İyi değilim ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi seLen__02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seLen__02

Ziyaretçi
lise öğrencisiyim .. 16 yaşındayım !!.
dün akşam saatlerinde Ah erkekLer !! kısmına beni sewiyor mu diye bi konu açmıstım .. çıktığım cocuğun beni sevdiğinden emin olmadığı ondan oncede 2 yıl boyunca birini sevdiğimi fakat o çocuğun aslında beni hiç sevmemiş olmasından dolayı erkeklere güvenmediğimi falan belirtmiştim ..
o sevgisinden emin olamadığım cocuğun zaten bir sevgisi yokmuş !!. beni sevmiyormuş...
önüne gelen her güzel kızla cıkıp ayrılıyormuş..
2 defa aşık oldum .. ikisindede içim acıdı ..
şuan içimde fırtınalar kopuyor sanki.. daha küçüksün unutursun gbi cümleler kuracaksınız belkide ama unutamam !!
cunku bu benim hayatım n guzel gunleriydi .. 2 defa darbe yedim ben hayattan . 2 defa !!
şimdi nasıL qüvenecem insanlara?
tekrar nasıL aşık olaCam ?!
büyüdüğümde nasıl biriyle evlenme cesaretini gösterecem ?!!
Neden heP ben ?! Nedeeeen ?!
iÇim acıYor ... ölmek istiyorum ! senağlama

Canım bu yazdıklarını kaydet , 1-2 ay sonra tekrar oku, güleceksin o zaman,
Sana değer vermeyene sen niye değer verip ağlıyorsun,
Değmez

neden hep ben dye sorma, çünkü herkes aynı şeyi soruyor kendine belli dönemlerde, gerçekten sabretmelisin, bak nasıl da unutacak ve gülüp geçeceksin.

ben lise yıllarıma geri döndüğümde ayyy ne salakmışım diyorum...o aşk sandığım şeyler aşk değilmiş aslında..aslında ben hiç aşık olmamışım..lise yıılarında ne paylaşıyorsunki..hangi sıkıntına ortak oluyor hangi zor döneminde yanında oluyor..sana nasıl bir destekte bulunuyor.hiççç koca bir hiç...o yaşadıklarımız hoş bir gülümsemeden öte bişi değil..ortada yaşanmış bişi yok..sadece ilklerin verdiği heyecan karşı cinsle anlamlı bir şekilde ilk bakışmalar...o yüzden sen de bu hissettiklerine dönüp baktığında bir hiç olduğunu anlıcaksın cnm...hele bir büyü inan daha güzel şeyler yaşıcaksın paylaşçaksın ve gerçek aşkı o zmn tatttığını anlıcaksın...

dün akşam saatlerinde Ah erkekLer !! kısmına beni sewiyor mu diye bi konu açmıstım .. çıktığım cocuğun beni sevdiğinden emin olmadığı ondan oncede 2 yıl boyunca birini sevdiğimi fakat o çocuğun aslında beni hiç sevmemiş olmasından dolayı erkeklere güvenmediğimi falan belirtmiştim ..
o sevgisinden emin olamadığım cocuğun zaten bir sevgisi yokmuş !!. beni sevmiyormuş...
şuan içimde fırtınalar kopuyor sanki.. daha küçüksün unutursun gbi cümleler kuracaksınız belkide ama unutamam !!
cunku bu benim hayatım n guzel gunleriydi .. 2 defa darbe yedim ben hayattan . 2 defa !!

Canım sorabilir miyim acelen ne? Bundan 2 yıl önce de birini sevmiştim diyorsun. Yani 14 yaşında. Ortaokuldayken... Ne bu acele? O yaşta biz sokakta ip atlardık. Arkadaşlarımızla birlikte bebeklerimize elbiseler dikerdik,evcilik oynardık. Niye herşeyi zamanında yaşamıyorsunuz? Şuanda senin için en önemli şey derslerin olmalı. Ailenin senden tek beklentisi yani. Sonra bu giden günlerini çooookkk ararsın. Herşey zamanında güzel. Daha ileriki yaşlarda seni gerçekten seven,değer veren bay doğruyla karşılaşacaksın. Bu yaşta zaten doğru kararlar veremezsin. Hep duygularınla konuşursun.
Canım kardeşim sana tavsiyem bırak bu işleri derslerinle ilgilen,yaşını yaşa. Unutulmayacak kimse yoktur. Rabbim unutma yetisini vermiş insanlara.

sana gelecek yorumların ne olacağını kendin de biliyorsun...

ister inan ister inanma ama çoook küçüksün...Senin yaşlarından hepimiz geçtik, aynı hisleri yaşadık, aynı hayal kırıklıkları v.s..

