İyi değilim

Geçecek, bakın bir kere geçmiş yeniden geçer. Takıntınızın ne olduğunu bilmiyorum ama öncelikle kompulsif davranışları bırakmaya çalışın. Örneğin ellerinizi sürekli yıkamak istiyorsanız, yıkamayı bırakın. Kendinizle biraz savaşmanız gerekiyor. Kafanızı meşgul tutacak başka şeyler bulun, hiçbir şey yapamıyorsanız oyun oynayın.

İlaca yeniden başlamaktan korkmayın, psikiyatriste tekrar gidin ve birlikte karar verin.

Bir de, bu kitabı alın ve içselleştirene kadar okuyun. Çok işe yarayacak.

Eklentiler

• 2E32AEC9-EF56-4809-AFD5-5AA3FD9A32EE.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 32
Meditasyon ve yoga yapmayı deneyin, ruh haliniz düzeldikçe takıntılarınız da azalır diye düşünüyorum. Diğerini atlatmışsınız , güçlüsünüz bunu da yeneceksiniz

Çok teşekkür ederim içten yanıtın için:) bu süreçte insan yanında birileri olsun istiyor omzunda ağlayacağı bir dostu olsun istiyor gerçekten.bu hafta için de ben de arkadaşlarımla görüşmeyi planlıyordum belki kafam dağılır diye.umarım faydası olur.tekrar teşekkürler

Ilaç ve terapi bana iyi gelmişti aslında.ama siz de biliyorsunuzdur okb li bir insan sürekli ya olmazsa ya geçmezse diye düşünür durur.artık öyle bir seviyeye geldim ki takıntının da takıntısını yaşıyorum.teşekkürler cevabınız için

Çözüm ben de evet ama kendimi bir telkin edebilsem olumlu düşünebilsem...bu hastalık insanı gerçekten yoruyor .benim de aynen sizin gibi çok ufak sebeplerden modum düşer dünyam kararır resmen.ama çok farklı bir konuda çok küçük şeylerden de aşırı mutlu olabilirim.sanırım bu hastalık en hassas en düşünceli, insanları buluyormuş.bununla yaşamayı öğreneceğiz sanırım başka yolu yok.teşekkürler yardımınız için

Meditasyon ve yoga yapmayı deneyin, ruh haliniz düzeldikçe takıntılarınız da azalır diye düşünüyorum. Diğerini atlatmışsınız , güçlüsünüz bunu da yeneceksiniz

Çok tatlısınız çok teşekkür ederim.meditasyon ve yogayı hiç denemedim ama araştıracağım

Geçiyorya bak sende atlatmışsın ,bende tedavi gördüm anne olunca geçti şu an yine ufak tefek şeyler var ama başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum

İnşallah dediğiniz gibi olur.ne güzel atlatmışsınız.ben bazen diyorum ki acaba evlenebilecek miyim anne olabilecek miyim..bilmiyorum ama belki de işsiz ve yalnız olduğum için bu hastalık bu kadar ilerledi bende.hayat neler gösterecek bilmiyorum ama bir an önce eski sağlığıma kavuşmak istiyorum teşekkürler cevabınız için

Size de geçmiş olsun gerçekten zor bir hastalık.. İbrahim bilgeni biliyorum evet videolarını izliyorum ara sıra.işinde iyi bir uzman keşke imkanım olsa da ondan terapi alsam.insan boşken bin bir türlü şey geliyor aklına ben de kendimi bir seylerle oyalamaya çalışıyorum evde.umarım bu zor günleri atlatırım.teşekkür ederim yanıtınız için

Teşekkür ederim cevabınız için.eşinizin ne tür takıntıları vardı peki? Sizinle bu konuları konuşur muydu ya da kendi içinde mi yaşardı.ben aileme anlatamıyorum mesela.sanki beni kimse anlamayacakmıs gibi geliyor

Bende de var ilac ve terapi aliyorum daha rahatım.. siizn takintiniz ne peki. Ben de uykusuzluk yasiyorum melisa cayi iciyorum ara ara.. epey faydasi oluyor gevşetiyor.

Melisa çayını bugün ben de araştırdım internette.en kısa zamanda almayı düşünüyorum.siz ilaçla beraber mi içiyorsunuz peki?özel mesaj atacağım size ayrıntılı anlatmak için

Size de geçmiş olsun.ben de uzun zaman ilaç kullandım faydasını da gördüm fakat tekrar başa sardım.şimdi de yemek yiyemeyip aşırı zayıflayacagım,uyku uyuyamayıp gözlerim mosmor olacak diye takıyorum kafama.hep kötü şeyler olacak gibi geliyor.siz hastanede yattınız mı peki

Çok teşekkür ederim cevabınız için.benim takıntılarım düşünce boyutunda daha çok.her şeyin en ama en kötüsünü düsünürüm.birinin dediği bir laf hassas oldugum bir konuysa günlerce uyutmayabilir.kendine zarar verme takıntısı var daha çok.kitap önerinizi dikkate alacağım.herkes kitap okumanın iyi geldiğini söylüyor.iyi hissetmek diye bir kitap tavsiye etmişlerdi bu forumda.o da güzelmiş inşallah faydalı olur.tekrar teşekkürler

Evet İyi Hissetmek ve Hayatı Yeniden Keşfedin de aynı yayın evinden çıkan güzel kitaplar, onları da öneririm. Fakat size yazdığım daha konu özelinde yazılmış bir kitap. Umarım işinize yarar. Sevgiler. Bir de evham üzerine bir kitap vardı aynı yayınevinden çıkan, ismini hatırlamıyorum, ona da bakın lütfen.

Teşekkür ederim yardımlarınız için.kitapları araştıracağım

Melisa çayını bugün ben de araştırdım internette.en kısa zamanda almayı düşünüyorum.siz ilaçla beraber mi içiyorsunuz peki?özel mesaj atacağım size ayrıntılı anlatmak için
At tabiki canm dertlesiriz bir faydam olursa ne mutlu bana. İlacla iciyorum ama kuuck bir fincan iciyorum bir sıkıntı yasamadim henuz

Hayır ilacı 2 ay önce doktor kontrolünde bırakmıştım iyiydim ama 2 hafta önce bir takıntı oluştu ve tekrar kötü günlere döndüm.inşallah dediğiniz gibi olur.teşekkür ederim

Demek ki henüz ilacı bırakma Zamanı değilmiş tekrar doktora gidin devam edin tedaviye bir gün geçeceğine inanın

Demek ki henüz ilacı bırakma Zamanı değilmiş tekrar doktora gidin devam edin tedaviye bir gün geçeceğine inanın

Aslında çok iyiydim ya da ben öyle sanıyordum.doktorum yavaş yavaş bıraktırmıştı ilacı.hiçbir problem de olmamıştı ama son kafama taktığım olay beni çok yordu.dediğiniz gibi olabilir sonuçta tam manasıyla iyileşsem takıntı fark etmeksizin üstesinden gelebilirdim..

Olur olur hiç merak etme bende aynı düşünüyordum , bide ben dini konuları okudukça daha kötü olmuştum ölüm korkusundan bütün gün Kuran ve dini şeyler okuyordum,oruç tutuyordum iyice delirmiş gibiydim çünkü korkularım daha çok artmıştı okudukça sonra çocuklardan fırsat bulamadım pek okumaya işte öylelikle bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…