- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhah di mievliligi her gün sahane şen sakrak gecen bir sey saniyor demek ki
Ilac kullaniyorumEminim açtığın binlerce konuda binlerce defa sorulmuştur ama takip edemedim, psikolojik yardım alıyor musun? ve bu evlenme, ilişki, mutluluk takıntılarından bahsediyor musun alıyorsan?
kk'deki kullanıcı adını filan ver de incelesin bence psikoloğun.
Ilac kullaniyorum
Bu arada takinti degil benceIlac kullaniyorum
Bu arada takinti degil bence
Haklisin ama suan psikolga gitmeye durumum yokpsikologa git, terapi al bence. yani psikologlar vardır aramızda onlar daha iyi bilirler ama eminim daha çok işe yarar kaygılarından kurtulmanda.
boyle insanlara cok sasiriyorum gerçektenHahahhah di mi![]()
Haklisin ama suan psikolga gitmeye durumum yok
boyle insanlara cok sasiriyorum gerçekten
hele birde ailesinin yaninda sorunlari olupta evliligin sahane birsey oldugunu dusunenlere ayrica hayret ediyorum
evlenmek yerine baska turlu hayatini kurtarmaya baksa daha sahane ama evlenip gitmek daha kolay geliyor sanirim
bende ayni durumdayim cok buyuk sorunlarim yok istedigim yeri gezerim istedigimi yer icerim ama bekarlik bambaşka bunu evlenmeden kimse anlamiyor sanirimİşte onlar sonradan yağmurdan kaçarken doluya tutuldum diye konu açıyorlar. Aklıma hep insan ulaştığının nankörü ulaşamadığının delisidir sözü geliyor bu durumlarda. Bekarken evlilik çok matah bi şeymiş gibi gelir. Allah bozmasın sıkıntılı bir evliliğim yok ama ona rağmen sorumluluk cidden yoruyor insanı. O bekar kafana göre takıldığım zamanları özlüyorum bazen
Suan evdeyim 23 yasindayimçalışmıyor musun? okuyor musun? kaç yasindasin? bir firsat yaratmaya çalış. boş yere kafanı meşgul ediyor bu kaygılar.
Kesinliklebende ayni durumdayim cok buyuk sorunlarim yok istedigim yeri gezerim istedigimi yer icerim ama bekarlik bambaşka bunu evlenmeden kimse anlamiyor sanirim
Yalniz olmak yasamak istemiyorum insanlara ihtiyac var sonucta degil miboyle insanlara cok sasiriyorum gerçekten
hele birde ailesinin yaninda sorunlari olupta evliligin sahane birsey oldugunu dusunenlere ayrica hayret ediyorum
evlenmek yerine baska turlu hayatini kurtarmaya baksa daha sahane ama evlenip gitmek daha kolay geliyor sanirim
boyle insanlara cok sasiriyorum gerçekten
Ailemle anlasamiyorum boyle olunca kimseyle anlasamicakmisim gibi geliyorNeden evliliğinde mutlu olamayacağını düşünüyorsun ki ?
Suan evdeyim 23 yasindayim
evleneceginiz insanin sonsuza dek hayatinizda kalacaginin bir garantisi yok yanliz olmayayim diye evlenirsen yanilirsinYalniz olmak yasamak istemiyorum insanlara ihtiyac var sonucta degil mi