- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Ah be canım ah be gülüm sana evlendiğinizden beri şiddet gösteren adam nasıl değişsin? Üstelik zerre kadar pişman değil söylediklerine baksana.. 1 ay daha yapacak mısın bunu kendine?Ailem arkamda. Ailem dedigim dayim yengem vs. Anne baba yok benim. Cesaretim kirildi malesef. 1 ay daha beklicem
Ah be canım ah be gülüm sana evlendiğinizden beri şiddet gösteren adam nasıl değişsin? Üstelik zerre kadar pişman değil söylediklerine baksana.. 1 ay daha yapacak mısın bunu kendine?
Ya sana daha ciddi bir zarar verirse? O zaman keşke demeyecek misin?
Önceki konunu okumuştum, senin adına üzüldüm.
Bir an önce ayaklarının üstünde durmaya bak. Mutlu olamazsın o evde.
Sizi önceki konunuzdan hatırladım, arkadaşlar tavsiye vermişti atanma falan diye, onları dinleyeceğinizi söylemiştiniz. Ertelemeyin lütfen, böyle giderseniz mutsuz yaşayıp mutsuz öleceksiniz. Dünyaya bir kere geliyorsunuz, kendinize bu eziyeti çektirmeyin.
Sana kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor bariz. Evet yaptım ben bir pisliğim diyecek hali yok ya.Onun oyle bir aciklamasi var ki bazen hata bende mi diyorum. Ben seni devamli dovmedim ki seni gezdirdim yedirdim icirdim hep senin icin calistim diyor. Durduk yere dovmedim baska carem yoktu durduramiyordum diyor var mi boyle bi sacmalik yani. Ben hatali degilim demi. Beni zamaninda cok gezdirdi yedirdi icirdi parami eksik etmedi Allah var. Mektup falan bile yazardi. Sanirim bu yuzden vicdan yapiyorum ama yapmamaliyim demi. Bi lafi cok koydu bana. Ben sana guvenip butun arkadaslarimi sildim(benimle alakasi yok arkadaslari arkadas degildi) ama bak sen yoksun ve ben yanlizim dedi cok koydu bu bana
Sana kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor bariz. Evet yaptım ben bir pisliğim diyecek hali yok ya.
Kendi pisliğini örtmek işine gelmediği için seni kötü hissettiriyor. Devamlı dövmedim, durduk yere dövmedim.. Sen de farkındasın bunların hiçbir mantığının olmadığının.. Sana zararı faydasından çok. Vicdan yapmaman gereken bir durumdasın önce kendini ve sanırım bebeğin var onu düşünmelisin
Dediğim gibi yarın öbür gün şiddet gösterirken ciddi bir zarar verirse ne olur? Ayaklarınızın üstünde duracak gücü bulmanızı diliyorum
Insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmazmis biz kadınlarda farkında olmadan yada olarak kötülük yapıyoruz kendimize mutsuz hayatları sürüklemeye çalışıyoruz.cesaret edemiyoruz .sanırım şiddet görüyorsun ınan bunu kimse hak etmez .ne kendine ne kızına bu kötülüğü yapma onu böyle bi ortama mahkum etme sikkeler ayaga kalk bi yolunu bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?