- 11 Haziran 2025
- 13
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi melekler 10
-
Benim diyer oğlumda öyle oldu istanbul daki doktor şaşırdı hata hey maşallah dedi ama oğlum otizm bu çocuk dünyaya getiremem galibagebesiniz evet ama 10 günden önce pozitif çıkması ilginç
neden getiremeyesiniz? bunun otüzmle bir ilişkisi yok ki. he bebek istemiyorsanız baska daBenim diyer oğlumda öyle oldu istanbul daki doktor şaşırdı hata hey maşallah dedi ama oğlum otizm bu çocuk dünyaya getiremem galiba
Ben isterim ama erkekler tek başıma büyütmek zorunda bırakılıcamneden getiremeyesiniz? bunun otüzmle bir ilişkisi yok ki. he bebek istemiyorsanız baska da
Pozitif yani, bı kan versen daha doğru ol
SağolPozitif yani, bı kan versen daha doğru olur
Test hangi marka
Tam olarak ne anlatmak istediğiniz anlaşılmıyor. İstiyor musunus istemiyor musunuz? Otizm ne alaka? Korunmuyor musunuz?Ben isterim ama erkekler tek başıma büyütmek zorunda bırakılıcam
Ben istiyorumTam olarak ne anlatmak istediğiniz anlaşılmıyor. İstiyor musunus istemiyor musunuz? Otizm ne alaka? Korunmuyor musunuz?
Çoğul gebelik aklıma geldiIyi akşamlar 3 haziran beraber olduk dünden beri kusuyorum erken test aldım pozitif çıktı bune böyle 1 haftada diyor şakamı yapıyorsun diyor
Yani ikizmiÇoğul gebelik aklıma geldi
3 Haziran da birlikde olunca şimdi pozitif çıkması mümkün mü
Evet canımYani ikizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?