- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
niye döndün ki? ya da neden şimdi çıkıp gitmiyosun?
Sen dönmüşsün hata yapmışsın evet. Ama ben sinir oldum şu an . EVine döndün ve o seni kabul ettiğini düşünüyor. Allahım adamdaki lütüfkarlığa bakar mısın?!!! Seni oraya bırakan kişi ona ne dedi acaba. Senin çok aciz ve zavallı durumda falan mı olduğunu anlattı?? Seni değil asıl onu zorlamışlar canım bu barışma meselesinde. Senden gizli, belki de duymak istemeyeceğin şeyler söylemişler ki adam şimdi o evde dolaşmanı bile sana yaptığı en büyük lütüf olarak görüyor
Lütfen çık git o evden, o adamla geçirdiğin her an senin hayatının ziyan olmuş bir günü.
Nasılda zeytinyağı gibi üste çıkmış az daha konuşsa teşekkür bekleyecek dövdüğü için
Olsun vardır herşeyde bi hayır. Belki aklında duzelirdi fikri vardı. Şimdi olanları gordun. Planını yap
Böyle olacağı belliydi özür filan dinleme.Yaşadığın yerde ki il müdürlüğüne git dilekçe ver memur olmak istediğini söyle bu hakkından yararlan daha 19 yaşındasın kendine yeni bir hayat kur çocuğunla beraber.Ailem arkamda. Ailem dedigim dayim yengem vs. Anne baba yok benim. Cesaretim kirildi malesef. 1 ay daha beklicem
Böyle olacağı belliydi özür filan dinleme.Yaşadığın yerde ki il müdürlüğüne git dilekçe ver memur olmak istediğini söyle bu hakkından yararlan daha 19 yaşındasın kendine yeni bir hayat kur çocuğunla beraber.
Nasıl kymetlendirmiş kendini.. Senin yerin orası değil canım emin ol buna. Seni daha fazla ezmesine müsade etme. Adam gerçekten karakter yoksunuAynen oyle canim. Ye ic cocuguna bak senden hic bisey beklemiyorum diyor
Konularını bilmiyorum ama dönmeni mecbur kabul ettim diyen, ailenle görüşmeni gelip gitmelerini yasaklayan adamla evli kalmak. . . . . . . . . . . .
Çok zor bir durum, kabul edilebilir birşey değil.
Allah kocana akıl fikir versin diyeyim .
eee kızın ne yapıyor bu aralar sen böyle enkaz gibi gezerkenEvet bi kizim var 1.5 yasinda. Tesekkur ederim sagol canim
Eski konunu okudum okumaz olaydim.esin sana tokat atarken yarisida kizina gelmis benimde seninki gibi 17 aylik kizim var..yavrucagiz ne kadar korkmustur yavrum benim .
canim esinden dayak yememen icin adamin ustune gitmiycen sinirlendirmiycen soz dinliycen asla inatlasmiycan ve adam kendiyle ilgili birsey yapmak istediginde ornegin kahve bilardo sen bilirsin dicen surat asmican engel koymuycan.
Gercek bu ofkesini kontrol edemeyen siddete meyilli adama boyle davranmak gerekiyor.kizin icin bunu yapmalisin kendin icin de.burdakiler ceker giderim ona hayata zindan ederim falan diyen kadinlarin kocalari senin kocan gibi degil.
Tabiki hicbisekilde dayak hakedilmez ama bunlarla boyle gecinebilirsin.
Peki esini karsina alip anlasamiyoruz ayrilalim desen tepkisi ne olur
Dilemezsin demi yapma bunu kendine lutfenDovdugu icin degil ama gittigim icin ozur bekliyor
eee kızın ne yapıyor bu aralar sen böyle enkaz gibi gezerken
sigara öyle lap diye bırakılmıyor kusura bakmasın eşin o içmiyor mu hem
kızı ile ilgilense bari o çokkk mükemmelll!!! kocan
Kizlar konumu bilenler bilir hic uzatmayim ben. Suan o kadar mutsuzum o kadar huzursuzum ki olebilirim mutsuzluktan. Geleli tam 1 hafta oldu gram degisme yok. Konusmuyoruz beyefendi hala kendini hakli goruyor. Seni kabul ettigime sukur et,bin kere ozur dilemen lazimdi benden,seni zaruriyetten dolayi kabul ettim,getirip eve biraktilar ne yapiyim diyor. Kv ye soyledim simdi sinirli ondan oyle soyluyor diyor. Hasbam beni bu sekilde cezalandiriyor aklinca ama hiiic umrumda degil vallahi. Sigara ve aileme gidip gelmemi ve onlarin bize gelmesini yasakladi. Iyi degilim ben. Bitmemis bir evliligin ustune mutlu bir evliligin hayalini kuruyorum. Evet cok yanlis bisey belki ama bu adamin degismeyecegini bildigimden baska bi hayal kuruyorum. Keske hic donmeseydim suan butun cesaretim kirildi kendime guvenim azaldi. Ne yapmaliyimi sormuyorum. Sadece dertlesmek istedim.
benim de kızım var 16. ayının içinde bide 10,5 yaşında Allah hepsini bağışlasınO da iciyor. Sebep neymis biliyor musun canim kizim da benden gorup icermis sanki kendisi icmiyor ya. Birakcam diyor. Cocuk devamli evin icinde geziyor mutfakta sigara icme diyorum su son zamanlarda icmeye basladi. Cocuguna onkadar onem veriyor ki ondan iciyor evde. Balkon cam balkon orda icmiyor dotu usuyormus. Dun sadece 10 dk ilgilendi cocukla. Iyiyim ben sukur kizcemle idare ediyoruz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?