- 19 Mart 2013
- 155
- 78
- 48
Merhaba arkadaşlar . ..
hiç iyi değilim anlatacak kimsem yok zaten anlatsamda beni anlayacak kimsem yok . . o kadar yalnız ISSIZZ ım ki.. Eşim mükemmel bi insan . .ondan başka kimsem yok . .herkes canımı acıtıyor kırıyor parcaliyor..
4 yıllık evliyim yaşadığım yerde bi allah bi eşim var . .çalışıyorum.. bikaç tane arkadaş sık sık görüşmesemde iyiler ama onlara sirimi hiç vermedim . . 2 yıldır çocuğum olmuyor . . çok üzülüyorum bu duruma hiç olmayacak diye düşünmekten bi hal oldum . .
esimde sorun vardı şuanki durumu henüz bilmiyoruz eşim sürekli beni zorluyor sende rahim filmi cekil garanti olsun diye . . Doktorum narkozsuz yapıyor . . çok korkuyorum yaptırmak istemiyorum ya tuplerimm kapaliysa diye düşünmekten bi hal oldum . .
Tüp Bebek şansımız var ama ben o süreç e girebilecek kadar güçlü karekterli bi insan değilim . .belki benden iyi bi anne bile olmaz çok güçsüzum . .
Bugün bi arkadaşım doğum yapmış fotoğraf yolladı bana gel teyzesi bebeği gör diyor . . nasıl gideceğim diye kara kara düşünür oldum bu aralar çok güçsüzum ya bebeği görünce aglarsam diye çok korkuyorum . ..
yanlış anlaşılır diye . .
ben ne yapayım ne edeyim şaşırdım . .
dün gece ağlama krizine girdim eşim beni doktora götürmek istedi . .piskolojim çok bozuk . .zaten kimsem yok bebegimde olmuyor yalnız yaşayıp yalnız öleceğim belkide . .
çok üzülüyorum çok . .
bi sorum var . .?
bilenler cevaplarsa çok sevinirim . .
doğum tarihi değişmez mi ?
bigün allah bana bebegimi nasip edeceği tarih bellimi ne yaparsam yapayım değişmez mi bu tarih . .??
yorumlarınız çok önemli benim için . .
hiç iyi değilim benim için dua edin lütfen . ..
Merhaba Issızz,
Yazdıklarına bakınca önceliği psikolojik tedaviye vermen gerektiğini düşünüyorum, çünkü özellikle bebek sahibi olmak için doktorlar bile kendini rahat bırak, düşünme diyorlar.
2 yıl uzun bir süre değil inan bana, ben 4.5-5 sene bekledim ve ne acılar çekerek...üstüne üstlük doktor öyle olmamasını gerektirecek bir problemlerde görmedi. EVlendiğimin ikinci ayında hamile kaldım, mol gebelik oluştu, yaşamadı ve 2.5 aylıkken alındı. Her şeyin üzerine 2 tüp bebek tedavisi gördüm, ilki tutmadı, ikincisi tuttu. Test sonucunu aldığımızda bir tek davul çaldırmadık arkadaşım. Adanan adaklar yapıldı, yemekler verildi, herkes en az benim kadar mutluydu. 3 gün sonra bebek düştü, tüp bebek tutmuş ama kimyevi gebelik olmuş bu yüzden düşüyor dediler. Kullandığım ilaçlar, bozuk psikoloji vs obez gibi kilo aldım. Ben elimden geleni yaptım, bir iğne dahi vurulmak istemiyorum Allah verecekse tedavisizde verir dedim ve 3-4 ay sonrasında kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim. İnanır mısın korkudan 6 ay boyunca sevinemedik, her an bzi bırakıp gidecek diye.
Bunları anlattım ki iki yılın ne demek olduğunu bir de bu pencereden düşün diye. Çünkü gerçekten erken am sende haklısın insan yaşarken ağır geliyor.
İnancım ve bildiğim doğrultusunda sana diyebileceğim şu ki 'Kaderi bile değiştirebilecek tek şey duadır.' Her duamız kabul olacak diye bir şey zaten yok ama ne zaman söylediğin şeylerin de kabul göreceğini bilemezsin. Öyle güçsüzüm, kaldıramamlarla olmuyor maalesefki. Bu gücü sağlaman senin elinde.