- 7 Ocak 2016
- 6
- 0
- 16
- 30
- Konu Sahibi Minnoskedicik
Nerden başlasam bilemedim. Şimdi ben bı ayakkabıcı da çalışıyordum fakat iş sahibi tecrübeli bir eleman alınca beni işten çıkarttı ufak yerel bir dükkan bu zaten ve elemanı aldığı günün akşamı mesaj atarak işten çıkarttı beni neyse daha sonra bende şöyle bı durum var işten ayrıldığım ve çıkartıldığım dükkanın önünden geçemem kavgalı de değiliz bişey de olmadı fakat tuhaf bişey ben önünden geçerken rahatsız hissediyorum kendimi neyse bugün de sevgilimle o dükkanın önünden geçicektik bende biraz gerideydik dedim ki ordan gitmeyelim surdan gidelim başka yol yani arkadan dolancaktık sevgilimde dedi niye geçmiyoruz bende dedim geçmektedir istemiyorum ordan filan bu da bana kızdı bişey mı oldu da geçmiyoruz önümden dedi baya kızdı benden önce gitti bende arkasından gitmek zorunda kaldım yani dükkânın önünden geçtim yine mecburi daha sonra sevgilimin kafesi var işletmeci gittik oraya kızdı baya bana söylemediğin bişey mi var benim aklımda kaldı bu şimdi filan dedi bende baskı altında karşımdaki insan bağırır veya kızarsa konuşamam işte biz kavga ettik bana yüzük vardı ikimizin parmağında çıkarttı verdi bana dedi işte git düşün kafanı topla ondan sonra gel bu yüzüğü takarsin dedi ama şu an bu yüzüğü takmicam ben dedi
Şöyle de birşey var ayrılmadık yani yüzüğü çıkartıp düşün filan dedi ama ayrılmadık bişey olduğumda yapacağında filan yine mesaj atıp haber veriyor
Şöyle de birşey var ayrılmadık yani yüzüğü çıkartıp düşün filan dedi ama ayrılmadık bişey olduğumda yapacağında filan yine mesaj atıp haber veriyor