iyi "ANNE"

Bende aynı senin gibiydim ilk kızıma hamileyken korku heyecan yalnızlık bir olmuştu intikam alır gibi canımı acıtıyordu hele üzüldüğümde bi annem bile yoktu omuzuna ağlayacağım her üzüldüğümde ailem yok ama sen varsın bitanem dedim elimle karnımı okşadım kızım doğunca dünyalar benim oldu onun melek yüzü cennet kokusu bir çırpıda aldı yalnızlığımı korkularımı ana kız pempiş pempiş dolandık aylarca ortalıklarda ya gaz çıkardığında ağzımın içine hafif ekşimdi kusması cennetten gelen parfüm kokusuydu sanki annelige ben değil o alıştırdı beni onla öğrendim sonsuz aşkı sevgiyi fedakarlığı merhameti emin olun sende çok güzel iyi merhametli bi anne olacaksın rabbim tamamına erdirsin sağlikla gelsin bebişin kucağına

Gunaydin kizlar.
38+3 haftalik Hamileyim ve iyi bir anne olabilcekmiyim diye korkuyorum. Ilk bebegim ya ona bakamazsam ya zayif kalirsa hastalanirsa ay bilmiyorum psikolojim bozuldu sanirim. Boyle dusunenler oldumu aranizda merak ediyorum.

:KK46:
ben 0+0 hamileyim acaba hamile kalsam nasıl doğurcam onu düşünüyorum :KK53:

ne dert ediyorsun rabbim analık vasıflarını otomatik yüklüyor zaten sana elbet bir şekilde bakacaksın evladına ama iyi ama kötü ,ama bunu sorguluyorsan bilki sen iyi anne olacaksın ;)

Gunaydin kizlar.
38+3 haftalik Hamileyim ve iyi bir anne olabilcekmiyim diye korkuyorum. Ilk bebegim ya ona bakamazsam ya zayif kalirsa hastalanirsa ay bilmiyorum psikolojim bozuldu sanirim. Boyle dusunenler oldumu aranizda merak ediyorum.

:KK46:
öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
böyle düşünmen çok normal arkadaşım ama hiç endişelenme
ben engelli bir anneyim problemim ellerim. Değil çocuk yapmak evlenmeyi bile düşünemezdim ama Allah nasip etti çok şükür iyi bir eşim iki de çocuğum var
bende hamile olduğumu öğrendiğimde çok korkuyordum acaba bakabilecekmiyim nasıl tutarım nasıl yıkarım ya hastalanırsa diye ama Allah öyle yardım ediyor ki anne olunca sanki sen bu işin uzmanısın artık başkalarına güvenmiyorsun bile (kendin yapmak istiyorsun yani)
hiç endişelenme arkadaşım tadını çıkarmaya bak doya doya kokla meleğini

Kendin bile şaşıracaksın neler yaptığına..Annelik içgüdüsü herşeyi yaptırıyor, kucağına alır almaz 10çocuk büyütmüşsün hissine kapılacaksın hiç düşünme bile..Ben kızıma yemek yedirirken ne kadar sabırlısın diyor herkes:)

öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
böyle düşünmen çok normal arkadaşım ama hiç endişelenme
ben engelli bir anneyim problemim ellerim. Değil çocuk yapmak evlenmeyi bile düşünemezdim ama Allah nasip etti çok şükür iyi bir eşim iki de çocuğum var
bende hamile olduğumu öğrendiğimde çok korkuyordum acaba bakabilecekmiyim nasıl tutarım nasıl yıkarım ya hastalanırsa diye ama Allah öyle yardım ediyor ki anne olunca sanki sen bu işin uzmanısın artık başkalarına güvenmiyorsun bile (kendin yapmak istiyorsun yani)
hiç endişelenme arkadaşım tadını çıkarmaya bak doya doya kokla meleğini

Cok Tesekkur ederim gercekten bana moral verdiniz Allah sizin evlatlariniza saglik sihhat uzun omurler versin Insallah

Bende aynı senin gibiydim ilk kızıma hamileyken korku heyecan yalnızlık bir olmuştu intikam alır gibi canımı acıtıyordu hele üzüldüğümde bi annem bile yoktu omuzuna ağlayacağım her üzüldüğümde ailem yok ama sen varsın bitanem dedim elimle karnımı okşadım kızım doğunca dünyalar benim oldu onun melek yüzü cennet kokusu bir çırpıda aldı yalnızlığımı korkularımı ana kız pempiş pempiş dolandık aylarca ortalıklarda ya gaz çıkardığında ağzımın içine hafif ekşimdi kusması cennetten gelen parfüm kokusuydu sanki annelige ben değil o alıştırdı beni onla öğrendim sonsuz aşkı sevgiyi fedakarlığı merhameti emin olun sende çok güzel iyi merhametli bi anne olacaksın rabbim tamamına erdirsin sağlikla gelsin bebişin kucağına

Bendede nezaman boyle dusunsem oglum tepikliyor beni sanki korkma anne dedigini duyar gibiyim her kipirdadiginda okadar mutlu oluyorumki Allahim cok gzl bisey butun kadinlara nasip olsun Insallah

Hiç böyle düşüncelerim olmadı hatta bebeğimi prematüre doğurdum o kadar zor günler geçirdik ki ama Allah öyle bir güç kuvvet veriyor ki süper bir anne oluveriyorsun

Hastalancakta, zayifda düsecek, kizacaksinizda, bunalicaksinizda... Ama bunlar sizi kötü Anne yapmaz... Sevgi, sevkat... Zamanla hersey rutin haline gelecek... Cooookkk cici cici vakitleriniz olucak... Bukadar kafaya takmayin... Kimse ilk cocugunda profosör degil, annelik icgüdüsüyle hersey oluyor merak etmeyin... Kolay bi dogum diliyorum... Allah sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah...

