- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bi dakka bu kafa ile ben evlendim bilmedeniyi bir eş, iyi bir baba , iyi bir damat ama iyi bir sevgili değil. Dokunmatik değildir örneğin ve sevgisini sözel ifadelerle göstermez. Sorun varsa cevaplayım
İyi sevgili değilim derken kastettiği sadece mesaj olayı mı. Senin sevgiliden beklentilerin karşılanıyor mu?Yani diyoki sürekli mesajlaşmak bunlar bana göre değil ciddiye alamıyorum ama aynı evde yaşadığım zaman mecburen herşeyim kısıtlancak ve birbirimize göre yaşamaya başlıycaz ben çok sıkıldım herşeyden evlenmek istiyorum seninle zaten evlendikten sonra kimseyle işim olmaz arkadaşlarımla çevremdekilerle sadece sen olursun dedi
İyi bir sevgili değilim ama iyi bir eş olurum = Eve para getiririm,çocuklarla ilgilenirim,düğünde,bayramda yanında dururum ama benden ilgi,aşk bekleme demek.
Eş sevgililik halidir aynı zamanda. Sevgili modundan sıkılmış level atlamak istiyor olabilir kendini yanlış ifade etmiş olabilir yani. Ama sorunların farkında iseniz evlenince değişmeyeceğini de unutmayın
Kotu es, iyi baba olabilir.
Kotu baba, iyi es olabilir.
Bu ornekler cogaltilabilir.
Ancak kotu sevgili iyi bir es olamaz. Sevgili ile es arasindaki tek fark aradaki imzadir.
İyi sevgili değilim derken kastettiği sadece mesaj olayı mı. Senin sevgiliden beklentilerin karşılanıyor mu?
İyi bir sevgili değilim ama iyi bir eş olurum = Eve para getiririm,çocuklarla ilgilenirim,düğünde,bayramda yanında dururum ama benden ilgi,aşk bekleme demek.
Ne kadar zamandır burda? Burdayken yürümesi gerekirdi.Evet zaten ilişkimiz uzak mesafe ilişkisiydi ordayken pek sorun yoktu aslında ama yürümedi uzaktan 5 ay buraya gelince de ayrı barış çok görüşemedik
Ne kadar zamandır burda? Burdayken yürümesi gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?