştirmeye çalışıyorsun.Hem de en başta daha.Üzgünüm ama ellerinle kendinden uzaklaştırmışsın canım ya.
Ya çünkü bigun bana dediki ben nişan attım ve 6 ay olmuş henüz bende olabilir dedim istersen evlen boşanmış ol sorun deil bu olayı üstü kapalı anlatınca ve benden uzaklaşınca bunu anlattıktan sonra bende işkillendim neden benden kaçıyorsun dedim çünkü hergeçen gün uzaklaşmaya başladı
+1Kafanıza takılanları cevaplamıyorsa bir şeyler saklıyor olma ihtimali yüksek.
Çetin ceviz değildir o.
Böyle düşünün...
Ya çok saolun bana çok iyi geldiniz evet işle alakalı sorunları vardı ve bana derdi anlatacağım şeyler değil diye inşallah döner ve en azından biseleri konuşmuş oluruz hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim sizeKadınlar olarak biz çok kuruyoruz kafamızda.Sana dürüst olmuş güzel bir şey bu.Uzaklaşması belki bundan değildi.Başka bir şeye kafası takılıyor olabilir.Bir takım sorunlarını kendine saklamış olabilir.Burda senin tavrın önemli.İlgili olacaksın elbette ama sıkmadan boğmadan.Yoksa malesef erkekler sıkıya gelemediğinden hop kaçıyor.Üzme kendini.Her şey olacağına varır.Dönerse senindir dönmezse sana adam mı yok di mi ama.
Ya çok saolun bana çok iyi geldiniz evet işle alakalı sorunları vardı ve bana derdi anlatacağım şeyler değil diye inşallah döner ve en azından biseleri konuşmuş oluruz hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim size
Öyle olmuyor işte yaşadığım ilişkilerim de anlamsız yere terk ediliyorum ve bu durum pskoljimi bozdu artık bağlanmaktan ziyade farklı bise1 aylık ilişkide bağlansa bağlansa 15 yaşında bir kız bağlanır diye düşünüyorken yaşını gördüm.
Şaşkınım..
Haklısınız insan bazen mantıklı düşünemiyor gitmek istedi ve gitti bitti bende sadece kullanırdım kendimi hissiyatı kaldı çünkü daha önce nişan atmış unutmadı belkide beni kullandiBir ayda ne kadar üzerine gitmiş olabilirsin veya bir ayda o ne kadar bunalmış olabilir. Doğru insanlar değilmişsiniz birbiriniz için. Bitmesi gerekiyormuş.
Bazı söylemek istedikleriniz içinizde kalmış olabilir ama yapacak bişey yok. Üzerine gidip kendinizi küçük düşürmeyin bence.
Geçmişe dönüp öyle mi yapsaydım böyle mi deseydim demek yerine önünüze bakın.
Aklında kalbinde ne vardı bilemeyiz. Zaten bir ay çok kısa bir süre. Denemişsiniz ama olmamış öyle bakmak lazım. Çok yıpratmayın kendiniziHaklısınız insan bazen mantıklı düşünemiyor gitmek istedi ve gitti bitti bende sadece kullanırdım kendimi hissiyatı kaldı çünkü daha önce nişan atmış unutmadı belkide beni kullandi
Evet en çok kendime kızıyorm ya hangi kafayı yaşadım bilmiorm ne diye bi aylık adamı bunaltip sorguladıysam adamda kaçtı gitti kendini bise sandı benim aptalligim1 ayda nasil bukadar bağlantı
Nasil bukadar sahiplesinis
Bukadar bunaltmak
Ve sonunda
Bukadar hüsran....
Yanlis anlamayın ama sanki senelerdir süren bir iliski v.s bitmiş gibi tavriniz
Daha ilişki başlamamış bile birbirinize uygun olmadığınız ortaya çıkmış o da ayrılmış. Sizin de aynı fikirde olmanız gerekmiyor muydu? Yani bu ayrılmak bile sayılmaz ki daha ilişki yok ortada.Evet iy değilim çok kısa zaman önce sevgilim vardı bi aylıktı ilişkimiz herşey güzeldi biraz ıliski süresince çok gittim üstüne ama benimde haklı sebeplerim vardı sorularım vardi kafama takılan ama cevap alamadım tek dediği üstüne çok gitmişim sonra yine bu sebepten tartıştık sürekli soru sorma artık ben buyum dedi öyle büyük tartışma değildi bitirmeye niyetlenmiş olacakki hiçbişe demeden çekti gitti hayatımdan çok saçma bi yanda içimde ona söyleyemediklerim bu yanda özlem aynı yerdeyiz görünce kötü oluyorum sanırım hiç iy değilim kisaca
Yok diyemeyizki çünkü vardı bi ıliski biraz hızlı ilerledik o saçmaydı belki ama yok sayılacak bi ıliski değildiDaha ilişki başlamamış bile birbirinize uygun olmadığınız ortaya çıkmış o da ayrılmış. Sizin de aynı fikirde olmanız gerekmiyor muydu? Yani bu ayrılmak bile sayılmaz ki daha ilişki yok ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?