Ders çalışman, geleceğini düşünmen gereken dönemde, 2 ergen oğlanın seni sevmediğinden dolayı darbe yediğini, ölmek istediğini söylüyorsun..Adı üstünde ergen onlar akılları fikirleri kızlarda, oynaşta olur o dönemde erkeklerin...kaydirigubbakcemile
DErdim var bölümündeki topicleri aç ta bi oku, erkeklerden ne darbe yiyor bayanlar...mirmirmirmir

herşeyin bir zamanı var,aşkın da ölümün de ders çalışmanın da..Senin olman gerekn yer şuan ders çalışma dönemi...:kahve:

BİR İNSANA VERİLECEK EN BÜYÜK CEZA ONU UNUTMAKTIR! Benim hayat felsefeme göre her insanın ruh ikizi mutlaka vardır ve asıl aşkı o zaman tadar ve sonra da mutlaka evlilikle sonlanır bu yaşlardaki erkeklerin amacı sadece zamanı değerlendirmektir aşk ne demek onu bilmezler bildiklerini sanırlar.Aşk çok güzel bir duygudur hele de yerini sevgiye bırakırsa işte o zaman sevdiğinin iyi ve kötü günlerinde yanında olursun ve bir ömür onunla uyanmak, onunla uyumak istersin.Senin ayrıldığın insanların bu duygulardan haberi bile yoktur senin haberin olduğu zaman evleneceksin ama o zaman bu zaman değil! Daha önünde uzun yıllar var sen şu an derslerine odaklan geleceğini düşün hiçkimse için yaşadığın anı harcama.

yani tatlım az çok kendin de yazmışsın..
ben de senden abartı büyük değilim.
21 yaşındayım.
ama 16 yaşındaki yaşadığım hiçbişi aklımda bile yok.
yani şu anki hayatımı şekillendiren şeyler değil.
seninde öyle olmayacak.
hepimiz diyoruz ya sana,bir iki yıl sonra bu yazını okuduğunda inan gülersin.
ne kadar tuhaf düşünmüşüm dersin.
senin yaşındaki erkeklerinde öyle hareketler yapması normal.sonuçta daha kişiliği yerleşmiyor o yaşta insanların.
birazcık daha büyüdüğünde anlayacaksın. şimdilik üzülmemeye takmamaya bak..

bunların hepsi ileride hatırlanıp yüzünde tebessüm oluşturacak güzel şeyler aslında
daha yolun başındasın
bir yerlerde senin hayatını değiştirecek
maziyi silip atacak bir adam var seni bekleyen
zamanı gelince karşılaşacaksınız

canım ben 15 yaşındayken günlük tutardım, ara ara açıp okuyorum oraya böyle neler yazmışım, işte bu ikinci darbem 3. olursa dayanamam kendimi öldürcem filan. onların üstünden 5 sene geçti ve ben kaçıncı darbemi yediğimi unuttum ama hala yaşıyorum üstelik gayet mutluyum. acı çektikçe sorun yaşadıkça kendi güçlerinin farkına varıyosun ve kimse beni yıkamaz diyosun.

bu kadar çabuk pes edersen olmaz ki.

Bir kere su var ölmek istiyorum cümlesini kullanma bile...
Erkekler icin veya bi insan icin ölmeye degmez inan bana...
Ben ayrildigimda sevdigim kisi oynarken ben üzüntüden agliyordum...
Simdi diyorumki ne kadar aptalmisimm...
Zamanla sende anlayacaksin...
Inan bana zaman unuturmasada alisiyorsun...
Suan onu görsem hic bisey hissetmiyorum sanki bi agaca bakar gibi...
Kendine zaman ver cik gez eglen...
Hersey güzel olacak inan bana...
Evlendiginde diyeceksinki allahim ben bosuna aglamisim üzülmüsümm...
Unutma suan öyle düsünüyorsunn...
Bana kücükken en sevdigim kisiyi getirseler yüzüne bakmam suan 23 yasindayimm...
Herkes böyle zamanla anliyorsun...
Olgunlasdikca düsüncelerinde olgunlasiyor...
Sevgilerimmlee... KIB ÜZME LÜTFEN KENDINI CNM...

Canım sorabilir miyim acelen ne? Bundan 2 yıl önce de birini sevmiştim diyorsun. Yani 14 yaşında. Ortaokuldayken... Ne bu acele? O yaşta biz sokakta ip atlardık. Arkadaşlarımızla birlikte bebeklerimize elbiseler dikerdik,evcilik oynardık. Niye herşeyi zamanında yaşamıyorsunuz? Şuanda senin için en önemli şey derslerin olmalı. Ailenin senden tek beklentisi yani. Sonra bu giden günlerini çooookkk ararsın. Herşey zamanında güzel. Daha ileriki yaşlarda seni gerçekten seven,değer veren bay doğruyla karşılaşacaksın. Bu yaşta zaten doğru kararlar veremezsin. Hep duygularınla konuşursun.
Canım kardeşim sana tavsiyem bırak bu işleri derslerinle ilgilen,yaşını yaşa. Unutulmayacak kimse yoktur. Rabbim unutma yetisini vermiş insanlara.

