Iyi degilim ?!ne yapacagimi bilemiyorum?!

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Ben yurtdisina okumaya geldim, Geri dönmek üzere esimle tanistim, oda türktü ve dönmek istedigini söyledi, Beni kadirdi hep dönücegiz diye, sonra cocuk oldu, kendimi onunla iyi hissetmedim, trye gittim, gelmedi aramadi sormadi, trde kalacaksan bosan dedi.

trde degil yurdisinda bosanma davasi Actim Ama sonunu getiremedim, kapandi Dava , sonra kavgalar hakaretler,önce trye gitmemi söyledi sonra izin vermeyecegini.

Kizim büyüyor 3 yasina gelmek üzere , Ben unutup iliskiyi bitiremiyirum, kizim düzene alistigi Icin bosanamiyorum, babasina cok düskün psikolojisi bozulsun istemiyorum.

sikisip kaldim ,

Psikolojik destek alıyor musunuz?
Burada aynı içerikte kaçıncı konunuz bilmiyorum. Yazılacak her şey size yazıldı zaten.
Boşanmak çocuğu babasından ayırmak demek değil.
Boşanın, orada yaşamaya devam edin, çocuk bakımına ortak devam edin
Ama bunun için önce psikolojinizi biraz toparlayip bir ise girin.
Çok Tercih edeceğim bir şey olmaz ama.gerekirse Türkiye den online terapi alın.
Terapiniz ana dilinizde olmuş olur.

Sürekli çocuğu bahane etmekten vazgeçin ya konularını 100'ü geçti.
Konu açmanın sınırı yok ama açıyorsanız bari verilen tavsiyelere uyun.
Bu yüzden kimse konunuza yazmak istemiyor.
Sürekli burada sızlanıp söylenip tavsiye alıp icraate geçmiyorsunuz.
Ha benim boşanmaya gücüm yok, evimide kocamıda bırakmak istemiyorum ama canım sıkkın beni 2 teselli edin ama boşanmicam deyin bizde ona göre yorum yapalım.
Yeter yani.

Gerçekten çözüm önerilerini kesinlikle önemsemeyip ısrarla konu açmanızdaki amaç ne? Gerçekten merak ediyorum. Geçici bir rahatlama mı yaşıyorsunuz yoksa? Yani uygulayabileceğiniz daha farklı ne yazabilir ki insanlar? Konularınızın içeriği neredeyse aynı, sayfalarca yorum var, yeni konu açana kadar gidip oradaki yorumları tekrar tekrar okuyun. Olmadı içlerinden seçip çıktı alıp duvar kağıdı yaptırın.

Bir kadın olarak çocuk doğurabilecek güce sahipsiniz ama eşinizden ayrılacak güce sahip değilsiniz.Bunu anlayamıyorum.Biraz dik durup ayaklarınızı yere basar mısınız? Bence ayrılmamak kolay geliyor.
Milyonlarca yalnız yaşayan kadın var hemde çocuklu.Kadın isterse herşeyi yapar.

Evet dediginiz gibi destek vs. Hersey aliyorum Ama Öyle kolay degil, psikoloji bir Kere yaralandimi Geri dönüsü zor

Gercekten böyle hissediyorum kendime yardim edemiyorum , o yüzden caresizlikten Acip duruyorum

Ne yaparsam yapiyim tedaviyede gitsem burada yüzlerce konuda yazilsa Ben caresiz hissediyorum , bilemiyorum satirlarim nasil hissettigimi anlatiyormu, Ama ya kendime birsey yapacagim, Yada buraya konu acacagim ruhum daraliyor... neden böyleyim bilmiyorum ya esimin psikolojik Siddeti, Yada Benim saglik durumum Beni Bu Hale getirdi .. Yada ikiside

Oyle kalmayin anne mutsuzsa mutlu cocuk buyutemez

Çocuğunuzun psikolojisini hiç umursamıyorsunuz. Siz bitiremediginiz için kendinize bahane olarak kullanıyorsunuz

Cocuguma zarar vermek istemiyorum ,Cocuga güven ve sevgi veriyor

Tr yazıp durmanız sinirimi bozdu. Konuya odaklanamadım. Dolu dolu Türkiye yazmanızı dilerdim.

yurtdışındasın veya türkiyedesin inan bilmiyorum . Ama her neredeysen ayrı eve çıkıp , kendi düzenini oturtmak zorundasın. Buna mecbursun... Kocanla ilgili tek verebileceğimiz tavsiye boşanman . Sorun çocuğun değil inan bana sen sadece korkup çocuğunu bahane ediyorsun.

ya siz niye ısrarla terapi almıyorsunuz?
kendinizi düşünmüyorsunuz bu sizin tercihiniz ama bi kız çocuğu yetiştiriyorsunuz.
ve bi çocuğun başına gelebilecek en korkunç yetişkinliğini bile alt üst eden şey sıkıntılı ebeveynlerle büyümek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…