S
seLen__02
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seLen__02
lise öğrencisiyim .. 16 yaşındayım !!.
dün akşam saatlerinde Ah erkekLer !! kısmına beni sewiyor mu diye bi konu açmıstım .. çıktığım cocuğun beni sevdiğinden emin olmadığı ondan oncede 2 yıl boyunca birini sevdiğimi fakat o çocuğun aslında beni hiç sevmemiş olmasından dolayı erkeklere güvenmediğimi falan belirtmiştim ..
o sevgisinden emin olamadığım cocuğun zaten bir sevgisi yokmuş !!. beni sevmiyormuş...
önüne gelen her güzel kızla cıkıp ayrılıyormuş..
2 defa aşık oldum .. ikisindede içim acıdı ..
şuan içimde fırtınalar kopuyor sanki.. daha küçüksün unutursun gbi cümleler kuracaksınız belkide ama unutamam !!
cunku bu benim hayatım n guzel gunleriydi .. 2 defa darbe yedim ben hayattan . 2 defa !!
şimdi nasıL qüvenecem insanlara?
tekrar nasıL aşık olaCam ?!
büyüdüğümde nasıl biriyle evlenme cesaretini gösterecem ?!!
Neden heP ben ?! Nedeeeen ?!
iÇim acıYor ... ölmek istiyorum ! senağlama
dün akşam saatlerinde Ah erkekLer !! kısmına beni sewiyor mu diye bi konu açmıstım .. çıktığım cocuğun beni sevdiğinden emin olmadığı ondan oncede 2 yıl boyunca birini sevdiğimi fakat o çocuğun aslında beni hiç sevmemiş olmasından dolayı erkeklere güvenmediğimi falan belirtmiştim ..
o sevgisinden emin olamadığım cocuğun zaten bir sevgisi yokmuş !!. beni sevmiyormuş...
önüne gelen her güzel kızla cıkıp ayrılıyormuş..
2 defa aşık oldum .. ikisindede içim acıdı ..
şuan içimde fırtınalar kopuyor sanki.. daha küçüksün unutursun gbi cümleler kuracaksınız belkide ama unutamam !!
cunku bu benim hayatım n guzel gunleriydi .. 2 defa darbe yedim ben hayattan . 2 defa !!
şimdi nasıL qüvenecem insanlara?
tekrar nasıL aşık olaCam ?!
büyüdüğümde nasıl biriyle evlenme cesaretini gösterecem ?!!
Neden heP ben ?! Nedeeeen ?!
iÇim acıYor ... ölmek istiyorum ! senağlama