canım bu yoruma katılmamak imkansız bu yorumun üstüne eklenecek söz yok
senin için en önemli şey derslerin olmalı
ilerde pişman olmak istemiyorsan geleceğine şekil verecek olan
şu lise yıllarını böyle boş şeylerle değilde
iyi bir şekilde değerlendir ondan sonra aşk meşk için
yediğinin darbelerin yasını tut :1closedeyes::1closedeyes:

Güven suistimale her zaman açıktır bunu öğrenmiş oldun hemde bu kadar küçük bir yaşta.
Aslında sevinmelisin en azından ileriki zamanlarda yaşayabileceklerini edindiğin deneyimlerle az çok kestirebileceksin.
Evet çok gençsin daha hatta biliyorsun 18 yaşına kadar çocuk olarak değerlendiriliyorsun.
Şu an çok duygusal bir dönemdesin kişiliğin oluşmaya başlıyor.
Şu aşamada ölümle ilgili söler kullanman hiç doğru değil senin açından.
Hepimiz yaşadık senin gibi üzüntüler emin ol , seni anladığımızı bilmen için yazıyorum bunu.
Ama bak yaşamaya devam ediyoruz hala.
Dediğin gibi hayatının en güzel zamanını üzülerek geçirmek yerine değerini bilerek geçirsen çok daha güzel olur.
Birde herşey erkek arkadaş sevgili vs. demek değil ki.
16 yaşının güzelliğini doya doya yaşamak için illa bir erkek arkadaşa ihtiyacın yok.
Belki sözylediğimiz sözler sana saçma geliyor , bir kulağından girip diğerinden çıkacak belki de , belki beni anlamıyorsunuz diyeceksin. 16 yaşındayken bende kullanırdım bu sözleri.
Yaşayarak öğreniliyor bazı şeyler , ne desek havada kalıyor..
Üzüntünü paylaşıyorum , bir müddet ağla , arkadaşlarına içini dök ama sonra kalk ve yürümeye devam et ;) Bir elin 5 parmağı nasıl ki birbirinden farklı insanlar da öyle. Her erkek kötü niyetli olup seni üzecek diye önyargıyla yaklaşma insanlara tatlım ;)

Sık sık konu açmak yerine bundan sonra açtığınız konudan devam ediniz..

İçerik nedeniyle"Ah erkekler "bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

valla kardes bu yasta neden böyle seyler yyasarsinizki daha kucuksunuz Allah korusun basiniza kotu seyler gelmesin bu

canıım ben senin yaşındayken hayattaki en büyük acının aşk acısı olduğunu zannederdim.büyüdükçe öyle büyük sıkıntılarla karşılaşacaksınki aşk acısının dünyadaki en kıytırık acı olduğunu anlayacaksın.keşke bende sadece aşk acısı çektiğim günlere geri dönebilsem

Kendine zaman ver zamanla guveneceğin kişi çıkacaktır elbet

Daha yaşın 16,kusura bakma ama bu ne acele.

Evlenince felan diyorsun.Önünde uzuuun yıllar var Allahın izniyle.

Unutamam diyorsun da mutlaka unutacaksın.

Neler neler unutulmuyor ki Allah aşkına.

Senin yaşlarındayken ben de aşık olmuştum delice seviyordum o zamanlar.

Ayrıldık unutamam diyordum ama ne oldu ? Bak unuttum kocamı da seviyorum şuan.

Unutacaksın gülüm unutacaksın ...Zaman herşeyin ilacı göreceksin

Bende 15 yaşında birine aşık olduğumu sanardım..Aman ne çok severdim,ne çok ağlardıımm...Hayat ondan ibaretti..3 sene onun için ağladım aşk sanıpda..Meğer ben ulaşılmaz olduğu için ağlıyormuşum çok sonradan anladım..Üniversiteye geldim eşimi tanıdım..Dedim ki aşk bu işte..Sevmek bu..Sende çok sonradan anlarsın..Akıttığın gözyaşlarının boşuna olduğunu..Zaman tüm acıları silip götürüyor..Yaşında küçük..Daha yaşanacak çok şey var hayatında..

Kıyamam sana fıstık. İçinde ne fırtınalar koptuğunu biliyorum. Şimdi canın çok yanıyor biliyorum.
Ama emin ol söylenenler doğru. Lisede yaşadığım aşklar beni öldürdü zannederdim. Hiç inanmazdım geçeceğine ama geçiyor. Hem de çok çabuk.
Ama bak bu yaşlarda böy e konular açanlara hep ne diyorum biliyor musun?
Bırak interneti, minterneti. Hele hele bizim gibi içi geçmiş kadınların doluştuğu bu siteleri filan boşver. Şimdi senin sokağa çıkma, arkadaşlarınla kikirdeme, aşk acısı çekiyorsan sonuna kadar yaşayıp ağlama ama üç gün sonra unutma çağın. Dışarda gürül gürül genceik bir dünya akıp gidiyor senin için. Ne işin var buralarda? :)))))

Back
X