Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda okul var onu bekliyorumo zaman evde olma calis ve psikologa git.
hem okumayıp hem çalışmayıp evde neden duruyorsun? ailenle de sorun yaşarsın sevgilin de olmaz tabi.
bence senin ilacın çalışmak. avmlerdeki mağazalara filan başvur.
23Kaç yaşındasın?
Aslinda okul var onu bekliyorum
Insallah canimRainyy bazı insanlar mutsuzluğu seçer. Sende onlardan birisin. Bunu değiştirebilirsin. Senin elinde tatlım.
Ailemle yaşıyorum ayni sehirde kazandim.. cok mu ergen gorunuyorum neye inanamadinuzböyle tek cümlelik açıklamalar yapmasan da yaşamını biraz anlatsan mesela daha faydalı yorumlar gelmez mi sence?
Mesela okulun ne bitecek, ne okuyorsun, ailenle mi yaşıyorsun, üniversiteyi farklı bir ilde mi okuyorsun? gibi gibi...
okulun universite mi bu arada gercekten ? yaş 23 demissin ama inanamadım nedense.
Ailemle yaşıyorum ayni sehirde kazandim.. cok mu ergen gorunuyorum neye inanamadinuz
Istek sadece takinti gibi gelmiyor banaevet biraz öyle geldi kusura bakma...
bu arada bu takinti değil bence yazmistin ya, sence ne?
Istek sadece takinti gibi gelmiyor bana
Okul bitince gitmeyi düşünüyorumsadece istekse eğer çok yoğun bir istek değil mi sence?
mesela üniversite okuyormuşsun, hiç iş bulabilecek miyim? mesleğimi doğru mu seçtim? ayaklarım üzerinde durabilecek miyim? diye konular açtığına sahit olmadım. bence bir psikologa bu isteğinden (!) bahsedersen, yoğunluğunu anlatırsan o sana yardımcı olur. mesela yaz döneminde çalışıp psikologa gidebilirdin. gerçekten faydalı olacağına inanıyorum.
İnşallah maşallahla olmaz bu işler. Biraz çaba harcamalısın. Yoksa biz kkca tımarhanelik olacağız. Ziyaretimize gelirsin artıkInsallah canim
E tavsiye ver o zamanİnşallah maşallahla olmaz bu işler. Biraz çaba harcamalısın. Yoksa biz kkca tımarhanelik olacağız. Ziyaretimize gelirsin artık![]()
Ee bu yaşta evlenip de ne yapıcaksın, gerçekten psikolojin bozukmuş. Mutlaka tedavi ol. Sonra ilk bulduğuna gidip nikah kıyıcaksın, hayatını mahfediceksin.
Mutluluğu evliliğe endeksleme meselaE tavsiye ver o zaman![]()
Önce kendinizle iyi geçinin. Mutlulugu kendinizde arayın. Evlilik bir kaçış olmasın. Düşünsenize ailesinden kacıp bir erkege sıgınan bir kıza hangi erkek saygı duyar. Önce kendinize yetmeyi öğrenin ve her zaman hayırlısını isteyin. Ortamda da bu konuyu dillendirmeyin.Ailemle anlasamiyorum boyle olunca kimseyle anlasamicakmisim gibi geliyor