İyi bir eş olabilmek =(

Kendi laptobumu getirdim buraya toshiba a 300 satellite Türkiye için üretilmiştir. Anlatabildim umarım boş yere konu açıp kimseyi yorma derdinde değilim.

Gerçi sizde haklısınız buraya o kadar sahte hesap açan varki böyle düşünmeniz normal.Ama laptop benim laptobum buraya getirdim yurtdışındada kullanabiliyorum.

Kendi laptobumu getirdim buraya toshiba a 300 satellite Türkiye için üretilmiştir. Anlatabildim umarım boş yere konu açıp kimseyi yorma derdinde değilim.

Kızmanıza gerek yok merak ettim sadece:) iyi bir gözlemciyimdir o kadar. Ayrıca konunun doğruluğunu sorgulamadım öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın

Kızmanıza gerek yok merak ettim sadece:) iyi bir gözlemciyimdir o kadar. Ayrıca konunun doğruluğunu sorgulamadım öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın

Siz kusura bakmayın haklısınızda o kadar sahte hesap açıp insanları yoran kişiler varki böyle düşünmenizde olağan kızmadım size öyle yansıttım sanırım

bende laptopumu yurtdışından aldım ama türkçe alfabeyı kullanabılıyorum canım
klavyeyı ıstedığın dıle göre değıştırebılıyosun

yanlış anlama bılgın olsun dıye yazdım merak etmışsın ya

canım biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bunlar geçici şeyler bütün hayatını evde geçiremezsin
şuan yenisin diye belki böyle davranıyor olabilirler ama ilersi için böyle bi hayat düşünülemez daha çok bunalırsın aklında bulunsun

yurt disindayim diye kendini salma sana büyügün olarak sunu tavsiye edecem
ne yap et dillerini ögren spor yapmiya calis meslek veya kurs bir ugras bul

Evet klavyeyi istediğiniz dile göre değiştirebiliyorsunuz ben Türkiye'den getirdim kendi laptobumu değiştirmeme gerek kalmadı

Oooo en cok gormek istedigim ulkedesin. Orada kesfedecek o kadar guzel yerler var ki.

Simdilik tek cikamiyorsun ama hersey zamanla oturur guzelim.

Cok cici bir esin var belli sen de oylesin. Bu kadar iyi diyerek fazla naz, kapris yapma ne olur. Doldurma esini olumsuzluklarla. Biktirma yani anlatabiliyorum umarim. Internet elinin altinda oyalanacak o kadar cok sey var ki. Sevdigin de yaninda. Yarin birgun bir de bebis geldi mi hiic sikintin kalmaz. Unutma, daha cok yenisin. Hersey oturuyor kisa zaman icinde merak etme.

Teşekkür ederim yorumlarınız için evet değişik bir ülke gerçekten farklı :) ama gezmek görmek için yaşamak için biraz değişik Allah'tan eşim varda :) mutluyum onunla şükür..Artık kendimi toparlayacağım.İşin garip tarafı eşim 4 yıl bebek istemiyor :)) öncelik onunmuş onunla ilgilenmem gerekiyormuş eğer bebiş olursa ona zaman ayıramazmışım çok farklı bir eşim var...

hindistanmi cok merak ettim ülkelerden biri :) hint film hastasiyim srkninda hayraniyim

tek sevmedim seyi coook sicak olmasi kis vakti bile sicak

klavye nasil degistiriliyor bana yardimci olabilirmisiniz ?

Eşim kocişim geldi sonunda işten onunla ilgilendim bıcı bıcı ettirdim şimdide mamasını hazırlıyorum cevap veren herkese teşekkür ederim gerçekten şimdiden kendimi harika hissediyorum.Sevgimi sonlandırmayacağım her geçen gün onu daha da çok seveceğim :)) sabırlı olup kendimide onuda mutlu edeceğim inşallah

hindistanmi cok merak ettim ülkelerden biri :) hint film hastasiyim srkninda hayraniyim

tek sevmedim seyi coook sicak olmasi kis vakti bile sicak

klavye nasil degistiriliyor bana yardimci olabilirmisiniz ?

Sharuk Khan'ın evini gördüm inanırmısınız ünlülerin evi o kadar basit ki anlatamam aslında açıkça söylemek gerekirse filmlerde göründüğü gibi bir yer değil burası :)) Kızlarda erkeklerde filmdekinden çok farklı diyeyim size :))

Basit derken çok şaşalı değil demek istedim.Kirli bir ülke ayrıca ama herşeye rağmen eşimleyim ya o yetiyor bana :))

durduk yere çok sinirleniyorsan ve bu devamlıysa, tiroidine baktır bence...

acayip sinir yapıypr tiroid hastalığı

Basit derken çok şaşalı değil demek istedim.Kirli bir ülke ayrıca ama herşeye rağmen eşimleyim ya o yetiyor bana :))

evet biliyorum belgeselini izledim ,durumu olmayanlarin evleri ic ice kapi pek yok carsaf asiliyor genelde

Maşallahh eşiniz zor bulunan türden :) Kıymetini bilin.
Bence sizdeki sorun tamamen evde bütün gün kalmanın verdiği bir etki üstüne aile özlemi,farklı kültür,ortam.Öncelikle diliniz çok iyi değilse dilinizi geliştirin,kurslara gidin.Kısacası kendinizi oyalayacak şeyler bulun ki fazla düşünüp tartışacak şey aramayın.Sosyal çevre edinin.Arkadaşlarınızla gezin tozun.Eşinize arada küçük sürprizler yapın.Vee mutlaka bize bu durumunuzu nasıl anlattıysanız eşinizide karşınıza alın ve aynen durumu izah edin ki o da bilsin sizin isteyerek tartışma çıkardığınızı (kii bence zaten biliyordur,farkındadır herşeyin).Tartışma çıkarmadan önce eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi düşünün,size yaptığı güzellikleri getirin aklınıza.Ve sorun neyse önce beyninizde tartın ondan sonra dile getirin.Konuşmadan önce 1 defa mı düşünüyorsunuz bu sefer 2 kere 3 kere düşünün.Faydası olacaktır diye düşünüyorum.

Evet büyük ihtimalle evde kalmam birde hayatımdaki değişiklik bocaladım sanırım Türkiye'den buraya gelince ondan olsa gerek.Derdimi şimdi anlattım sıkıntılarımı oda'' anlıyorum üzme kendini'' dedi.Bundan sonra kelimelerimi tartacağım sinirlerime hakim olacağım değişmeye bugünden başladım bile sizlerin sayesinde hepinize kucak dolusu teşekkürler.

durduk yere çok sinirleniyorsan ve bu devamlıysa, tiroidine baktır bence...

acayip sinir yapıypr tiroid hastalığı

Bende guatır var ondanda kaynaklanıyor ama kendimede hakim olmalıyım hastalığımın arkasına sığınamam daha gençken böyle olursam yaşlanınca nasıl olurum Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…