Evet dediginiz gibi destek vs. Hersey aliyorum Ama Öyle kolay degil, psikoloji bir Kere yaralandimi Geri dönüsü zorPsikolojik destek alıyor musunuz?
Burada aynı içerikte kaçıncı konunuz bilmiyorum. Yazılacak her şey size yazıldı zaten.
Boşanmak çocuğu babasından ayırmak demek değil.
Boşanın, orada yaşamaya devam edin, çocuk bakımına ortak devam edin
Ama bunun için önce psikolojinizi biraz toparlayip bir ise girin.
Çok Tercih edeceğim bir şey olmaz ama.gerekirse Türkiye den online terapi alın.
Terapiniz ana dilinizde olmuş olur.
Gercekten böyle hissediyorum kendime yardim edemiyorum , o yüzden caresizlikten Acip duruyorumSürekli çocuğu bahane etmekten vazgeçin ya konularını 100'ü geçti.
Konu açmanın sınırı yok ama açıyorsanız bari verilen tavsiyelere uyun.
Bu yüzden kimse konunuza yazmak istemiyor.
Sürekli burada sızlanıp söylenip tavsiye alıp icraate geçmiyorsunuz.
Ha benim boşanmaya gücüm yok, evimide kocamıda bırakmak istemiyorum ama canım sıkkın beni 2 teselli edin ama boşanmicam deyin bizde ona göre yorum yapalım.
Yeter yani.
Ne yaparsam yapiyim tedaviyede gitsem burada yüzlerce konuda yazilsa Ben caresiz hissediyorum , bilemiyorum satirlarim nasil hissettigimi anlatiyormu, Ama ya kendime birsey yapacagim, Yada buraya konu acacagimGerçekten çözüm önerilerini kesinlikle önemsemeyip ısrarla konu açmanızdaki amaç ne? Gerçekten merak ediyorum. Geçici bir rahatlama mı yaşıyorsunuz yoksa? Yani uygulayabileceğiniz daha farklı ne yazabilir ki insanlar? Konularınızın içeriği neredeyse aynı, sayfalarca yorum var, yeni konu açana kadar gidip oradaki yorumları tekrar tekrar okuyun. Olmadı içlerinden seçip çıktı alıp duvar kağıdı yaptırın.
Oyle kalmayin anne mutsuzsa mutlu cocuk buyutemezBen yurtdisina okumaya geldim, Geri dönmek üzere esimle tanistim, oda türktü ve dönmek istedigini söyledi, Beni kadirdi hep dönücegiz diye, sonra cocuk oldu, kendimi onunla iyi hissetmedim, trye gittim, gelmedi aramadi sormadi, trde kalacaksan bosan dedi.
trde degil yurdisinda bosanma davasi Actim Ama sonunu getiremedim, kapandi Dava , sonra kavgalar hakaretler,önce trye gitmemi söyledi sonra izin vermeyecegini.
Kizim büyüyor 3 yasina gelmek üzere , Ben unutup iliskiyi bitiremiyirum, kizim düzene alistigi Icin bosanamiyorum, babasina cok düskün psikolojisi bozulsun istemiyorum.
sikisip kaldim ,
Çocuğunuzun psikolojisini hiç umursamıyorsunuz. Siz bitiremediginiz için kendinize bahane olarak kullanıyorsunuzBen yurtdisina okumaya geldim, Geri dönmek üzere esimle tanistim, oda türktü ve dönmek istedigini söyledi, Beni kadirdi hep dönücegiz diye, sonra cocuk oldu, kendimi onunla iyi hissetmedim, trye gittim, gelmedi aramadi sormadi, trde kalacaksan bosan dedi.
trde degil yurdisinda bosanma davasi Actim Ama sonunu getiremedim, kapandi Dava , sonra kavgalar hakaretler,önce trye gitmemi söyledi sonra izin vermeyecegini.
Kizim büyüyor 3 yasina gelmek üzere , Ben unutup iliskiyi bitiremiyirum, kizim düzene alistigi Icin bosanamiyorum, babasina cok düskün psikolojisi bozulsun istemiyorum.
sikisip kaldim ,
Cocuguma zarar vermek istemiyorum ,Cocuga güven ve sevgi veriyorBir kadın olarak çocuk doğurabilecek güce sahipsiniz ama eşinizden ayrılacak güce sahip değilsiniz.Bunu anlayamıyorum.Biraz dik durup ayaklarınızı yere basar mısınız? Bence ayrılmamak kolay geliyor.
Milyonlarca yalnız yaşayan kadın var hemde çocuklu.Kadın isterse herşeyi yapar.
Nasil umursamiyorum, o benim herseyim Ama ikiside iyi olmuyorÇocuğunuzun psikolojisini hiç umursamıyorsunuz. Siz bitiremediginiz için kendinize bahane olarak kullanıyorsunuz
Tr yazıp durmanız sinirimi bozdu. Konuya odaklanamadım. Dolu dolu Türkiye yazmanızı dilerdim.Ben yurtdisina okumaya geldim, Geri dönmek üzere esimle tanistim, oda türktü ve dönmek istedigini söyledi, Beni kadirdi hep dönücegiz diye, sonra cocuk oldu, kendimi onunla iyi hissetmedim, trye gittim, gelmedi aramadi sormadi, trde kalacaksan bosan dedi.
sikisip kaldim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?