- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Bence de canim aynen oyleNasıl kymetlendirmiş kendini.. Senin yerin orası değil canım emin ol buna. Seni daha fazla ezmesine müsade etme. Adam gerçekten karakter yoksunu
3 bucuk yildir dayak atan koca eve gelirken yuzunde gulucukler sacan mutlu olan bir insan olmaman gayet normal.ya birsey olursa ya dayak yersem ya kizimda korkarsa diye panik halindesin.boyle diken ustunde hayat gecmez korkuyla stresle hic gecmez bak fiziksel olarakta etki etmeye baslamis.sen huzurlu sakin hayati istiyorsun.teyzenden gelen camasirin kokusunu bile icine cekiyorsan durum gecekten ciddi.
Dilemicem canimDilemezsin demi yapma bunu kendine lutfen
O eve dönmekle yanlış yaptın,keşke dayınlara gitme şansın varsa oraya gitseydin..
Yada sığınma evine gidecektin..
Heleki ailene gitmeni istememesi senin aklına girmeleri başka birşey değil..
benim de kızım var 16. ayının içinde bide 10,5 yaşında Allah hepsini bağışlasın
dikkat et bebeğine mutfakta sigara içince git en azından kapıyı kapat sonra havalandır
düşüncesiz herif!
Bekliyorum canim. Herkes bi bekle diyor bende bekleme taraftariyim biraz. Bakalim ne olacak
Bekleme süreci için neden olduğunu yazmıştın öyle hatırlıyorum,şiddet uygularsa giderim demiştin değilmi..
Aynen canim. Daha fazla sabretmem siddete
Sabredilecek şey değilki bunlar,hem yaşında çok küçük daha bee evladım yazık etme kendinede evladınada..
Yok ablam yazik etmicem
Aman sakın bu adamla bir ömür geçmez..
Malesef. En hic boyle hayal etmemistim. Biraz yumusak huylu olsaydi keske
Bir an önce toparlanmaya bak seni anlıyorum evlilikte yaşanan umutsuzluklar insanı çok aşağı çekiyor ama bir ömrü böyle geçirmek istemiyorsan biseyler yapman lazımO kadar kirildi ki cesaretim kendimi o kadsr yorgun o kadar caresiz hissediyorum ki tek yapabildigim aglamak
Aynen canimBir an önce toparlanmaya bak seni anlıyorum evlilikte yaşanan umutsuzluklar insanı çok aşağı çekiyor ama bir ömrü böyle geçirmek istemiyorsan biseyler yapman lazım
KeskeKeşke hiç dönmeseydiniz, sanırım bir kez bozuldu mu artık düzelmiyor ilişkiler...
Senin bir kizin var canim guclu saglam durmalisin cunku sen bir annesin anneler olarak guclu olmaliyiz.gecenlerde esime kizdim kirildim o cikinca evden agladim gozyaslarim akti.yavrum gordu geldi yanima anneee diye sarildi elini yuzumde gezdirdi daha bebek kizim.oda durgunlasti uzuldu anliyorlar.yok kizim aglamiyorum dedim sakaciktan dedim sarildim sonra kahkahayla oyuna daldik.hakkimiz yok onlari uzmeye..
Mutlu, huzurlu değilsin.
Hayat bu zamanları böyle geçirmek için çok kısa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?