İyi birisi diye evlenilir mi??

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
31
5 aydır bir ilişkim var sosyal medya üzerinden tanıştık(buda kafamı karıştırıyor) o İstanbul da ben ankaradayım. Ben kpss çalışıyorum kendisi polis. 24 ve 25 yaşındayız. Çok iyi anlaşıyoruz ve eğleniyoruz konuşurken. duygularını düşüncelerini güzelce açıkça anlatan, benimle ilgili planlar yapan, ailesine beni anlatan, mantıklı,dürüst, sadık bi adam. Ve benimle evlenmeyi çok istiyor.
Aile yapıları, kültür, hayata bakış açımız vs her şey uygun.

Gel gelelim meseleye olumlu yönler bunlardı olumsuz olan ise benim kalbim pır pır etmiyor heyecanlanmıyorum bazı buluşmalarımızda mutlu ayrılmıyorum yanından fiziksel olarak sanki beğenmiyorum(bu tipiyle alakalı değil de daha çok bakımsız, özensiz giyinmesiyle alakalı)

Ama şu yaşıma kadar da ne kimse bana bu kadar katlandı, sevdi ne de ben kimseyle bu kadar anlaşabildim. Karekteri hoşuma gidiyor ama hislerimde eksiklikler var tatmin olmuyorum tam anlamıyla çok aşığım diyemiyorum.

Özellikle evli hanımlar bana yardımcı olun lütfen evlilik kararı nasıl alınır?? Ailem baskı yapıyor yaşın geldi diye(25) bu zamana kadarda adam akıllı olabilir diyeceğim tipler çıkmadı pek karşıma.

Böyle olmaz çok aşık olmam lazım diyip terk mi etmeliyim? Yoksa devam mı etmeliyim??

5 aydır bir ilişkim var sosyal medya üzerinden tanıştık(buda kafamı karıştırıyor) o İstanbul da ben ankaradayım. Ben kpss çalışıyorum kendisi polis. 24 ve 25 yaşındayız. Çok iyi anlaşıyoruz ve eğleniyoruz konuşurken. duygularını düşüncelerini güzelce açıkça anlatan, benimle ilgili planlar yapan, ailesine beni anlatan, mantıklı,dürüst, sadık bi adam. Ve benimle evlenmeyi çok istiyor.

Gel gelelim meseleye olumlu yönler bunlardı olumsuz olan ise benim kalbim pır pır etmiyor heyecanlanmıyorum bazı buluşmalarımızda mutlu ayrılmıyorum yanından fiziksel olarak sanki beğenmiyorum(bu tipiyle alakalı değil de daha çok bakımsız, özensiz giyinmesiyle alakalı)

Ama şu yaşıma kadar da ne kimse bana bu kadar katlandı, sevdi ne de ben kimseyle bu kadar anlaşabildim. Karekteri hoşuma gidiyor ama hislerimde eksiklikler var tatmin olmuyorum tam anlamıyla çok aşığım diyemiyorum.

Özellikle evli hanımlar bana yardımcı olun lütfen evlilik kararı nasıl alınır?? Ailem baskı yapıyor yaşın geldi diye(25) bu zamana kadarda adam akıllı olabilir diyeceğim tipler çıkmadı pek karşıma.

Böyle olmaz çok aşık olmam lazım diyip terk mi etmeliyim? Yoksa devam mı etmeliyim??
5 ay kısa bir zmaan bizde eşimle sosyal medyadan tanıştık 7 yıldır evliyim evlenmek için 4 yil kadar bekledik yani zamanla giyim tarzı gibi vesayre konularını kalbini kırmadan şunu giysen daha iyi olur bunu yapsan daha çok yakışır diyerek düzelttim konuşarak böyle şeyler çözülüyor biraz daha vakit geçirmenizi öneriyorum bizde böyle başlayıp zamanla herşeyi çözdük

Giyim kuşam hoşuna gitmiyorsa güzel bi dille diyebilirsin. Ama bise hissetmediğin biriyle neden birliktesin ki. Hem senin için hem onun için iyi değil
Hissetmiyorum değilim bazen çok seviyorum bazen bi şey görüyorum hemen kafam karışıyor çok fazla kararsızlık ve gel gitlerim var diyorum ya bana hiç bu kadar katlanan çıkmadı diye.

