İyi değilim

Teşekkür ederim ettiğin dua için. Evet biliyorum burdaki çogu kişinin iç sesiyim biliyorum.. İnşallah bu sefer yüzün güler sağ salim kucagına almayı nasip eder Rabbim.. Bize de öyle

İnşallah gecicek bugünler bende aynen bu duygulardayım bugünlerdeüstelik eşim daha sperm testi bile vermedi vermicekte cunku hep bahaneler uyduruyor her ay az bişey borcunu bahane ediyor simdide. Parayla ilgisi yokmus üni hastanesnde ucretsizmis diyorum anlamıyor duymamazlıga gelıyor ayrılırsam bu yastan sonra daha kimi bulacam evlenicekte cocuk vs diyene kadar yaş cok gecicek olmicak cocugumsuan 29um sanki hrrsey icin cok gec hissediyorum

Üzülmeyin bende aynı şeyi yaşıyorum eşimin düzenli olarak ara ara vermesi gerekiyor inişli çıkışlı bi süreç geçirdi . Ben o konuda sinirlenmek sinirleniyorum. Mesela ben bu kadar çabalarken ne biliyim o da sayının artması kaliteli olması için çabalamasını istiyorum ama kendi kendimi yıpratıyorum. O ise oluruna bıraktı. Nasip işte Rabbim birçoğumuzu sınıyor malesef inşallahh bir an önce siz de müjdelenirsiniz

İnşallah inşallah ama artık anladım benim sınavım bu adam ya sabır cekmekten baska bisey elimden gelmıyor

İnşallah inşallah ama artık anladım benim sınavım bu adam ya sabır cekmekten baska bisey elimden gelmıyor
Benim esimde yanaşmıyordu ben bütün herşeyi yaptirdim o test vermeye gitmiyordu en son çıldırdım ya gider testi verirsin yada çocuk soran densiz akrabalarına sorun bende benim çocuğum olmuyor dersin dedim 1 hafta sonra gitti test vermeye ve sorun cidden eşimdeydi.

İşte bu konularda genelde herşey kadına yükleniyor. İnsanlar da aynı şekil sorun sendeymiş gibi şunu yap bunu yap. Şu kürü dene bu kürü dene. Aa bu bunu yaptı da hamile kaldı sende yap sen de kesin kalırsın ve bi sürü şey.. Ben de ha bire bişey yapmaktan da yoruldum geçen ay 600 tllik takviye gıda aldım en az 3 ay kullanmam lazım. 1 ay içerisinde yaklaşık 3 kilo almışımdır. 3 ayda 10 kilo almış bi şekilde olurum. İnşallah diyorum buna değer. Ama her ay adet belirtilerini hissedince kırmızıları görünce umutsuzluğum tekrar başlıyo. İsyanlara giriyorum

Asla kimsenin bana akıl vermesine musade etmedim vermeye çalışan ağzının payını aldı, ama doğru diyorsunuz insanlar susmayi bilmiyor, en kısa zamanda kucaginiz dolsun inşallah sizinde

Aynen bende öyleyim ben üstüme düşeni hep yapıyorum sorumluluklarımı yerine hep getiriyorum ama beyfendilerde tık yok çaba 0 birde 34 yasında kendisinin daha cok geciyo yası halaa agırdan alıyor yaa

Bende aynı senin gibiyim neredeyse 2 yılım dolmak üzere sorun bende olduğu için olmuyordu çok yıpranıyordum, üzülüyordum, kahroluyordum taa ki 3 ay öncesine kadar. 3 ay önce eşimin kanser olduğunu öğrendik şu anda kemoterapi görmeye başladı. Ben bebeğimiz olmadığı için üzülürken üstüne daha büyük bir sınavdan geçmeye başladık. Belki de eşimin spermleri tamamen zarar görecek ve bebek sahibi olmamız imkansızlaşacak. Ama ben hala her ay belki bir umut olur diye düşünüp dua ediyorum. O yüzden asla isyan etme kötü düşünceler aklına getirme Rabbim her şeyin en hayırlısını verir.

