iyi "ANNE"

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Gunaydin kizlar.
38+3 haftalik Hamileyim ve iyi bir anne olabilcekmiyim diye korkuyorum. Ilk bebegim ya ona bakamazsam ya zayif kalirsa hastalanirsa ay bilmiyorum psikolojim bozuldu sanirim. Boyle dusunenler oldumu aranizda merak ediyorum.

rabbim kucağına almayı nasip etsin
ayy minicik ne tatlı ne sevimli olur o şimdi

darısı bekar olanlara bana bana banaaa

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde oturup ağlamıştım ben nasıl bakıcam bu çocuğa ya beceremezsem diye. Şimdi 9 aylık bebişim. Yemiyorum içmiyorum onla uğraşıyorum herkes ne kadar güzel bakıyosun diyo. Benden kimse beklemiyomuş bunu.
Daha doğmadan ona bakabilir miyim diye titizlenen bi anne bebeğine en iyi şekilde bakar zaten. Bol bol oku öğren danış. Bi iki hafta içinde vücudun toparlandı mı daha önce sanki 10 tane doğurmuşta büyütmüş gibi olursun merak etme
Annelik biz kadınların doğasında var. Ne güzel rabbimde aratmamış vermiş bebeğini sana sende o emanete en iyi şekilde bakarsın.

Cok okuyorum cok arastiriyorum gazi nasil cikar nasil banyo yapar vs...
moral verdiniz bana bi ben boyleyim saniyordum etrafimdakiler cunku ayy sacmaliyorsun fln diyorlar moral verdiniz tesekkurler

sakın öyle şeyler düşünme..tabiki çok güzel bakacaksın..Rabbim sağlıkla kuzağına almayı nasip etsin..darısı benim başıma inşalllaaahhh....amin..

sakın öyle şeyler düşünme..tabiki çok güzel bakacaksın..Rabbim sağlıkla kuzağına almayı nasip etsin..darısı benim başıma inşalllaaahhh....amin..

Aminnn inanin dogumu dusunmuyorum dogunca bakabilirmiyim onu dusunuyorum Annelik degisik bi duyguymus darisi sana olsun inşallah

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin halledersin elbet ilk zamanlar küçük sıkıntılar illaki olabilir ama moralini yüksek tutmaya çalış bebişinin keyfini çıkar

Hiç düşünme böyle şeyleri .Ne kendini yor ne de bebeğini strese sok.
Hiç merak etme çok iyi bir anne olursun.Hatta bu endişeler içinde yer etmeye başladığına göre olmuşsn bile.

Hayırlsıyla bebeğine kucağına almanı,2 nizi içinde sağlıklı ve rahat bir doğum dilerim.

Aminnn inanin dogumu dusunmuyorum dogunca bakabilirmiyim onu dusunuyorum Annelik degisik bi duyguymus darisi sana olsun inşallah
amin inşallah...kendine inan kesinlikle bakarsın..annen kv yakınlardaysa onlarda destek olurlar..

Ben minik bebekleri tutmaya korkardım.Yıkamak deli işi gibiydi.
Ne zaman kızım doğdu o zaman formatlandım.Şimdi 2 yaşında.
Rabbim kolaylığını veriyor.Hayırlı doğumlar.

Gunaydin kizlar.
38+3 haftalik Hamileyim ve iyi bir anne olabilcekmiyim diye korkuyorum. Ilk bebegim ya ona bakamazsam ya zayif kalirsa hastalanirsa ay bilmiyorum psikolojim bozuldu sanirim. Boyle dusunenler oldumu aranizda merak ediyorum.

ıkı cocuk buyutmus bı anne olarak yazıyorum

beslenmesını yavas yavas rayına oturtursun hersey kendıgınden yoluna gırıyo zaten.

bence onemlı olan cocugun ruhunu doyurabılmek mutlu,ruh saglıgı yerınde cocuk yetıstırmek bence herseyden daha onemlı zira couk yetıstırmek gercekten cok zor

Gunaydin kizlar.

korkulması gereken bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…