Ben hep derim: Ben o filmlerdeki gibi delindivane asık olup evlenmedim. Ben eşimi ciddi anlamda tanıyarak sevmeye başladım. Eşimle çok severek evlendim. Ama sevgim evlendikten sonra gün geçtikçe arttı. Heleki evlat sahibi olduktan sonra daha çok. Tanıdıkça, yaşadıkça sevgimizi büyüttük. Bence her gün yüzüne bakarak uykuya dalmak, ve sabah yüzüne bakarak uyanmak istemediğiniz adamla evlenmeyin. Başkasının lafına bakarak bu kararı alamazsiniz zaten

5 ay kısa bir zmaan bizde eşimle sosyal medyadan tanıştık 7 yıldır evliyim evlenmek için 4 yil kadar bekledik yani zamanla giyim tarzı gibi vesayre konularını kalbini kırmadan şunu giysen daha iyi olur bunu yapsan daha çok yakışır diyerek düzelttim konuşarak böyle şeyler çözülüyor biraz daha vakit geçirmenizi öneriyorum bizde böyle başlayıp zamanla herşeyi çözdük

Zaman haklısınız bu mantıklı geliyor. Peki sosyal medyadan tanışmışsınız ya aileyi vs yaşadığı yeri gördünüz, tanıdınız mı?? Ben aileden de korkuyorum

Hissetmiyorum değilim bazen çok seviyorum bazen bi şey görüyorum hemen kafam karışıyor çok fazla kararsızlık ve gel gitlerim var diyorum ya bana hiç bu kadar katlanan çıkmadı diye.
Zaten 5 ayda kısa bi süre yani belki zamanla olur o zaman biseyler ve sende bu sürede giyimine bi el at belki o arada biseyler filizleni😊

Kiz asker polisler gariban oluyo yaaa sen onu degistiririsin bilmiyorlar onlar disiplinlinortamda calismaktan sosyal hayatlarda avmlerde ne duzgun irtibat kurabiliyolar ne anliyorlar. Yani aslinda bu gibi mesleklerde kadin kendink konusturacak. bizimki corabini dahi alamaz pamuklumu rengi ne diye bana sorar hala.karakteri iyiyse devam et digerlerini degistrrsin zamanla

Kimsen 4/4 lük değil.sizde değilsiniz. Bence önemli olan önce kafaların uyusması. Sonra tanıdkca aşk sevgi artar bana göre.

Hah işte beni de bağlayan bu insan anlaştığı birini zor buluyor hem bende aman aman güzel biri değilim ki onu beğenmiyorum diyorum biraz daha zamana bırakmalı mıyım o zaman

Birşeyler hissetmiyorsanız uzaklaşın diyeceğim ama bazı kadınlar hislere önem vermiyor. Sadece mantık!
O yüzden yanlış yönlendirmek istemem.
Şahsi fikrime gelince; özellikle evlilerden fikir almak istediğiniz için söylüyorum ; hislerim yokken; sırf iyi insan olduğu ve anlaşabildiğimiz kriterlerini esas alarak evlenmedim

25 “yaşın geçiyor” yaşı değil öncelikle. Bana katlanıyor diye bir ömür geçirebilir misiniz? İnsan sevdiği insana bile gün geliyor tahammül edemiyor, yaptığı fedakarlıklar gözüne batıyor. Şark hizmeti yapacaktır. Siz tam olarak ısınamadığınız biri için şehrinizi, düzeninizi bırakabilir misiniz? Sevmediğiniz biriyle evlenmeyin. Ayrıca 5 ay evlilik kararı için erken bence.

Zaman haklısınız bu mantıklı geliyor. Peki sosyal medyadan tanışmışsınız ya aileyi vs yaşadığı yeri gördünüz, tanıdınız mı?? Ben aileden de korkuyorum
Biz aynı şehirde yaşıyorduk ama tanistigimizde eşim şırnak askerdi ve bizim aile kültürlerinin tamamen farklı olmasına rağmen küçük çatışmalar dışında çok sorun olmadı ikimizinde ailesi çocuklar seviyorsa yapcak bisey yok evlendirc3z kafasindalardi isteme söz nişan kına düğün hersey örf adete göre yapıldı tabiki iki aile arasında farklı fikir görüşler oluyor ama konuşarak çözülüyor hersey

Kiz asker polisler gariban oluyo yaaa sen onu degistiririsin bilmiyorlar onlar disiplinlinortamda calismaktan sosyal hayatlarda avmlerde ne duzgun irtibat kurabiliyolar ne anliyorlar. Yani aslinda bu gibi mesleklerde kadin kendink konusturacak. bizimki corabini dahi alamaz pamuklumu rengi ne diye bana sorar hala.karakteri iyiyse devam et digerlerini degistrrsin zamanla

😂 Ya huyu suyu gariban değil ama giyim konusunda bazen fiyasko bi çok erkek gibi.
Zamana mı bırakayım yani

Bence mantik evliligi bir yerden sonra ask bitiyo sevgi saygı hosgoru kaliyo mevlananin bir sözü var babam bana hep soylerdi seni sevmeyeni bal olsada unut seni seveni zehir olsada yut giyim meselesine gelirsek seninle bi alisverise bakar sen el atarsin sıkıntı yapma onu bazi insanlar guzel gorunmek icin giyinmez giyinmek icin giyinir boyle insanlar sadık olur bence devam etmelisin

Back
X