• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi dediğim kocama bakın hele !!!!

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Dün konu açmıştım kocam iyi falan diye ben bir şey hissetmiyorum.
Evlenmeden önce eşimin buralardan eski arkadaşı bi kız eşime biz evliyken bile mesaj atardı nasıl gidiyor evlilik vs diye engelledi sadece arkadas oldugunu söylemişti.
Geçen zamanlarda bakmıştım engelini kaldırmıştı bu sabah oglum için elime telefonu aldım şeytan dürttü baktım yine engellemiş yani daha önce engellini kaldırdığı birini tekrar enellemiş numara kayıtlı değil demekki konuştular? Sinirden Çatlıcam söylesem telefonumu karıştırıyorsun dicem ne yapıcam bu sinirle bilmiyorum

Hemen supheye kapilma canim benim.
Belkide konusmadilar
Yine msj atar da meryemle aramiz bozulur diye dusunup, o yuzden tkrar engelleme gregi duymus olabilir. He bu arada sakin bu dusuncelerini esin eaktarma.

Hemen supheye kapilma canim benim.
Belkide konusmadilar
Yine msj atar da meryemle aramiz bozulur diye dusunup, o yuzden tkrar engelleme gregi duymus olabilir. He bu arada sakin bu dusuncelerini esin eaktarma.
Ama numarası kayıtlı değildi yani numarasınımı ezberlediki böyle engelledi ?

Hemen evhama kapılmayın bence. Şöyle bir hafta bekleyin bakalım n'olacak. Devam ederse eşinize o kız noldu sürekli arıyordu bir ara seni gibisinden öylesine sormuş gibi bir muhabbet açarsınız. Belki kendi söyler. Yoksa uygun bir şekilde sorarsınız. Belki de kızın onu rahatsız ettiğini sizi üzmemek için söylemiyordur.

Ay benım en korktugum konudur bu.. arada durduk yere esımın engel listesine bakarım.. cunku duzenlı gorustugu biri varsa buradan cıkar mantıgındayım,eve gelirken engeller cunku bir sey olsa.. belkı gorusuyorlar ve engelı kaldırdıgı gece unuttu,sonra tekrar engelledı. Caktırmadan takıp edin. Veya engeli siz kaldırın,bakalım o gece msj gelecek mi?

Engelini kaldırdıktan sonra kız yine abuk subuk yazdıysa ordan da engellemiş olabilir,yani no sunu ezmerlemesine gerek yok.. simdi hemen de gunah almayalım da.. takıp et sakın caktırma

Normal arkadaş evlilik nasıl gidiyor vs mesajı atmaz yüzyüze görüşünce sorar soracaksa. Eşinin telefonunu yönlendirsen kendine ,mesajlar bölümunden oluyordu sanırım. Mesajlar sana gelir görürsün ne yazıyor kız.

Back
X