- 4 Haziran 2012
- 885
- 678
- 303
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
İyi bence benim kinde hem olumsuz yazdıkların var hem benim sorduklarim var ise gider gelir yatar uyur hergun böyle ne gezer ne gezdirir sohbet etmez oturur TV izler bişey anlat çok nadir cevap verir on yıl bitti evlilik yıldönümü bir çiçek on yılda bari alsaydın dedim ne istiyorsan al kendin dedi ciceklemi değer olurmuş öper kutlar unutmaz ama hepsi bu ben iyi adam mı kötü adammi bilemem ayrılmayı düşünmüyorum böyle idare ediyoruzEvet tatil zamanlarınin çoğunda birlikte vakit geçiririz Piknik gezinti vs.
Bu yazdiklariniz da iyi koca özellikleri değil ki? Normal olması gereken asgari insan davranışları... aldatmiyor dövmuyor sövmuyor sömurmuyor olması kimseyi iyi koca veya iyi insan yapmaz, olsa olsa standart vasat insan yapar. Ama siz de haklısınız tabii, toplum olarak öyle bı hale geldik ki aldatmayan, dövmeyen her adama madalya takicaz neredeyse..Sakin,kavgada da terbiyeli, ev ve çocuk sorumluluğu var. temizlik yemek vs. Sadık o konuda yanıltmadı,..gibi gibi burada yazılanlar sıkıntılar yok çok şükür.o yazdıklarıniz iyi koca a denildiğinde akla gelen özellikler olmasa gerek
Benim de iki çocuğum var. evet romantizim şart değil gibi ama ben neden bu kadar yokluğunu hissediyorum.İyi bence benim kinde hem olumsuz yazdıkların var hem benim sorduklarim var ise gider gelir yatar uyur hergun böyle ne gezer ne gezdirir sohbet etmez oturur TV izler bişey anlat çok nadir cevap verir on yıl bitti evlilik yıldönümü bir çiçek on yılda bari alsaydın dedim ne istiyorsan al kendin dedi ciceklemi değer olurmuş öper kutlar unutmaz ama hepsi bu ben iyi adam mı kötü adammi bilemem ayrılmayı düşünmüyorum böyle idare ediyoruz
Standart yani olması beklenen minimum düzey. Altı yeterli olmayan davranışları ifade eder. Yani ben böyle yorumlarınBu yazdiklariniz da iyi koca özellikleri değil ki? Normal olması gereken asgari insan davranışları... aldatmiyor dovmuyor sövmuyor somurmuyor olması kimseyi iyi koca veya iyi insan yapmaz, olsa olsa standart yapar.
Evet aynen öyle...Bir de bu açıdan bakın eşinize, bir tık altı kötü eş...o zaman iyiliği nerede?Standart yani olması beklenen minimum düzey. Altı yeterli olmayan davranışları ifade eder. Yani ben böyle yorumların
Saydığım özellikler ya da 1 tık altı standart özellikler bana göre. Bir de az incelse tadindan yenmeyecek.Ha ben ne kadarım bilmemEvet aynen öyle...Bir de bu açıdan bakın eşinize, bir tık altı kötü eş...o zaman iyiliği nerede?
Doğum gününü kastettim aslında
Bende hissediyorum çok üzülüyorum genciz kadınız çok normal el ele çift görünce üzülüyorum kendime düzelmiyor ama beni boş beleş boş iş peşinde olmakla suçluyo elimden bişey gelmiyorBenim de iki çocuğum var. evet romantizim şart değil gibi ama ben neden bu kadar yokluğunu hissediyorum.
Bence eşinizi başkalarının eşiyle kıyaslamazsanız daha mutlu olursunuz. Herkesin iyi yönleri de var eksikleri de. Evlilik birliğine ve size psikolojik/ fiziksel zararlar vermiyorsa aşık olup evlendiğiniz adamı olduğu gibi kabul etmeye çalışın. Benim bir arkadaşımın eşi de böyle, her özel gün öncesi adamı kuyumcuya götürüp bana bunu al hediye olarak diyor adam da alıp getiriyorSen belani mi arıyorsun diyenler var çevreme anlattığımda. Sen benden bekleme Yaz çıkarsa bahtina diyor.. Hey Allah im.. O monoton ben heyecan arıyorum.. mesela ablam bu konuda şanslı.. onun da eşi başına buyruk ama özel gün atlamaz kolye almış çok yakışmış.. Böyle işte Gıpta ediyorum
Ayrılmak için yeterli sebep gibi gelmiyor ama yokluğu da hissediliyor.10 yıldır böyleymiş zaten neden ayrılmadın
İnsan ister istemez o moda giriyor. Ben mi değersizim ya da bu insanlar bunu haketmek için ne yapıyor diye kendime de haksız yüklendim. Sonra baktım ki bu benimle ilgili bir sıkıntı değilBence eşinizi başkalarının eşiyle kıyaslamazsanız daha mutlu olursunuz. Herkesin iyi yönleri de var eksikleri de. Evlilik birliğine ve size psikolojik/ fiziksel zararlar vermiyorsa aşık olup evlendiğiniz adamı olduğu gibi kabul etmeye çalışın. Benim bir arkadaşımın eşi de böyle, her özel gün öncesi adamı kuyumcuya götürüp bana bunu al hediye olarak diyor adam da alıp getiriyoro böyle bi çözüm bulmuş.
Ha ben aşırı mutsuzum diyorsanız öyle evlilik devam etmez tabi istediği kadar iyi insan olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?