Hastalancakta, zayifda düsecek, kizacaksinizda, bunalicaksinizda... Ama bunlar sizi kötü Anne yapmaz... Sevgi, sevkat... Zamanla hersey rutin haline gelecek... Cooookkk cici cici vakitleriniz olucak... Bukadar kafaya takmayin... Kimse ilk cocugunda profosör degil, annelik icgüdüsüyle hersey oluyor merak etmeyin... Kolay bi dogum diliyorum... Allah sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah...

Aminnnn cok tesekkurler ogluma sevgimi hep vericem Allah bana omur verdikce

Korkutmak gibi olm asında bizim bi akrabanın gelini aynı senin gibi telaş etmiş ve felç geçirmiş.
Kimse çocuk bakmayı anasının karnında öğrenmiyor. Herkesten ne eksiğin var, sende çok iyi anne olursun elbette.

Korkutmak gibi olm asında bizim bi akrabanın gelini aynı senin gibi telaş etmiş ve felç geçirmiş.
Kimse çocuk bakmayı anasının karnında öğrenmiyor. Herkesten ne eksiğin var, sende çok iyi anne olursun elbette.

Ayyy gecmis olsun bende duymustum bole olaylar o yuzden burda paylasmak ve rahatlamak istedim

26 yaşındaydım kızımı kucağıma aldığımda..hamileyken o kadar çok kitap okudum, videolar izledim lakin kızımı kucakladığımda kafamda sadece kocaman bir soru işareti vardı.." ee şimdi napacağım" zamanla bebeğin neye ihtiyacı varsa Allah ona göre basiret veriyor..çıkar bu düşünceleri aklından, anın tadını yaşa..konuş bebeğinle, eendişelerinden bahset sana yardımcı olmasını iste..dünyaya geldiğinde çok güzel günlerinizin olacağını anlat ona..emin ol, duyuyor ve anlıyorlar..sağlıklar diliyorum..

Kesinlikle yaparsın Zaten bu soruyu kendini soruyorsan çabalıyorsun demek:)Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım...:)

Cok iyibir anne olacaksin eminim
Simdiden bu soruyu sorduguna gore:KK66:
Kayinvalidem hastaneye yattigimda yola cikmisti(sehirlerarasi)
Kirkimiz cikmadan evine dondu
Hamileyken de yalnzdim
Daha once bir bebegi tutmak icin bile elime almamistim...
İnterne t en buyuk yardimcim oldu
Simdi oglum 2 yasinda:nazar::nazar::nazar:
Rabbim sana da hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Aynı düşünceler bendede var 28 haftalığım bende ve günler geçtikçe endişe duyuyorum 24 saat bebek bakımı araştırıyorum ya hasta olursa ya tutarken biyerini incitirsem ya yanlış emzirirsem ya boğazına birşwy takılırsa burnu tıkanırsa ateşlenirse minicik bi meleğe nasıl bakıcam diye hatta bazen çok duygulanıyorum ağlıyorum çünkü tek başıma meleğime yetmek istiyorum..Allah yardım etsin bize meleklerimizi sağsalim kucağıma alıp gül gibi bakarız inşallah:(

Aynı düşünceler bendede var 28 haftalığım bende ve günler geçtikçe endişe duyuyorum 24 saat bebek bakımı araştırıyorum ya hasta olursa ya tutarken biyerini incitirsem ya yanlış emzirirsem ya boğazına birşwy takılırsa burnu tıkanırsa ateşlenirse minicik bi meleğe nasıl bakıcam diye hatta bazen çok duygulanıyorum ağlıyorum çünkü tek başıma meleğime yetmek istiyorum..Allah yardım etsin bize meleklerimizi sağsalim kucağıma alıp gül gibi bakarız inşallah:KK43:

Aminnnn cnm seni cok iyi anliyorum bende oyle dusunuyorum sana muhtac ufacik bir melek biyeri agrisa suram agriyor bile diyemiyor bende bunlari dusunup cok agladim ama her uzuldugumde oglum icimde hareket etti beni mutlu etti Allah herkese yardim etsin Insallah saglikli bebekler versin herkese

Cok iyibir anne olacaksin eminim
Simdiden bu soruyu sorduguna gore:KK66:
Kayinvalidem hastaneye yattigimda yola cikmisti(sehirlerarasi)
Kirkimiz cikmadan evine dondu
Hamileyken de yalnzdim
Daha once bir bebegi tutmak icin bile elime almamistim...
İnterne t en buyuk yardimcim oldu
Simdi oglum 2 yasinda:nazar::nazar::nazar:
Rabbim sana da hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Tesekkurler cnm Allah ogluna uzuuuun saglikli ömürler versin

bebeğini kucağına aldıktan sonra o öğretecek sana.. seni yönlendirecek ağlayarak :)
kucağına almadan tecrübe yaşaman mümkün değil zaten. ben hiç anne olmadım ama olan herkes yaşayarak öğrendiğini söylüyor. okumak da bi yere kadar
Allah analı babalı büyütsün

Back
X