Aynen bende öyleyim ben üstüme düşeni hep yapıyorum sorumluluklarımı yerine hep getiriyorum ama beyfendilerde tık yok çaba 0 birde 34 yasında kendisinin daha cok geciyo yası halaa agırdan alıyor yaa
Malesef erkeklerin birçogunda var bu. Belki de biz de öyle olsaydık bu kadar yıpranmazdık

Rabbim sabır versin. Çok üzüldüm. Hz meryeme Spermsiz evlat verdi o istedi mi herşey olur.. En başında eşinize sağlık versin gerisi de gelir inşallah

Asla kimsenin bana akıl vermesine musade etmedim vermeye çalışan ağzının payını aldı, ama doğru diyorsunuz insanlar susmayi bilmiyor, en kısa zamanda kucaginiz dolsun inşallah sizinde
Amin inşallah.. Dediğiniz gibi bazılarını istesek de susturamıyoruz. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla versin herkesin o güzel hayallerimiz gercek olsun

Rabbim sabır versin. Çok üzüldüm. Hz meryeme Spermsiz evlat verdi o istedi mi herşey olur.. En başında eşinize sağlık versin gerisi de gelir inşallah
Amiin inşallah canım çok sağol. Allah'ım hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.

23 yaşından beri anne olmak istiyorum, Rabbim 40 yaşında hamilelik nasip etti (doğal yolla) umutsuz olmayın, Allah ol desin inşallah, hiçbirimizin kucağı boş kalmasın dilerim Sigara içmeyin, gün aşırı ya da mümkünse regl bitiminden itibaren 14 gün her gün ilişki deneyin, eşiniz boşalırken bel altınızda yastık olsun, ilişki sonrası 1 saat yataktan çıkmayın, tuvalete gitmeyin. Güzel haberlerinizi beklerim, Rabbim tez zamanda hepinizin yüzünüzü güldürsün inşallah...

Merhaba hanımlar ben 23 yaşındayın 3. senemiz dolacak neredyse ve evlat hasreti çekiyorum sizler gibi ilk zamanlar kendime günleri zehir ettim ağlayarak düşünerek ve pskolojik olarak gerçekten kendimi kötü hissettiğim bir dönemi yeni atlattım ne ağlamanin ne de sürekli düşünmenin bize bir faydası yok hayatı zehir etmeyin kendinize evet düşünmemek elde değil tabiki de aklınıza geliyor ama kendimizi daha çok strese sokuyoruz sağlıklı bebek sağlıklı vüdudda olur biraz sakinleşmeye ihtiyacımız var Allah verir imtihan eder vermez imtihan eder nasibimizde ne varsa onun yaşarız neyi çok istersek onunla imtihan oluruz sakın anne olamayacağım kafasına girmeyin vakti zamanı ver teslim olmalıyız elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyiz o evlat kokusunu içimize çekmek için Allahtan hayırlı evlat dileyıp bol bol dua edelim bugünlerde geçocek yeter ki sabredelim Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Ayrıca çevrenizde bebek konusunda size baskı yapan insanları hayatinizdan çıkarmaya ya da uzaklaştırmaya çalışın oyle insanlariñ iyi niyetinden şüphe ederim acınızı deşmekten başka işe yaramaz Allah sizi evlat ile sınarken kim bilir onların ne derdi varda yetmeyip size baskı laf sokarak kendi acılarını bastirmaya çalışıyorlar boşverin

Rabbim sağ salim kucagınıza almayı da nasip etsin sabrınızın mükafatını almışsınız. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. İnşallah hepimizin yüzü güler

Allah en kısa zamanda size de nasip etsin. Akışına bırakalım derken illaki biri çıkıp pürüz yapıyo. Ben en yakın gördüğüm biriyle bile muhattap olmuyorum su an. Kardeş bildğim. O da 3 sene yandı evlat hasretiyle. Beni en iyi kendisi anlar derken tam tersi oldu. Tartışmadım. Hiçbişey demedim arayınca açmıyorum. Ben onun o zor zamanlarında bekardım ama kafam yerindeydi halden anlayabiliyordum. Çok moral vermeye çalıştım üzgünken. Şimdi ise konusmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…