Eşiniz haklı terapi yardım etmez çünkü o insanlar yardıma ihtiyacı olan iyileşmek düzelmek isteyen insanlara yardımcı olabiliyorlar. Ama siz zaten iyileşmeye gelişmeye aşırı kapalısınız. Bir arpa boyu yol gidilmiyor, evlendiğinizden beri nerdeyse aynı şeyleri senelerce açış açıp durmuşsunuz. Eşinizin de yanlışları çok fazla. Ama dediğim gibi siz kendinizi bu kadar kapattığınız sürece insanlarda terapistler de kimsenin faydası olamayacak. Umarım kızınız sağlıklı büyür.
Ben gerçekten anlayamıyorum, ben değişmek gelişmek istemesem burada bir fikir almak için neden çırpınıyımki.. ama gerçekten 1-2 kişi dışında gerçekten yardım etmek isteyen kimse yok.. hepsi yazıyor ama boş..çünkü evli çoğu kişinin hayatı böyle ..Sadece saklıyorlar dışarı güzel gösteriyorlar .. ben yazınca da rahatsız olup saldırıyorlar,
benim yaşadıklarımı tecrübe eden insan sayısı da az..
Yurtdışında tek başına okumak , çalışmak
Sorunlu bir ailede büyüyüp sorunlu evlilik yapmak
Saygısızlığa rağmen , sevdiğim bir kere inandığım için sadık kalmak
Ailesinden ayrı yaşamak ve bunu saflığı yüzünden kandırıldığı için yaşamak..
çözemiyorum...deli gibi memleketimi özlüyorum ama buraya alıştım 15 sene oldu..geri dönünce yapamıyorum .. doğum sonrası yaşadıklarım yurtdışında yalnızlığım psikolojim yerlerde , bu psikoloji ile daha da zorlanıyorum..
kızımın bu dili konuşmasından bile rahatsız oluyorum , kalbime söz geçiremiyorum ama maddi nedenler güvence için buradayım.. hayatta herşey para
kocamla yaşadıklarımı unutamıyorum ama kızım babasına düşkün , mutlu oluyor onun varlığımda , tek başıma yurtdışında daha da zorlanacağım..
doluya koysam olmuyor boşa koysam olmuyor.. dışarıdan bakmaya çalışıyorum olmuyor..
bunalıyorum .. destek olan az herkes eleştiriyor