İyi bir insan olmaya çalışmak...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Gerçekten bu kadar zor mu?Eskiden daha çekilmezdim düşüncelerimi hareketlerimi kontrol etmez söyleyeceğimi söyler karşımdaki kırılsada bu umrumda olmazdı...Bu davranışım gitti soğuk olma yüze bakmama değer vermeme durumu geldi ve bu durumda kırıyor karşımdakilerini ne yapsam bilemiyorum...Güler yüzlü samimi biriyim ve samimi olmayan hiçkimseye katlanamıyorum direk duvar direk mesafe insaların arsızlığını bu şekilde önlüyorum bu şekilde daha fazla yanlış yapmıyorlar nerede durması gerektiğini biliyorlar.İyi bir insan olup hayatındaki herkesle anlaşabilen biri var mı?

Acik sozlu olmakla patavatsiz olmak arasinda fark var. Karsinizdaki kisiyi kirmadan mesafe koymaniz mumkun. Bu sizi kotu biri yapmaz. Kimse zaten yakaniza zorla yapismak istemez.

Valla mesafeli olmaktan,birini tam tanımadan yakın tarafımı göstermemekten,kafa yapıma uymayan yönünü görüp duvar örmekten çok memnunum,kimse de kötü biri olduğumu söylemedi bu zamana kadar,aksini söylediler.

Keske bende oyle olabilsem,hemen insanlari kendim gibi sanıp kaynasiyorum guler yuz falan filan iyi düşünceler besliyorum ama hep kazık hep kazık

Keske bende oyle olabilsem,hemen insanlari kendim gibi sanıp kaynasiyorum guler yuz falan filan iyi düşünceler besliyorum ama hep kazık hep kazık
başta iyi sanıp gerçek yüzlerini gördüklerimede tavrım değişiyor benim aslında safım yani

Siz insan ilişkileri konusunda çok takıntılısınız ya.Çok büyük bir şey mi yaşadınız?

Siz insan ilişkileri konusunda çok takıntılısınız ya.Çok büyük bir şey mi yaşadınız?
evet aslında insan ilişkileriyle olan problemim babamın bizi terketmesiyle başladı zaman geçti ve vefat etti gitti ölüm gibi gerçek varken insanların derdi ne anlamıyorum neden bu kadar hesap yapılır neden art niyet aranır buna anlam veremiyorum

Şimdi ben anlamadım insanların yüzüne bakmayan soğuk birimisiniz
yoksa güleryüzlü sıcak biri mi?

Şimdi ben anlamadım insanların yüzüne bakmayan soğuk birimisiniz
yoksa güleryüzlü sıcak biri mi?
güler yüzlü sıcak biriyim ama hoşlanmadığım insanlara karşı bir o kadar soğuk ve suratsız bu sebepten farkedilir

evet aslında insan ilişkileriyle olan problemim babamın bizi terketmesiyle başladı zaman geçti ve vefat etti gitti ölüm gibi gerçek varken insanların derdi ne anlamıyorum neden bu kadar hesap yapılır neden art niyet aranır buna anlam veremiyorum
İnsanların derdini hiçbir zaman anlamazsınız neden hesap yapıyorlar neden art niyetliler.Onların da sizin gibi yaşadıkları bir şey vardır sizinkiyle kıyaslanamasa bile.Anamızın karnından sırf kötü olarak doğduğumuzu zannetmiyorum çevre şekillendiriyor hepimizi.Bir de bu dünyada kazanmak için kötü olmak gerekiyor galiba ben de bunu anladım.

İnsanların derdini hiçbir zaman anlamazsınız neden hesap yapıyorlar neden art niyetliler.Onların da sizin gibi yaşadıkları bir şey vardır sizinkiyle kıyaslanamasa bile.Anamızın karnından sırf kötü olarak doğduğumuzu zannetmiyorum çevre şekillendiriyor hepimizi.Bir de bu dünyada kazanmak için kötü olmak gerekiyor galiba ben de bunu anladım.
yaşadığım şey beni kötü yapmadı sadece sorgulamaya başladım çoğu şeyin cevabını bulamayıp tepkisiz kaldım.

Back
X