- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
mrb. geçmiş olsun son mesajından sonra sesin çıkmamış nasılsın ne var ne yok. İnşallah iyisindir.Kızlar ateşim ne derecede bilmiyorum ama ne yesem sabahtan beri çıkarıyorum bebeğim hareket etmiyor normalde çok hareketli hiç iyi değilim başım da dönüyor hastaneye gitsem parasetomol diye bir hap var onu verecekler biliyorum ne yapacağımı şaşırdım
Ayy teşekkür ederim şimdi çok daha iyiyim bebeğimde inşallah. Düşündüğün için ayrıca mutlu oldum çok sağol sende iyisin umarım ? :)))mrb. geçmiş olsun son mesajından sonra sesin çıkmamış nasılsın ne var ne yok. İnşallah iyisindir.
Çokkkkk teşekkür ederim. Sanırım ben saha şanslıyım bana bu duyguyu önce yâradan sonra bebeğim bu süreçte beni bırakmadığı için. Ve tabiki öyle bir ihtimal varsa daha bir şanslıyım beni yaradan laik gördüğü için ..Bu testlerde yanılma payı çok yüksek olduğu için aklımıda karıştırmamak için ben hiç yaptırmamıştım. Umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Sizdende mükemmel anne olur bence. Herşeyden önce vicdan ve merhamet sahibi olduğunux ve bebeğinize kıymadığınız için sizin gibi annesi olduğu için çok şanslı bebeğiniz.
Amin isteyen herkesin başına inşallahh nasip olur ...Canım böyle bilgiler kesinlik taşımıyor bebeğin sağlıklı doğabilir,insallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
İlginiz ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim hayırlısı ne ise o olsun herkes için inşallahhh :))Merhaba bu konuyu gorunce yazmak icin uyelik aldim
Ben lisans mezunu bir hemsireyim ve cevremde o kadar cok bu testle yanilan hamile olup hamilelikleri zehir oldu ki ve bircogunun bebegi de gayet normal bebekler olarak dunyaya geldi.
Bu testler gun gecince bile yanlis sonuc verebiliyor o yuzden cok takilmamaniz gerektigini dusunuyorum.
Ben her iki hamileligimde de bu testleri yaptirmadim hic de pisman degilim
Iyi anne olma konusuna gelecek olursak
Her anne cocugu icin en iyi, en ideal, en uygun annedir cunku Allah hicbir kulunun zayi olmasini istemez diye bir soz var bence cok da dogru
Ayy teşekkür ederim şimdi çok daha iyiyim bebeğimde inşallah. Düşündüğün için ayrıca mutlu oldum çok sağol sende iyisin umarım ? :)))
merhaba kızlar 2 gündür morel olarak çok kötüyüm. Tarama testleri çıkmış eşim Yen'i gösterdi. Yaşadığım ülkede mektup olarak geliyor. Bebeğim hastaymış aslında böyle demek istemiyorum dünyaya gelecek olan bir melek. Bu duruma asla üzülmedim. Hiç ağlamadım. Tek üzüldüğüm korktuğum şey ben nasıl anne olacağım iyi bir anne olabilecek miyim? Bilmiyorum 2 bebeğim karnımda öldü bu 3. Hamileliğim inşallah yavrumu elime almak nasil olur ve isteyen herkese inşallah. Tam olarak ne yazacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum kaynanam duyar duymaz aldır dediği için telefonlarım yakınlarıma herkese kapalı burada paylaşıp rahatlamak istemedim ama daha ne yazarım bilemedim. Birde kızlar clexane iğne kullanıyorum bugün de grip oldum birden bire ateşim bayağı yüksek üzüntüden mi bilmiyorum Türkiye'den thaylolot almıştım içsem birşey olur mu? Ah kızlar kaynanama ettiğim bedduadan da ayrı üzgünüm hiç iyi değilim ya sabah olur mu acaba? Bebeğim çok hareketli maşallah o hareket ettikçe Can buluyorum bende çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?