iyi degilim ben

Aynen oyle canim. Ye ic cocuguna bak senden hic bisey beklemiyorum diyor

Olsun vardır herşeyde bi hayır. Belki aklında duzelirdi fikri vardı. Şimdi olanları gordun. Planını yap

Kizlar benim durumum cok mu vahim yoksa ben mi kendime aciyip abartiyorum.
Mesela esim olacak gelirken stresten midem bulaniyor ates basiyor beni strese giriyorum resmen. Bana dokunacak falan diye aklim cikiyor. Mesela onun yaninda yemek yiyemiyorum istahim kesiliyor. Evlenmeden onca teyzem ve teyzemin kizinin yaninda kaldim bi sure. Onlarin deterjan kokusunu cok severdim. Ablam yani teyzemin kizi camasirlarimi yikadi. Eve geldim onlari yerlestirirken o kokuyu icime cektigimde icin sizliyor mesela

Ailem arkamda. Ailem dedigim dayim yengem vs. Anne baba yok benim. Cesaretim kirildi malesef. 1 ay daha beklicem
Böyle olacağı belliydi özür filan dinleme.Yaşadığın yerde ki il müdürlüğüne git dilekçe ver memur olmak istediğini söyle bu hakkından yararlan daha 19 yaşındasın kendine yeni bir hayat kur çocuğunla beraber.

Konularını bilmiyorum ama dönmeni mecbur kabul ettim diyen, ailenle görüşmeni gelip gitmelerini yasaklayan adamla evli kalmak. . . . . . . . . . . .
Çok zor bir durum, kabul edilebilir birşey değil.
Allah kocana akıl fikir versin diyeyim .

Eski konunu okudum okumaz olaydim.esin sana tokat atarken yarisida kizina gelmis benimde seninki gibi 17 aylik kizim var..yavrucagiz ne kadar korkmustur yavrum benim .
canim esinden dayak yememen icin adamin ustune gitmiycen sinirlendirmiycen soz dinliycen asla inatlasmiycan ve adam kendiyle ilgili birsey yapmak istediginde ornegin kahve bilardo sen bilirsin dicen surat asmican engel koymuycan.
Gercek bu ofkesini kontrol edemeyen siddete meyilli adama boyle davranmak gerekiyor.kizin icin bunu yapmalisin kendin icin de.burdakiler ceker giderim ona hayata zindan ederim falan diyen kadinlarin kocalari senin kocan gibi degil.
Tabiki hicbisekilde dayak hakedilmez ama bunlarla boyle gecinebilirsin.
Peki esini karsina alip anlasamiyoruz ayrilalim desen tepkisi ne olur

Evet ama acaba dememis olcam en azindan. Bi sure daha beklemek zorundayim malesef. 21 yasindayim canim

Aynen oyle malesef. Amin insallah canim sagol

Evet bi kizim var 1.5 yasinda. Tesekkur ederim sagol canim
eee kızın ne yapıyor bu aralar sen böyle enkaz gibi gezerken
sigara öyle lap diye bırakılmıyor kusura bakmasın eşin o içmiyor mu hem
kızı ile ilgilense bari o çokkk mükemmelll!!! kocan

Soyledim ama ben senden hic bisey beklemiyorum otur evinde ye ic cocuguna bak oldu cevabi. O da sirf benden icin oksuz yetim o sana Allah in emanetiydi demislerdi o yuzden boyle diyormus. Tabi ben gitsem yemek yapan utusunu camasirini temizligini halledecek sunu getir bunu getir diye hizmetcilik yaptiracagi kimse olmayacak. Ben olsam bende istemezdim yani. Iyi hos diyorsun canim bende boyle yapmam gerektiginin farkindayim ama nereye kadar. Bende yapi itibari ile aksi inatci haksizliga gelemeyen bi insanim. 1 susarim 2 susarim ama devamli da susamam ki

3 bucuk yildir dayak atan koca eve gelirken yuzunde gulucukler sacan mutlu olan bir insan olmaman gayet normal.ya birsey olursa ya dayak yersem ya kizimda korkarsa diye panik halindesin.boyle diken ustunde hayat gecmez korkuyla stresle hic gecmez bak fiziksel olarakta etki etmeye baslamis.sen huzurlu sakin hayati istiyorsun.teyzenden gelen camasirin kokusunu bile icine cekiyorsan durum gecekten ciddi.

eee kızın ne yapıyor bu aralar sen böyle enkaz gibi gezerken
sigara öyle lap diye bırakılmıyor kusura bakmasın eşin o içmiyor mu hem
kızı ile ilgilense bari o çokkk mükemmelll!!! kocan

O da iciyor. Sebep neymis biliyor musun canim kizim da benden gorup icermis sanki kendisi icmiyor ya. Birakcam diyor. Cocuk devamli evin icinde geziyor mutfakta sigara icme diyorum su son zamanlarda icmeye basladi. Cocuguna onkadar onem veriyor ki ondan iciyor evde. Balkon cam balkon orda icmiyor dotu usuyormus. Dun sadece 10 dk ilgilendi cocukla. Iyiyim ben sukur kizcemle idare ediyoruz iste

O eve dönmekle yanlış yaptın,keşke dayınlara gitme şansın varsa oraya gitseydin..
Yada sığınma evine gidecektin..
Heleki ailene gitmeni istememesi senin aklına girmeleri başka birşey değil..

benim de kızım var 16. ayının içinde bide 10,5 yaşında Allah hepsini bağışlasın
dikkat et bebeğine mutfakta sigara içince git en azından kapıyı kapat sonra havalandır
düşüncesiz herif!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…