İyi birisi diye evlenilir mi??

Dünya yakışıklısı olup, mükemmel giyinse, deli gibi aşık olsan ama seni evlenince adam yerine koymasa, 2 gün sonra hevesi kaçsa, dövse sövse kıymet bilmese, değer vermese hiç birinin anlamı olmaz sevdiğin şeylerin. Burada milyon tane örneğini okuyoruz deli gibi aşıktık sonu hüsran diyenlerin. Evlilikte aşk yerini sevgiye bırakıyor zaten. Öyle her gördüğünde için pır pır etmiyor. Bazen tipsizliğini seviyosun, sen birazcık uyuyabil diye, bebeği sallarken pijamayla atletle saç baş dağınık uyyakalışını seviyosun. Sustur şu çocuğu, uyut artık şunu diye karizmatik bağırışını değil. Velhasıl Allah herkesin yolunu kıymet bilenlere çıkarsın giyim kuşam halledilir.

Önemli tabi ama bende mesela çok sevmiyorum ama saygıda kusurda etmiyorum hoşlanmadığım şeyleri tatlı dille söylüyorum ve tabu en önemlisi eşim ailesi ve benim aramdaki o ince çizgiyi çok iyi koruyor ne beni ailesine ezdiriyor nede ailesinin bize müdahele etmesine izin veriyor yabi aradaki mesafeyi hep eşim ayarlıyor yani aslında bu konular sizlerin aranızdaki iletişime bağlı bende kaynanamda mesafeyi seviyoruz ne çok samimi ne çok soğuğuz söze bağlı

Kimse kendi ailesinin yerine koymuyor kolay kolay illaki ama idare ediliyor bi şekilde gördüğüm kadarıyla.

Kimse kendi ailesinin yerine koymuyor kolay kolay illaki ama idare ediliyor bi şekilde gördüğüm kadarıyla.
Canim.benim atışlarıyla kuş tutsalar kendi annenin babanın yerine koyamassin insanın kendi ailesi gibi hiç kimse olamaz durum sadece karşılıklı sen saygını sevgini koru baktın karşı taraf iyi ne âlâ baktım değil ona gire tavrını koyarsin

Dünya yakışıklısı olup, mükemmel giyinse, deli gibi aşık olsan ama seni evlenince adam yerine koymasa, 2 gün sonra hevesi kaçsa, dövse sövse kıymet bilmese, değer vermese hiç birinin anlamı olmaz sevdiğin şeylerin. Burada milyon tane örneğini okuyoruz deli gibi aşıktık sonu hüsran diyenlerin. Evlilikte aşk yerini sevgiye bırakıyor zaten. Öyle her gördüğünde için pır pır etmiyor. Bazen tipsizliğini seviyosun, sen birazcık uyuyabil diye, bebeği sallarken pijamayla atletle saç baş dağınık uyyakalışını seviyosun. Sustur şu çocuğu, uyut artık şunu diye karizmatik bağırışını değil. Velhasıl Allah herkesin yolunu kıymet bilenlere çıkarsın giyim kuşam halledilir.

Bütün bunları biliyorum ama ah şu cahil kafam can yanmayınca akıl başa gelmiyor burukluk hissediyorum kendimi bunun doğru olduğuna nasıl ikna edebilirim? Çünkü gerçekten beklediğim istediğim şeyler bana faydalı olacak şeyler değil

Fiziksel beğeni önemli ama zamanla değişiyor en azından ben eşimi olumlu yönde etkiledim herzaman temiz bir adamdı ama saçını bile taramayan adamdı. Mesela hafif kirli sakal seviyorum ay böyle çok yakışıklı diye diye adamı kirli sakallı yaptım🤣 sonra bu sana çok güzel olur bu çok havalı diye diye üstünü başını sonra bakım konusunda da şunu bi sürsene bununla yüzünü bir yıkasana şunu bi sıksana diye diye güneş kremi bile süren bir adam ortaya çıktı. 😇 çok abarttım galiba ki geçen kendi kendine yüz temizleme jeli almış🤣🤣 eee napalım kocalarımızı iyi yönde etkileyelim değil mi daha çok içimiz ısınır🥰

Beğeni geçicidir güzel ahlak kalıcıdır tabi bakımlı yapmak bizim tatlı dilimizden geçer😘

Canim.benim atışlarıyla kuş tutsalar kendi annenin babanın yerine koyamassin insanın kendi ailesi gibi hiç kimse olamaz durum sadece karşılıklı sen saygını sevgini koru baktın karşı taraf iyi ne âlâ baktım değil ona gire tavrını koyarsin

Yahu bende öyle pis bi fikir varki nefret ediyorum bu düşüncemden resmen görüştüğüm kişinin tüm yakın ailesini araştırıp bakıyorum sosyal hesaplarına vs beğenmeyince içim burkuluyor işte aman bu ne iş yapıyor amcası dayısı okumuş mu düzgün yaşamları var mı bunlar bile beni etkiliyor

