İlaca devam ediyor musunuz? Tekrar bir doktora görünün, gerekirse terapiyle yeniden iyileşirsiniz tabi ki.. Merak etmeyin, tedavi olun.
Herkese merhaba
Bu başlığı açarken içimden acaba birkaç ay sonra iyileşmiş bir şekilde tebessümle konumu okuyacak mıyım diyorum..
Anksiyete, panik atak, okb hastasıyım.dönem dönem iyi oluyorum dönem dönem diplerde.ama hiç bu kadar ilerlememişti sanırım.takıntılarım beni çok yordu.yaklaşık bir sene önce başka bir takıntım yüzünden konu açmıştım buraya.ilaç ve terapi ile iyileştim atlatmıştım yani.şimdi ise bambaşka bir takıntı oluştu.yemekten içmekten kesildim uykusuzluk vs.aynı şeyler.tam atlattım yendim diyorum başka bir olay yaşıyorum.çok korkuyorum kendime zarar vermekten.aileme de yük olmak onları üzmek istemediğim için bu kez belli etmiyorum.ama çok yoruldum.lütfen takıntın her neyse geçecek diyin ben de yaşadım diyin.buna ihtiyacım var
Diğerini atlatmışsın inan bunu da atlatacaksın unutma hayatta hiçbir kötü durum süreklilik göstermez bu da bir süreç ve geçici bu dönemde kafanı dağıtacak bir aktivite edinsen faydası olur mesela spor,resim,yürüyüş.....
Size sadece siz yardımcı olabilirsiniz maalesef...
Canım benim merak etmeHerkese merhaba
Bu başlığı açarken içimden acaba birkaç ay sonra iyileşmiş bir şekilde tebessümle konumu okuyacak mıyım diyorum..
Anksiyete, panik atak, okb hastasıyım.dönem dönem iyi oluyorum dönem dönem diplerde.ama hiç bu kadar ilerlememişti sanırım.takıntılarım beni çok yordu.yaklaşık bir sene önce başka bir takıntım yüzünden konu açmıştım buraya.ilaç ve terapi ile iyileştim atlatmıştım yani.şimdi ise bambaşka bir takıntı oluştu.yemekten içmekten kesildim uykusuzluk vs.aynı şeyler.tam atlattım yendim diyorum başka bir olay yaşıyorum.çok korkuyorum kendime zarar vermekten.aileme de yük olmak onları üzmek istemediğim için bu kez belli etmiyorum.ama çok yoruldum.lütfen takıntın her neyse geçecek diyin ben de yaşadım diyin.buna ihtiyacım var
Dönem dönem yaşayan atlatan yada hâlâ boguşanlar çoktur.
sana tavsiyem meşguliyetlerini artır vakıflara git yardım kuruluşları ile çalış onlarla başka insanlara faydalı olmaya gayret et birlikte çabala çabaladıkça
Kendini dinleyecek gücün kalmasın.
Bir de inancına göre ibadetlerini artır
Tabiki geçecek düşünün hangi durum kalıcı oldu ki hayatınızda madem şuan çalışmıyorsunuz bunu değerlendirip bir spor salonuna yazılabilirsiniz bize bu durumlarda gelen insanlar çok oldu o kadar değişim gösterdiler ki yaşayarak görmenizi tavsiye ediyorum yoga ve pilates öneriyorumInşallah dediğiniz gibi olur.o kadar umutsuzum ki aklıma sürekli kötü şeyler geliyor.yapı olarak da hep kötüyü düşünürüm.bir de işsizim sürekli evdeyim o da beni cok yordu.tesekkürler yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?