- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi yosunyesilii222
Anladığım kadarıyla depresyondasınızKızlar merhaba... Son zamanlarda pskolojim iyice bozuldu. Size genel rutinimi anlatayım kalkıyorum sabah canım asla kahvaltı vs istemiyor direk nescafe tarzı şeyler içiyorum mutlaka eşimle birşeyden tartışırız sinirlerim bozulur ağlarım daha sonra kalkıyorum birşeylerle ilgilenmek için ama yok asla canım istemiyor uzanıyorum yine ağlıyorum gelecek kaygısı korkusu. Bazen sorgularız ya ben neyim ben neden varım bu dünyada ? yine düzelip kalkıyorum arada da bazen gülme krizine giriyorum ve inannamazsınız yine durduk yere ağlayıp sonra yine gülmeye başlıyorum hiç ama hiç iyi değilim eşime göre birşeyim yok abartıyorum herseye ağlıyormusum ama gerçekten durduk yere ağlayasım geliyor.
Eski halimize dönersek inşallah ilk bir psikoloğa gitmek istiyorum. Ama şuan evdeyiz sizce gün içinde neler yapmalıyım ? Kendi kendime atlatamayacağımı anladım ama malesef doktorada gitsem düzelemecek gibiyim biliyorum gitmeden bilinmez ama insan az çok kendinide tanır. Dönüp dolaşıp keşke bu hayatta olmasam keşke aniden gitsem hayatım yok olsa diyorum. Dönüp dolaşıp tek hissettiğim duygu bu. Mesela eşimi bir konuda uyarırım bana bu kelimeyi kullanma diye tamam der şakala karışık yine söyler artık basit gözüken şeyler bile beni çok yoruyor o bana şakala karışık birşey bile söylese ağlıyorum kaldıramıyorum. Her gün ağrı kesici içiyorum. O kadar sıkıldım ki yaşamaktan...
Bende 7 ay önce yaşadım o an hiçbir şeyin size iyi gelmeyeceğini düşünüyorsunuz ama inanın iyi geliyor
Tedavi oluyorum şu an
Tek başınıza atlatmaya çalışmayın mutlaka destek alın