İyi bir eş olabilmek =(

Maşallah eşine Ama bence sende olgun ve sorumluluk sahibi bir bayan olma alanında ilerliyorsun. Bir kere yanlışlarını görebiliyorsun ve düzeltmeye çalışıyorsun bu çok önemli birşey. Ne kadar hata yaparsan yap, eğer farkedebiliyorsan birşekilde düzeltebilirsin yanlışlıklarını.

Bunun dışında bence yaptığın agresiflikler kişiliğinden değil bulunduğun ortamdan kaynaklanıyor. Hangi ülkedesin? Çok fazla çevren olmasa bile bulunduğun yerde hergün dışarı çık.Yürüyebildiğin kadar yürü, değişik parklarını, marketlerde satılan ürünlerini ara sokaklarını filan keşfetmeye çalış. Temiz havada yürümek sana çok iyi gelicek beni sakinleştirir ve daha enerjik olmamı sağlar herzaman, aynı zamanda daha fit bir eş olmanı sağlayacak, aynı zamanda farklı bir ülkede olduğundan diğerlerine saçma sapan gelen sıradan biryerlerden sen yepyeni birşeyler keşfedeceksin bu seni mutlu edecek. Sonuç olarakta daha sakin, daha enerjik, daha fit ve daha mutlu bir kadın olacaksın.Eve kapandıkça ev yutuyor insanı, bi de üstüne daha agresif yapıyor...

yaklaşımım beni bağlar...
eleştirel anlamda söylemedim arkadaşa..seven sayan bir eşi var..
buradaki dertleri okuyunca ,eşinin değerli bir insan olduğunu anlaması manasındaydı..
verdiğin örneklerde ne komik, saçma sapan,extrem, uç noktalar..
konu sahibi arkadaş tepki vermemiş ,seni neden rahatsız etti..

Teşekkür ederim (Pin up girl) eşimle konuştum anlıyorum karıcığım bunalıyorsun dedi...Dışarı yanlız çıkmam zor ancak eşimle gidebiliyorum.Yarın eşim izinli yarın gezip kurtlarımızı dökeceğiz sahile gideceğiz gitmediğim görmediğim yerleri dolaşacağız :)) baya iyi geleceğini düşünüyorum...Stresimi atacağım anlayacağın.Normalde rahat biriyim ama kolay değil aniden ülke kültür değiştirmek ama alışacağım burayada Allah'tan internet denilen birşey var o da olmasa

23 yaşında evlililk şimdi çok erken gelse de, 23 yaşında anne olmuş şuan torun sahibi bir büyüğünüz olarak sizi kutluyorum...sevdanızın peşinden gitmişsiniz( ki anlattıklarınıza bakılırsa bu adam için gidilir)... elbette yaban ellerde ki adaptasyon sürecinde, stresli, sıkıntılı günleri yaşamanız doğal, çok şanslısınız ki eşiniz 23 yaşında olmasına rağmen, çok olgun, değerleri olan, halden anlayan ve kadına değer veren, aklıbaşında biri...sevdanız ve mutluluğunuz daim olsun...kk hoşgeldiniz, ne iyi ettiniz de geldiniz...

Son düzenleme:

papatya çayı bunu mutlaka denemeliyim. emzriyorum ama biraz araştırmam gerek :)

Teşekkür ederim hanım efendi güzel yorumlarınız için...Hayatta büyük konuşmamak gerekmiş bunu anladım.Kesinlikle önceden bu kadar erken evlenmeyi düşünmezdim ama önemli olan kalbine göre birini bulmakmış.Eşim için bunca yolu geldim ama değdi inşallah hep böyle gider..Evet böyle bir eşim olduğu için şanslıyım öncedende bunu biliyordum sizlerin düşüncesiyle emin oldum...Hoşbulduk sizlerede kucak dolusu sevgiler

Bence yasadiklarin gayet normal. Ben avrupada dayanamadim yasayamadim bunalim takildim. Hindistanda cildirirdim herhalde. Yanlis anlama ama seyrettigim kadariyla asla yasanabilesi bir ulke degil.

İnsan kendi ulkesinde kendi dilinden olan esiyle bile sorun yasayabiliyor ozellikle ilk aylarda. Senin yasadiklarin cook normal arkadasim. En kisa zamanda ise girer kendine sosyal ortam olusturursan sorun kalmaz bence. Sabret. Bir gun bu yasadiklarin ani olacak cocuklarina.

