- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Allahım hayırlı ömürler versin bebişe :)
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde oturup ağlamıştım ben nasıl bakıcam bu çocuğa ya beceremezsem diye. Şimdi 9 aylık bebişim. Yemiyorum içmiyorum onla uğraşıyorum herkes ne kadar güzel bakıyosun diyo. Benden kimse beklemiyomuş bunu.
Daha doğmadan ona bakabilir miyim diye titizlenen bi anne bebeğine en iyi şekilde bakar zaten. Bol bol oku öğren danış. Bi iki hafta içinde vücudun toparlandı mı daha önce sanki 10 tane doğurmuşta büyütmüş gibi olursun merak etme
Annelik biz kadınların doğasında var. Ne güzel rabbimde aratmamış vermiş bebeğini sana sende o emanete en iyi şekilde bakarsın.
rabbim kucağına almayı nasip etsin
ayy minicik ne tatlı ne sevimli olur o şimdi
darısı bekar olanlarabana bana banaaa
aminnAminnn darisi butun isteyenlere hep dua ediyorum Allah olmayanlarada versin
sakın öyle şeyler düşünme..tabiki çok güzel bakacaksın..Rabbim sağlıkla kuzağına almayı nasip etsin..darısı benim başıma inşalllaaahhh....amin..
Insallah once iyi bir koca sonra gzl bi evlat versin Rabbim sana Insallah
amin inşallah...kendine inan kesinlikle bakarsın..annen kv yakınlardaysa onlarda destek olurlar..Aminnn inanin dogumu dusunmuyorum dogunca bakabilirmiyim onu dusunuyorum Annelik degisik bi duyguymus darisi sana olsun inşallah
ıkı cocuk buyutmus bı anne olarak yazıyorumGunaydin kizlar.
38+3 haftalik Hamileyim ve iyi bir anne olabilcekmiyim diye korkuyorum. Ilk bebegim ya ona bakamazsam ya zayif kalirsa hastalanirsa ay bilmiyorum psikolojim bozuldu sanirim. Boyle dusunenler oldumu aranizda merak ediyorum.
Gunaydin kizlar.
38+3 haftalik Hamileyim ve iyi bir anne olabilcekmiyim diye korkuyorum. Ilk bebegim ya ona bakamazsam ya zayif kalirsa hastalanirsa ay bilmiyorum psikolojim bozuldu sanirim. Boyle dusunenler oldumu aranizda merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?