İyi değilim üzülüyorum :((

Minnoskedicik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
6
0
16
30
Nerden başlasam bilemedim. Şimdi ben bı ayakkabıcı da çalışıyordum fakat iş sahibi tecrübeli bir eleman alınca beni işten çıkarttı ufak yerel bir dükkan bu zaten ve elemanı aldığı günün akşamı mesaj atarak işten çıkarttı beni neyse daha sonra bende şöyle bı durum var işten ayrıldığım ve çıkartıldığım dükkanın önünden geçemem kavgalı de değiliz bişey de olmadı fakat tuhaf bişey ben önünden geçerken rahatsız hissediyorum kendimi neyse bugün de sevgilimle o dükkanın önünden geçicektik bende biraz gerideydik dedim ki ordan gitmeyelim surdan gidelim başka yol yani arkadan dolancaktık sevgilimde dedi niye geçmiyoruz bende dedim geçmektedir istemiyorum ordan filan bu da bana kızdı bişey mı oldu da geçmiyoruz önümden dedi baya kızdı benden önce gitti bende arkasından gitmek zorunda kaldım yani dükkânın önünden geçtim yine mecburi daha sonra sevgilimin kafesi var işletmeci gittik oraya kızdı baya bana söylemediğin bişey mi var benim aklımda kaldı bu şimdi filan dedi bende baskı altında karşımdaki insan bağırır veya kızarsa konuşamam işte biz kavga ettik bana yüzük vardı ikimizin parmağında çıkarttı verdi bana dedi işte git düşün kafanı topla ondan sonra gel bu yüzüğü takarsin dedi ama şu an bu yüzüğü takmicam ben dedi
Şöyle de birşey var ayrılmadık yani yüzüğü çıkartıp düşün filan dedi ama ayrılmadık bişey olduğumda yapacağında filan yine mesaj atıp haber veriyor

Bence mesajla olanlari anlat ikinizde rahatlayin... Gereksiz bi konu yüzünden bu hale gelmisinizz

Aynen öyle ama ona göre gereksiz değil işte o zannediyor ki bişey oldu da bana söylemiyor o yüzden geçmek istemiyor aslında alakası yok tamamıyla benim psikolojik durumumla alakalı o da bu duygunun nasıl bişey olduğunu bilmediği için farklı düşüncelere gidiyo kafası

Aynen öyle ama ona göre gereksiz değil işte o zannediyor ki bişey oldu da bana söylemiyor o yüzden geçmek istemiyor aslında alakası yok tamamıyla benim psikolojik durumumla alakalı o da bu duygunun nasıl bişey olduğunu bilmediği için farklı düşüncelere gidiyo kafası
Seni anlayabilmesi icin anlatman lazim belliki seni seven biri anlayacaktir

Sevdiğini biliyorum ve bende onu çok seviyorum yani ailesi ondan çok beni seviyor resmen umarım anlar beni

Onunla alakası yok umurumda olmaz benim öyle şeyler daha önce çalıştığım yerden ben ayrılmıştım işten fakat yine aynı durum söz konusuydu yani benim işten atılmamla alakası yok farklı bı duygu anlatamıyorum

Çok mu zor ayrıldığım iş yerinin önünden geçmek istemiyorum kötü hissediyorum demek? Kendini ifade edememen konuyu nereye getirmiş.
Diğer mevzu daha kötü. Sevgilin konuyu nereye çekmiş. Sana kötü bişey mi dediler falan demek yerine direkt seni suçlamış. Yüzük falan çıkarmak nedir?
Yaşlar kaç?

Aslında söyledim hoşuma gitmiyor dedim fakat daha önce geçtik mecburi ben bişey diyemedim o an niyeyse söylemek istedim artık geçmeyelim diye o da şöyle düşündü işte daha önce geçtik bişey yoktu da şimdi noldu da böyle diyosun hani. Sevgilim benden 3 yaş küçük 20 o 23 ben

Back
X