Yahu bende öyle pis bi fikir varki nefret ediyorum bu düşüncemden resmen görüştüğüm kişinin tüm yakın ailesini araştırıp bakıyorum sosyal hesaplarına vs beğenmeyince içim burkuluyor işte aman bu ne iş yapıyor amcası dayısı okumuş mu düzgün yaşamları var mı bunlar bile beni etkiliyor
Amcası dayisi olmuşsa nabicaksin evlenince sana ne gibi bir yarari var sen esin olacak kişiye annesine ve babasına bak benim eşimin amcası okumamis adamı senede 1 kere yada hic görmüyoruz cokta önemli degil sen esim diyeceğin kişiyi arastir tanımaya çalış ayrıca şöyle bisey var eşini seviyorsan hersey biz geliyor tiris geçiyor

Fiziksel beğeni önemli ama zamanla değişiyor en azından ben eşimi olumlu yönde etkiledim herzaman temiz bir adamdı ama saçını bile taramayan adamdı. Mesela hafif kirli sakal seviyorum ay böyle çok yakışıklı diye diye adamı kirli sakallı yaptım🤣 sonra bu sana çok güzel olur bu çok havalı diye diye üstünü başını sonra bakım konusunda da şunu bi sürsene bununla yüzünü bir yıkasana şunu bi sıksana diye diye güneş kremi bile süren bir adam ortaya çıktı. 😇 çok abarttım galiba ki geçen kendi kendine yüz temizleme jeli almış🤣🤣 eee napalım kocalarımızı iyi yönde etkileyelim değil mi daha çok içimiz ısınır🥰

Beğeni geçicidir güzel ahlak kalıcıdır tabi bakımlı yapmak bizim tatlı dilimizden geçer😘
😂 Teşekkür ederim yorumunuz için ❤️
Ama peki evlilik kararı alırken itmedi mi sizi beğenmediğiniz şeyler görünce

Biraz daha tanıyın birbirinizi. 5 ay evlilik içşn kısa bir süre bence.
Takıldıgın şey kıyafet bakımsa onlar zamanla halledilir. Belki de onunda sende beğenmediği şeyler vardır zamanla bakmışsın sende huylarını değiştirmissin. Kafa yapın uyuyor her konuyu konusabiliyor güzelde vakit gecırıyorsan kaybetme derim.

😂 Teşekkür ederim yorumunuz için ❤
Ama peki evlilik kararı alırken itmedi mi sizi beğenmediğiniz şeyler görünce
Dediğim gibi temiz bir adamdı zaten ama ben hep eşimin ahlakını sevdim önce sonra diğer şeyler geldi. 😇 tavırlarını huyunu suyunu sevdim.. 2 yıldır evliyim bunlar kalıcı sana da tavsiyem zorla beğen demiyorum ama önce huyunu suyunu sevmen ve mantıklı çerçevede düşünmen

Farklı sehirlerdesiniz, internetten tanistiniz. Yani sadece mesajlaştiniz bu durumda iyi birisi mi bilemezsin ki

Hissetmiyorum değilim bazen çok seviyorum bazen bi şey görüyorum hemen kafam karışıyor çok fazla kararsızlık ve gel gitlerim var diyorum ya bana hiç bu kadar katlanan çıkmadı diye.
Sevmiyosun cünkü o yüzden kararsızlıkların. Benimde vardı böyle bi ilişkim ön dişleri yamuktu hep kafaya takıyodum ama gerçek sevgi bunları görmez işte.

5 ay evlilik kararı için çooook erken dur bi hele atlı kovalamıyor ya arkanızdan 25 yaş erken bile evlilik için. Evli bşri olarak söylüyorum bunu. Gez toz tadını çıkar. Bi erkeğin de bu kadar kör kütük olması değişik doğrusu

Yaşınız hala çok genç. Eğer ki içinizde bir heyecan yoksa evlenmeyin. Çünkü evliliğin sorunları ve sorumlulukları da gelince iyice soğursunuz o kişiden. Ayrıca uzak şehirlerdesiniz ve 5 ayda tanımanız mümkün değil.
İnsanlar aynı evde bile eşlerini tanıyamıyor bazen.

1. Zaten 5 ay çok kisa bir süre evlilik karari vermek için.

2. Ayni zamanda bir iliskinin tamam mi devam mi sorusuna yeterici bir zaman. Ters gibi gelebilir ama degil. Kalbin kipir kipir atmadigi birisine evet deme. Evet mantik önemli, hayata bakis açisi, sohbet,.. ancak o kisiyi çekici bulman, onun ile öpüsmen ve daha fazlasi ayni sekilde önemlidir.

Benim esimde özensiz giyerdi, hatta eski fotolara baktigimizda ikimizde kahkaha atiyoruz fakat ben asiktim. Giyim konusunda baya bir degisim var fakat süper harika halen denilmez. Ancak bu benim umrumda degildi, çünkü seviyordum.

Yani sorun sende sadece giyim degil, cidden birseyler eksik. Bence bu çoçuk ile devam etme yani.

Back
X