Çok haklısınız çok farklı bir yer burası ortam kültür çok farklı bizim kültürümüze bayağı uzak.Ama buna rağmen yanınızda birinin olması destek vermesi baya hafifletiyor sıkıntıyı.İlk zamanlar herkes söylüyor normal ayak uydurmak alışmak anlaşmak zor diye bunu da eşimin yardımıyla atlatacağım inşallah...Biraz zaman geçsin az çok ortama alışayım işe başlamayı düşünüyorum :) ilerde çocuklarıma torunlarıma anlatacağım anılarım var bir gün gülerim belkide bu günlerime şimdi sıkıntı duyduğumuz şeyler ilerdi komik birer anı olabiliyor bazen

canım anlattıgına gore esın tam mukemmel erkek denecek bır ornegı tanımlıyor
masallah dıyorum esınızın anlayısına
ama sen de kotu nıyetlı bır kız degılsın yazdıklarından bunu hıssettım .
sen de haklısın ,orada kımseyı tanımıyorsun .
aksama kadar evde kafanı dınlıyorsun .gerılmen sınırlı tepkıler vermen de aslın da normal
hergun eve tıkanıp kalmak da boyle tepkıler verıyor ınsan .
keske bıraz cevre edınme sansın olsa ,bu kadar gergın olmazsın .
esın de bılıyor senın,durduk yere kavga cıkarmak ıstemedıgını
o da anlıyor kı bu kadar özverılı davranıyor sana .
senın durumun soyle bırsey ; anne kız tartısır sonra kız vıcdan azabı duyar yaa
oyle bırsey canım .
daha ıkınız de cok gencsınız .yavas yavas bazı seyler oturur sen oraya alısınca
bırazcık da cevre yapınca gergınlıgın fılan kalmaz canım .
Allah yuvanızdan mutlulugu eksık etmesın .

kötü insanlar yaptıklarını hep haklı görür
sen kötü değil sadece sabırssızsın eşin belli kibar biri sana tavsiyem oyalanacak bişeyler bulman
el sanatlarıyla ilgili mesela bu seni rahatlatır stres atarsın
bunlar eşler arasında olan şeyler elbette ama nezaketinide kaybetme
önce düşün sonra konuş

eşin iyi birine benziyor.
ama evden çıkarmama kısmına katılmıyorum.
ömüt boyu o yokken eve hapis mi olacaksın.
savaş birşey yok bildiğim kadarıyla orada ne olabilir ki dışarı çıktığında.
bilmediğim için soruyorum suç oranı yüksek bir yer mi.
eğer öyleyse eşine hak verebilirim.
dilini öğren muhakkak.
burda birçok arkadaş gördüm farklı ülkelerde yaşayan hepsi dil bilmiyorum diyor.
kendi kendime düşünüyorum dilini bilmediğim ülkeye gitsem ben ne yaparım diye.
kesinlikle ilk işim dil öğrenmek olurdu.
en azından derdimi anlatacak kadar bilmem lazım.
yanlış anlaşılabilirim birşeyler olabilir bu durumda karşımdaki kişiyle konuşabilmem lazım.

Durumumu çok güzel yorumlamışssınız aynen böyleyim.Sanıyorum biraz zaman geçtikten sonra bazı şeyler yerine yavaş yavaş otıurmaya başlıyor.Hatta dünden beri hareketlerime dikkat edeceğime söz verdim kendi kendime :) Daha sonra üzülmektense şimdiden kendime çeki düzen verirsem büyük sorunları ortadan kaldırmış olurum diye düşünüyorum.Evliliğin temelinde gerçekten anlayışın sakinliğin çok önemli olduğunu anladım.Yorumlarınız için teşekkür ederim...

Kesinlikle haklısınız gerçekten tanımasam bile sizlerin sayesinde şu an kendimi yanlız hissetmiyorum.Bundan sonra uğraş bulacağım kendime birşeyler için çabalayacağım o zaman sinirlenmeme fırsatta kalmaz diye düşünüyorum

Aslında eşimde özgürce gezip kendime zaman ayırmamı istiyor fakat buradaki insanlara güvenmiyor dikkat çekiyorum bu yüzden hatta beraberken bile çok kavga ettiği oldu erkeklerle benim yüzümden düşünün yani.O varken bu olaylar oluyor o yokken ne olur Allah bilir.Bu yüzden çok korkuyor dışarı göndermek istemiyor.Suç oranı evet var her gün birşeyler duyuyoruz burada farklı bir ülke anlayacağınız.Heleki birde yabancı biri için.Bende eşime danıştım bu dil öğrenmeyle ilgili bana cd alacak dil öğretici cdlerden hem uğraş olur hem zaman geçer belki ileride iş bulurum.İyi bir yerde çalışmaya başlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…