- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Başlığa istinaden yazıyorum “Hayır.”Yaklaşık 10 senelik evliyim . Yaklaşık çünkü artık saymıyorum ne evlilik yıldönümü ne de başka bir şey. Hiç kutlama yapmıyoruz . Dini boyutunu öne sürüyor ,normal zamanda hediyeleş kutlamam havasında keyifli bir gün gecerelim diyoruz Bakarız diyor.10 sendedir bakıyor:/ Ben. Eşimi olgun sanıyordum adam durgunmuş. Uzatmak istemem ama yigeninin sünnetinde benimle bırak oynamayı dans bile etmedi kayboldu ortadan,sap gibi kaldım.. Saygi duyuyorum ama anlayamıyor üzülüyorum. evet sakın, sadık, yardımcı ama ama yatak odası Haric eşi olduğumu hatırlamıyorum.Boşanmak için evet yeterli bir sebep yok gibi gözükür ama 32 yaşında 72 yaşında gibiydim..Beni böyle kabul et bu huyumu da görmezden gel diyor. Gerçekten çok yalnız değersiz hissediyorum kendimi. Ev arkadaşı gibi romantikligin 10 da 1 i yok
Çok haklısiniz eşim de aynen böyle. Çiçek vs değil ama 10 senedir durumu olduğu halde ben istemeden değerli bir şey almadı.. takılarımi satmıştık borçlarımız için..ben şunu alalım diyoruz alıyoruz ama kendi akıl edip hediye olayı yokKişiden kişiye göre degisir.
Şahsen uzun soluklu evlilikte ben sakin huzurlu hayat tercih edenlerdenim.
Ben yıldönümü kutlamadi ya da dogumgunumu onemsemedi gibi şeylere takilmam.
Evde yardimci mi cocuga bakıyor mu?
Bana huzurlu ortam veriyor mu?
Benim kriterin budur.
Siz de bu tarz şeyleri onemseyebilirsiniz bu yüzden sizi rahatsız ediyordur.
Konuşup ortayolu bulmanız lazim.
Sevgili olsanız bu adamla bırakıp gidersiniz.Çok haklısiniz eşim de aynen böyle. Çiçek vs değil ama 10 senedir durumu olduğu halde ben istemeden değerli bir şey almadı.. takılarımi satmıştık borçlarımız için..ben şunu alalım diyoruz alıyoruz ama kendi akıl edip hediye olayı yok
Sakin,kavgada da terbiyeli, ev ve çocuk sorumluluğu var. temizlik yemek vs. Sadık o konuda yanıltmadı,..gibi gibi burada yazılanlar sıkıntılar yok çok şükür.o yazdıklarıniz iyi koca a denildiğinde akla gelen özellikler olmasa gerekNeresi iyi bu adamın ben mi anlamadım? Kansere çare mi buldu? Uzaya koloni mi kurdu? O tarz evrensel bir iyiliği mi var, yoksa seri katil, zoofil filan olmaması yeterli mi sizin için ? Nedir iyilik dediğiniz şey?
Evet tatil zamanlarınin çoğunda birlikte vakit geçiririz Piknik gezinti vs.Evde sohbet eder mi seninle dışarı çıkar misiniz normal zamanda kararları ortak alır mı
Agresif değil de çok katı davranışları konusunda..Bizim iyi bir de evliliğimiz var sen büyütuyorsun diyorSevgili olsanız bu adamla bırakıp gidersiniz.
Eşiniz agresif ve inatçı değilse siz yontmaya çalışın.
Belki cidden kafası basmiyordur bu tarz seylere.
Ben inat ve agresif insanlara dayanamıyorum.
Hem huysuz hem inatçı.
Ama bence sizin eş degisebilir.
Doğum gününü kastettim aslındaBenim için yeterli değil. Yildonumu kutlamanin dinle alakasi nedir onu da ilk defa sizden okudum.
Sevgililer günü bence diyorDini sebeplerden mi özel günleri kutlamiyor? Orasini tam anlamadim. Bizim dinimizde hediyelesmek ve birbirinin gönlünü hos tutmak yasak degil ki. Tamam sevgililer günü disardan gelen birsey, ama benim icin nikahim kiyildigi gün özeldir mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?