- 4 Eylül 2015
- 633
- 931
- 53
- 34
Canım benim merak etme
Geçecek
Benim de oldu evet
Çoğu zaman da oluyo
Geçer geçer
İnan boğulmaya yakın nefes alamıyorum
Acaip takımtılıyım ama bak espiri yap
Arkadaşlarınla saçmala falan
İyi gelir
Maalesef düşünecek zamanın yok
Hadi kalabalığa karış
Bende de anksiyete ve okb var. İş birazda insanın kendi kendini motive etmesinde, kendine iyi gelmesinde bitiyor. Aklındaki tüm olumsuzlukları çıkarmaya çalış, her ne olursa olsun hep pozitif düşünmeye, her şeye bardağın dolu tarafından bakmaya çalış. Ben çoğunlukla kendi kendime aştım dibe çöküşlerimi ve ataklarımı.
Ufacık şeyler bile benim de modumu çok çabuk düşürüyor.Belki diğer kişiler hiç farketmezler bile beni alaşağı eden şeyleri.Bu nedenle ben şunlara dikkat ediyorum
Mutlaka sevdiğim biriyle duygularımı paylaşıyorum.
Beni rahatsız eden kişilerle mümkün oldukça muhatap olmuyorum
Sevdiğim şeylere yöneliyorum
Bana iyi gelen kişilerle muhabbet ediyorum
Sosyal medyayı kapattım
Üzgünsem belli ediyorum saklamıyorum
Duygularımı isteklerimi ifade ediyorum
Komedi flimleri izliyorum
Bu rahatsızlıkların çözümü en çok sende bitiyor.
Meditasyon ve yoga yapmayı deneyin, ruh haliniz düzeldikçe takıntılarınız da azalır diye düşünüyorum. Diğerini atlatmışsınız , güçlüsünüz bunu da yeneceksiniz
Geçiyorya bak sende atlatmışsın ,bende tedavi gördüm anne olunca geçti şu an yine ufak tefek şeyler var ama başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum
Ben de benzer şeyleri yaşıyorum. Her zaman kaygılı biriydim ama stres dolu bi dönemden geçtiğim için şiddetlendi. Bir ay önce ilaca başladım ben de.
Belki biliyorsundur youtubeda psikiyatrist ibrahim bilgen’in kanalı var. Anksiyete ve panik atakla ilgili videolarını izle bence sana da iyi gelecektir.
Bir işle meşgul olmadığın zaman daha çok olur. Sevdiğin şeyleri yapmaya çalış, evi sil süpür temizlik yapmak rahatlatır
Birçok insan hayatının belli dönemlerinde benzer şeyleri yaşıyor. Yalnız değilsin..
Esım. Yıllardır bununla alakadar cok zman ılac aldı ama ıkı yıldır ılac kullanmıyor benıde cok yordu kendısınıde ama suan cok ıyı kendıne yetebılıyor. Umarım sızdr ıyı olursunuz kafada bıtıyor hersey
Bende de var ilac ve terapi aliyorum daha rahatım.. siizn takintiniz ne peki. Ben de uykusuzluk yasiyorum melisa cayi iciyorum ara ara.. epey faydasi oluyor gevşetiyor.
ilaclarını düzenli kullanırsan atlatırsın bende senin gibiyim aynı ilaçlarımı uzun zamandır hiç atlatmıyorum şuan iyiyim cok şükür hastanede yatmanı öneririm oda cok fayda ediyor bana cok iyi geldi
Evet.Panik atak,el yıkama,çamaşır yıkama (Evi pislik götürüyor.Tabii çamaşırı nasıl olsa makine yıkıyor.Çok tatlısınız teşekkür ederim:) sizin de mi rahatsızlığınız aynı?
Geçecek, bakın bir kere geçmiş yeniden geçer. Takıntınızın ne olduğunu bilmiyorum ama öncelikle kompulsif davranışları bırakmaya çalışın. Örneğin ellerinizi sürekli yıkamak istiyorsanız, yıkamayı bırakın. Kendinizle biraz savaşmanız gerekiyor. Kafanızı meşgul tutacak başka şeyler bulun, hiçbir şey yapamıyorsanız oyun oynayın.
İlaca yeniden başlamaktan korkmayın, psikiyatriste tekrar gidin ve birlikte karar verin.
Bir de, bu kitabı alın ve içselleştirene kadar okuyun. Çok işe yarayacak.
Çok teşekkür ederim cevabınız için.benim takıntılarım düşünce boyutunda daha çok.her şeyin en ama en kötüsünü düsünürüm.birinin dediği bir laf hassas oldugum bir konuysa günlerce uyutmayabilir.kendine zarar verme takıntısı var daha çok.kitap önerinizi dikkate alacağım.herkes kitap okumanın iyi geldiğini söylüyor.iyi hissetmek diye bir kitap tavsiye etmişlerdi bu forumda.o da güzelmiş inşallah faydalı olur.tekrar teşekkürler
Evet İyi Hissetmek ve Hayatı Yeniden Keşfedin de aynı yayın evinden çıkan güzel kitaplar, onları da öneririm. Fakat size yazdığım daha konu özelinde yazılmış bir kitap. Umarım işinize yarar. Sevgiler. Bir de evham üzerine bir kitap vardı aynı yayınevinden çıkan, ismini hatırlamıyorum, ona da bakın lütfen.
At tabiki canm dertlesiriz bir faydam olursa ne mutlu bana. İlacla iciyorum ama kuuck bir fincan iciyorum bir sıkıntı yasamadim henuzMelisa çayını bugün ben de araştırdım internette.en kısa zamanda almayı düşünüyorum.siz ilaçla beraber mi içiyorsunuz peki?özel mesaj atacağım size ayrıntılı anlatmak için
Hayır ilacı 2 ay önce doktor kontrolünde bırakmıştım iyiydim ama 2 hafta önce bir takıntı oluştu ve tekrar kötü günlere döndüm.inşallah dediğiniz gibi olur.teşekkür ederim
Demek ki henüz ilacı bırakma Zamanı değilmiş tekrar doktora gidin devam edin tedaviye bir gün geçeceğine inanın
Olur olur hiç merak etme bende aynı düşünüyordum , bide ben dini konuları okudukça daha kötü olmuştum ölüm korkusundan bütün gün Kuran ve dini şeyler okuyordum,oruç tutuyordum iyice delirmiş gibiydim çünkü korkularım daha çok artmıştı okudukça sonra çocuklardan fırsat bulamadım pek okumaya işte öylelikle bitti gittiİnşallah dediğiniz gibi olur.ne güzel atlatmışsınız.ben bazen diyorum ki acaba evlenebilecek miyim anne olabilecek miyim..bilmiyorum ama belki de işsiz ve yalnız olduğum için bu hastalık bu kadar ilerledi bende.hayat neler gösterecek bilmiyorum ama bir an önce eski sağlığıma kavuşmak istiyorumteşekkürler cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?