- Konu Sahibi maviboncuk87
-
valla arkadasım senın sorunun bence bır rutin oluşturamamak.mesela annelerımız sabah kalkınca kahvaltı faslından sonra evı toplar,supurur lavaboları yıkar ve yemek yapardı.bu hergun boyleydı.tabı bız calısıyoruz falan bu ıs her gun olmasada ıkı gunde bır yap mesela.ya ıkı hafta çamasır yıkamadan nasıl duruyorsunuz sepettekıler ınsanı rahatsız eder bır kere.sız kendı ev rutınınızı olusturun.mesela yarın kahvaltıdan sonra once yatak odanızdan baslayın yatagınızı ortadakı dagınıklıgı falan toplayın supurun paspas yapın toz alıp cıkın,tek tek odaları yapın.sonra tuvalet ve lavaboları yapın arada oglunuza bez verın berarber yapın hem cocuk sıkılmaz hem sızı engellemez tabı yası uygunsa.en son da yemek yapın.bır kere cocugunuz kucuk ona bayat yemek yedırmemeye calısın.en azından corbasını taze yapın.bu ıslerı ıkı gunde bır yapın ama toplama ısını hergun yapın.ıslerı rutıne koyar ve alısırsanız bır sure sonra otomatıge baglanmıs gıbı oluyorsunuz.bıraz gayretle olmayack bısey degıl.ve cocugunuza cok tv ızletmeyın lutfen.2 yasından sonra otıstık davranıslar sergıleyen cocuklar var tv ve bılgısayar yuzunden.
Yani böyle düşünen bi bayanın evi tertemiz olmalı bence.başkasının yaptığı temizlik içinize sinmiyorsa eğer sizin titiz olmanız gerekir diye düşünüyorum, kapalı alanlar yok mu orada. Alın çocuğunuzu gezin tozun yiyin için kafanız dağılır. Kalk tv izle yat geri kalk tv izle tekrar yat. Acilen değiştirmeniz lazım bu düzeniImkanimiz var ama Amerikalilarin temizligi icime sinmiyor. Oylesine yapip geciyorlar.
Yani böyle düşünen bi bayanın evi tertemiz olmalı bence.başkasının yaptığı temizlik içinize sinmiyorsa eğer sizin titiz olmanız gerekir diye düşünüyorum, kapalı alanlar yok mu orada. Alın çocuğunuzu gezin tozun yiyin için kafanız dağılır. Kalk tv izle yat geri kalk tv izle tekrar yat. Acilen değiştirmeniz lazım bu düzeni
Zaten dedigim gibi..ben temizlik yaptigim zaman oylesine toplayim diye yapmiyorum. Yapinca tam olsun deyip dip bucak temizliyorum ve cok yoruluyorum. Sonrada hic birsey yapmak gelmiyor icimden.
Kapali alan var ama esim arabamizla ise gidiyor. Yuruyerek filan gidilecek bir yer yok. Hersey arabaya bakiyor.
Merhaba hanimlar,
Sizlerle paylasmak istedigim bazi seyler var.
Kucuk yasimda yurtdisina geldim ve burda buyudum. 23 yasinda evlendim ve 1.5 yasinda bir oglum var.
2.5 yillik evliyim ama ev islerini bir raya koyamadim daha.
Benim asil sorunum...Evimi temiz tutamiyorum. Cok daginik birisiyim. Bir gun oluyor evim tertemiz ertesi gun bakmisim ki ev pislikten gecilmiyor. Ev isleri hep aksiyor. Utu yapmaktan nefret ediyorum. Camasirlari iki haftada bir yikiyorum. Bazi gunler esim isten geldiginde evde yemek olmuyor.
Ogluma istedigim gibi bakamiyorum. Surekli kiziyorum onu yapma sunu yapma diye.
Kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum.
Lutfen bana bir seyler tavsiye edin.
Valla ben de pek iş yapmam, eşime yaptırırım dışarı çıkacakken ben hazırlanırım o bulaşık yıkar yemek yapmayı yeni yeni öğreniyorum yine de kendimi iyi eş hissediyorum :))) bu kadar takma boşver çocuklu kadınsın.
Hem biyerde şunu okumuştum erkekler yazmış çok doğru, temiz bi evden çok temiz ve güler yüzlü bi kadın isteriz.. Kendini paralama eşinle aranı iyi tut yeter
Waaaooooowww formul ne kardes bizede anlatsan ya
Kutlarim seni
En son paragrafinda cok mantikliymis dogrusu
Evlilik cizelgende kütüğüm yaziyor, bulasik yikiyorsa bence haketmiyor kelimeyi
Esinede bravo gercekten o derece paylasimciysa cok sanslisinizmutlulugunuz daim olsun
Formülü bilmiyorum ki bazen söylenirim genelde bu işe yaramaz rica ettiğim zaman yapıveriyo sen şunu yap ben de bunu yapayım diyorum ya da seçenek sunuyorum şu şu yapışacak sen hangisini yapmak istersin diye psikolojik olarak yapmam demiyo da seçiyo birini :) ev siliyoruz geçen sen çok yavaşsın ver dedi aldı eline viledayı bi ucundan girdi evin ötekinden çıktı.
Kütüğüm diye niye diyorum çünkü soyadımız kütükkendisinin kütüklüğünü görmedim allah için hatta bi kütük varsa ben daha yakınım o sıfata.
Merhaba hanimlar,
Sizlerle paylasmak istedigim bazi seyler var.
Kucuk yasimda yurtdisina geldim ve burda buyudum. 23 yasinda evlendim ve 1.5 yasinda bir oglum var.
2.5 yillik evliyim ama ev islerini bir raya koyamadim daha.
Benim asil sorunum...Evimi temiz tutamiyorum. Cok daginik birisiyim. Bir gun oluyor evim tertemiz ertesi gun bakmisim ki ev pislikten gecilmiyor. Ev isleri hep aksiyor. Utu yapmaktan nefret ediyorum. Camasirlari iki haftada bir yikiyorum. Bazi gunler esim isten geldiginde evde yemek olmuyor.
Ogluma istedigim gibi bakamiyorum. Surekli kiziyorum onu yapma sunu yapma diye.
Kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum.
Lutfen bana bir seyler tavsiye edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?