İyi bir adam olması evlilik için yeterli Mİ

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Yaklaşık 10 senelik evliyim . Yaklaşık çünkü artık saymıyorum ne evlilik yıldönümü ne de başka bir şey. Hiç kutlama yapmıyoruz . Dini boyutunu öne sürüyor ,normal zamanda hediyeleş kutlamam havasında keyifli bir gün gecerelim diyoruz Bakarız diyor.10 sendedir bakıyor:/ Ben. Eşimi olgun sanıyordum adam durgunmuş. Uzatmak istemem ama yigeninin sünnetinde benimle bırak oynamayı dans bile etmedi kayboldu ortadan,sap gibi kaldım.. Saygi duyuyorum ama anlayamıyor üzülüyorum. evet sakın, sadık, yardımcı ama ama yatak odası Haric eşi olduğumu hatırlamıyorum.Boşanmak için evet yeterli bir sebep yok gibi gözükür ama 32 yaşında 72 yaşında gibiydim..Beni böyle kabul et bu huyumu da görmezden gel diyor. Gerçekten çok yalnız değersiz hissediyorum kendimi. Ev arkadaşı gibi romantikligin 10 da 1 i yok

Başlığa istinaden yazıyorum “Hayır.”

eşiniz ağır saçmalıyor. sizi adam yerine koymuyor ve siz de deyim yerindeyse çürüyorsunuz. düzelmesi için ya bir sinir krizi geçirip aile terapisine vs ikna edeceksiniz, bir şekilde toparlayacak kendini. Olmuyorsa kendinize mutlu olacağız yol çizeceksiniz daha 32 yaşındasınız çok genç

Kişiden kişiye göre degisir.
Şahsen uzun soluklu evlilikte ben sakin huzurlu hayat tercih edenlerdenim.
Ben yıldönümü kutlamadi ya da dogumgunumu onemsemedi gibi şeylere takilmam.
Evde yardimci mi cocuga bakıyor mu?
Bana huzurlu ortam veriyor mu?
Benim kriterin budur.
Siz de bu tarz şeyleri onemseyebilirsiniz bu yüzden sizi rahatsız ediyordur.
Konuşup ortayolu bulmanız lazim.

Dini boyut öne sürüp evlilik yildönumü kutlamamak tam sacmalik. Dinen uygun degil miymis hanimina bir buket cicek almak? Illa sampanya patlamaniz gerekmiyor yani daha makul sekillerde de gönlünüzü hos tutabilir.
Kolayina geliyor, isine geliyor, dini de bahane ediyor, cikiyor isin icinden.
Cürümeyin bu adamla.

Saçma sapan odunluklwrını dini görüşlerin arkasına saklanarak örtbas etmeye çalışıyor cok komik. Evlilik yıldönümünde karınla kutlama yapmak gunah baska bir gun normal hediyeleşip kıtlama yapınca günah olmuyor mu, aynı gün yapmak mı isin haram boyutu anlamadım. Ayrıca eşini mutsuz edip kocalık görevini yapmamak bence dinen yanlış bir sey. Hanımını memnun etmek sadece yatakta yaşanılan şeylerden ibaret değildir

Bence evlilik terapistine gidebilirsiniz . Ayrıca dini boyutunda hanımı mutlu etmek yok muymuş. Ayrıca internetten aile danışmanlarını takip edebilirsiniz.

Çok haklısiniz eşim de aynen böyle. Çiçek vs değil ama 10 senedir durumu olduğu halde ben istemeden değerli bir şey almadı.. takılarımi satmıştık borçlarımız için..ben şunu alalım diyoruz alıyoruz ama kendi akıl edip hediye olayı yok

Sevgili olsanız bu adamla bırakıp gidersiniz.
Eşiniz agresif ve inatçı değilse siz yontmaya çalışın.
Belki cidden kafası basmiyordur bu tarz seylere.
Ben inat ve agresif insanlara dayanamıyorum.
Hem huysuz hem inatçı.
Ama bence sizin eş degisebilir.

Neresi iyi bu adamın ben mi anlamadım? Kansere çare mi buldu? Uzaya koloni mi kurdu? O tarz evrensel bir iyiliği mi var, yoksa seri katil, zoofil filan olmaması yeterli mi sizin için ? Nedir iyilik dediğiniz şey?
Sakin,kavgada da terbiyeli, ev ve çocuk sorumluluğu var. temizlik yemek vs. Sadık o konuda yanıltmadı,..gibi gibi burada yazılanlar sıkıntılar yok çok şükür.o yazdıklarıniz iyi koca a denildiğinde akla gelen özellikler olmasa gerek

“İyi bir adam evlilik için yeterli değildir ama evlendiğiniz adamın kesinlikle iyi olması şarttır.”
Evliliğine özen veren bir erkek değil eşiniz. Daha çok emek harcaması gerekiyor.

Agresif değil de çok katı davranışları konusunda..Bizim iyi bir de evliliğimiz var sen büyütuyorsun diyor

Sevgililer günü bence diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…